Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Force

Member
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Force

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/24/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG2 Nickname
  Force

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Nick: Force » Rank:1 » Data:17.09.2017 » Motivul invoirii: La ora respectiva nu o sa fiu acasa, succes!
 2. Primul meu post aici! Noul vostru coleg Force!
 3. TTC member! New Beginning

 4. Force

  Nickname: Force Level-ul detinut: 44 Factiunea din care faci parte: Civil Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu
 5. Rpg2 Come Back!

 6. Force

  Nick-ul tau: Force Server: RPG 2 Descrierea bugului: Din dovezile de mai jos se vede ca eram la 40 m de jucator si acesta nu vedea ce am scris pe [/s] Screenshot(s): https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/32170 La comentarii apar 2 poze puse de mine in care arat ca am dat pe [/s] diferite mesaje. In video-ul postat se vede ca nu ii aparea ce am scris, repet pe [/s]. Pentru cei ce vor spune ca am scris dupa ce am fost impuscat verificati cand apar mesajele data pe "striga", inaintea kill-ului si bineinteles din poze si video se vad ad-urile care sunt identice atat la poze cat si la video.
 7. Back Home! RPG 2

 8. Pareri update cu pacanele? Pe plus/minus?
 9. Nume: Force Nivel: 7 RPG Bar personal: Numele altor participanți (dacă există): - RPG Barul participanților: - Tipul interviului: Simplu Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus: Da Alte precizări: Nu
 10. Nick: Force Level: 6 Factiune: LVSI Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor celor care sunt pe lista! Intr-o buna zi am sa fiu si eu!
 11. O idee foarte buna, am facut ceva de genu pe RPG 2 cu clanul [uS]. Ne vedem pe wapp!
 12. Salut! Eu sunt noul vostru coleg, sper ca ne vom intelege bine!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.