Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Scooby Doo

Member
  • Posts

    1121
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Scooby Doo last won the day on April 14 2022

Scooby Doo had the most liked content!

1 Follower

About Scooby Doo

  • Birthday 04/10/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    -

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

1557 profile views

Scooby Doo's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 50 Reactions Received Rare
  • 1 Reaction Received

Recent Badges

117

Reputation

  1. Bai baietii, sper sa nu va suparati ca am postat si eu putin aici, dar am rugamintea la voi sa ajutati compania San Fierro Taxi Cab Company ( RPG 3) cu un UpVote la B-Olympics la proba speciala ne-ar ajuta ( stim ca e urata poza dar nu conteaza ) Dai un mare UpVote la a 2-a fotografie, o sa intru si eu acum sa veirifc daca participati si o sa va sustin Intra aici >> Saru' mana doamne ajuta
  2. Bai baietii, sper sa nu va suparati ca am postat si eu putin aici, dar am rugamintea la voi sa ajutati compania San Fierro Taxi Cab Company ( RPG 3) cu un UpVote la B-Olympics la proba speciala ne-ar ajuta ( stim ca e urata poza dar nu conteaza ) Dai un mare UpVote la a 2-a fotografie, o sa intru si eu acum sa veirifc daca participati si o sa va sustin Intra aici >> Saru' mana doamne ajuta
  3. Salut! Am furat si eu o masina de politie ( skill 5 CJ ) si ma plimbam cu ea. M-au atacat niste politisti si dintr-o data am fost dat afara din masina ( din mers ) si mi-a aparut mesajul asta. As vrea sa stiu si eu ce reprezinta...

    <<<< Ai fost palmuit de [uS].Koala. >>>>eggmccV.png

    1. Show previous comments  1 more
    2. Kelton

      Kelton

      Te-a scos un admin din vehicul, cel mai probabil crezând că ai desync sau vreun cod.

    3. Scooby  Doo

      Scooby Doo

      Mdea, trist. Am castigat 1500 secunde de stat in jail degeaba.

      Multumesc pentru raspuns Kelton :*

    4. Kelton

      Kelton

      Poți deschide adminului o reclamație pe website pentru a explica de ce ți-a dat slap.

  4. Nick: .ScoobyDoo Level: 30 Sugestii/Păreri: Cand un lider isi alege sub-lider, sa-si aleaga din factiune ( rank 3+ ) sau cum era inainte, liderul sa-si poata aduca 2 persoane din afara ca sub si dupa sa fie obligat sa aleaga din factiune.
  5. In log am doar un FW de la kobo pe un motiv destul de banal: ( Intervenire aiurea ) dar ma mandresc ca il am de la kobo Stiu ca nu are treaba cu acest topic dar eu vreau sa aflati ca ma mandresc. ))
  6. @ superb, astept si alte creatii.
  7. Nick: .ScoobyDoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : - https://forum.b-zone.ro/topic/343058-cerere-scoobydoo-logo/ - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva legat de clanul iSiS ( Islamic State in Iraq and Syria ). Text: '' Islamic State in Iraq and Syria '' si arme, sau un steag negru cu 2 arme pe el, ceva frumos cum stiti voi sa faceti. Dimensiuni: Sa arate bine. Alte precizari: Astept lucrari frumoase!
  8. Nick: .ScoobyDoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Ceva gen ( click ). Astept creativitate. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Despre clanu' [banH], un logo pentru el. Asept creativitate din partea voastra. Text: Numele clanului BanHammer sau / si tagu' [banH] Dimensiuni: - Alte precizari: Multumesc.
  9. Destul de ok, daca ai putea sa-mi faci si una in care in loc de RPG 3 sa scri RPG4
  10. Daca ai putea sa faci zarurile mai mari si scrisul sa fie peste zaruri nu zarurile peste scris ar fi perfect! Totusi iti multumesc frumos, in sfarsit o persoana care nu face numai semnaturi si avatare.
  11. Daca poti sa faci tu ceva asemanator cu ce am pus eu: zaruri in jumate, scris peste zaruri " Loteria B-ZONE " si intr-un colt sa scrie " RPG3" Dar multumesc frumos pentru efortul depus.
  12. As vrea ceva gen ( click / click ). Niste zaruri mari, peste ele sa scrie " Loteria B-ZONE " si intr-un cont jos "RPG3"
  13. Nick: zYnc Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un zar sau 2 cu o palarie deasupra sau ceva gen. Text: " Loteria B-ZONE " si intr-un colt jos " RPG3 " Dimensiuni: Mare, imi trebuie pentru un event pe forum. Alte precizari: Multumesc frumos.
  14. Puteti sa il inchideti ca degeaba sta deschis.
  15. Mai astept creatii mai mari daca se poate , mult mai mari
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.