Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

Vizago

RPG3 LV School Instr. Leader
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 Extraordinary

About Vizago

 • Rank
  Mr. Know it all

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Vizago
 • Skype
  dragosquana
 • Steam ID
  termogenesis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Celebrity is and celebrity does.
  Happines can be found even in the darkest of times, but if one only remember, to turn on the light.

Previous Fields

 • Real name
  Dragos
 • RPG1 Nickname
  Nu joc
 • RPG2 Nickname
  Nu joc
 • RPG3 Nickname
  Vizago - Fost DEWD&DewdPOMPIERUL
 • RPG4 Nickname
  Nu joc
 • MIX Nickname
  GtaSerialsRomania - Fost Vizago
 • CS 1.6 Nickname
  Nu joc

Recent Profile Visitors

1581 profile views
 1. Nume: Vizago Lider / sublider: Lider Tip activitate: Ruleta rusească Premiul: Raport opțional + 30k de participare Data și ora: Sâmbătă, ora 14:00 Alte precizări: Prezența este OBLIGATORIE și dacă nu veți fi prezenți vor avea loc următoarele: În primă instanță veți primi o amendă de 25,000$. De la a doua absență la activitate (în cazul în care este în aceeași lună și este la rând), veți primi o amendă de 35,000$ și un Avertisment Verbal. De la a treia absentare oricum ar fi aceasta (consecutivă sau după ce ați fost la ultima activitate), primiți o amendă de 45,000$ și un Avertisment Verbal.
 2. @IAWYmernic mai dă săptămâna asta 5 licențe curate. Adică fără cineva să îți vină pe mai multe conturi secundare, cum văd că ai facut cu Servetel. Cerere repinsă.
 3. Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat: SickWithIt Tester: @Maxingo Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat: Dani22 Tester: @2k1
 4. @Antath cerere acceptată. @CPetre cerere repinsă, îți lipsesc lucruri de aici, anume că ai doar minimul la raport făcut, iar ție îți trebuie cu o licență în plus în fiecare din săptămânile spre rank-up. Rang 1 -> 2: minim două săptămâni în facțiune, nicio sancțiune (maxim un AV și o amendă), raport-ul minim + 1 licență în plus în fiecare săptămână spre rang 2, comportament / limbaj decent, activitate pe forum (like la postările facțiunii).
 5. Numele tău:Vizago Rang:LV Boss Numele celui testat:_SilviuQ_ Data testului:21.04 Rezultatul testului (Admis / Respins) :Admis Greșeli (x/3):2/3 Alte precizări:Bine ai revenit.
 6. Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat:IANYs Tester: @Irimiea Raul
 7. Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat:_SilviuQ_ Tester: eu Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat:SiLLeNT.50InBRAT Tester: @KaMo Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat:Nicusor_D_Yonut Tester: @2k1
 8. Nume:Vizago Rang:LV Boss Activitate:ședintă+activitate "duel 1vs1" Dată:20.04 Membri învoiţi:- Membri absenţi:Țoți cei care nu sunt cu statusul de online din dovadă. Dovezi cu membrii prezenți:click Alte precizări:Dacă continuați așa, nu va fi bine.
 9. Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat: ivettel3 Tester: @AnthonyGalante
 10. Ședință + activitate Sâmbătă (20.04), ora 18:00 va avea loc o ședință urmată de o activitate. Vom discuta diferitele modificări ce au avut loc în facțiune și planuri de viitor. Nu accept învoiri deoarece cu noul topic de "Ziua instructorului", (click să citiți dacă nu ați făcut-o deja) sunt slabe șanse să primit FW iar acum sancțiunile constau mai mult în amenzi, totuși asta nu vă permite să lipsiți încontinuu. Pentru mai multe detalii duceți-vă în topicul zis mai sus, acolo voi posta de acum înainte de fiecare dată când avem vreo ședință + event sau doar event.
 11. Nume:Vizago Lider / sublider:Lider Tip eveniment: ședință + eveniment "Team vs team" Premiul:500.000$ Data și ora:20.04. (sâmbătă), ora 18:00. Alte precizări:Citez de mai sus: "Prezența este OBLIGATORIE și dacă nu veți fi prezenți vor avea loc următoarele: În primă instanță veți primi o amendă de 25,000$. De la a doua absență la activitate (în cazul în care este în aceeași lună și este la rând), veți primi o amendă de 35,000$ și un Avertisment Verbal. De la a treia absentare oricum ar fi aceasta (consecutivă sau după ce ați fost la ultima activitate), primiți o amendă de 45,000$ și un Avertisment Verbal."
 12. Nick:Vizago Rang:LV Boss Nume candidat: ked. Tester: @AnthonyGalante
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.