Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

rTn CaSaNoVa VIP

Member
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Impressive

About rTn CaSaNoVa VIP

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 03/10/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Hobbies
  Money

Previous Fields

 • Real name
  andrei
 • RPG1 Nickname
  CaSaNoVa
 • RPG2 Nickname
  CaSaNoVa
 1. rTn CaSaNoVa VIP

  Nick: CaSaNoVa[ZEW] -Level: 60 -Rank: 2 -Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani. -De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Nu mai am timp -Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da -Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ?: -Alte precizari?: Chiar nu mai am timp de Sa:mp am si bacu` anu` asta... sper sa ne revedem sanatosi! Mersi UsP pentru sansa, sper sa cuceriti LS-u!
 2. rTn CaSaNoVa VIP

  O reparat KELTONA bugu`!
 3. rTn CaSaNoVa VIP

  Multumim bobo.
 4. rTn CaSaNoVa VIP

  In sfarsit unu` care face un lucru bun. RESPECT!
 5. rTn CaSaNoVa VIP

  Pentru ca esti prea prost! E un bug cica, d`aia l-a oprit pana il rezolva. IESI SI TU DIN CASA, NO-LIFER!
 6. Nick: CaSaNoVa Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 04/01/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: M-a luat zapada pe neasteptate, am fost blocat in trafic... si m-a ciocnit unu` din spate., nu e grav, dar trebuie sa stau la service cu asigurarea sa iasa totul ok... scuze. Alte precizări:Succes!
 7. Nick: [uV]CaSaNoVa *Rank: 3 *Data sedintei/evenimentului: 08.11.2015 *Motivul absentei: Nu am curent. *Alte precizari?: Daca revine, intru! (PS: Cererea am facut-o de pe telefon).
 8. rTn CaSaNoVa VIP

  Neata soare, sper sa pot ajunge la activitate, am de parcurs 160 de km... pornesc la ora 11, voi vedea.. incerc sa scot untu' din motor
 9. *Nick:CaSaNoVa *Rank:2 *Data sedintei/evenimentului:18.10.2015 ora 14:00 *Motivul absentei: Nu o sa fiu acasa, dar daca prin absurd ajung, o sa fiu prezent. *Alte precizari?: Sunt sefik, ms. PwP
 10. rTn CaSaNoVa VIP

  Măi Jonis mă, aşa te-am invăţat eu? Să cerşeşti? Nu-i frumos, băiatule! Vezi vezi
 11. rTn CaSaNoVa VIP

  Fiti atenti, cetateni, CaSaNoVa bo$$ imparte salarii de care ar trebuii sa se ocupe un lider, dovada JONIS esti NAB! Sunt sefik, ms!
 12. *Nick:CaSaNoVa *Rlank:2 *Data sedintei/evenimentului:11-10-2015 ora 14:00 *Motivul absentei:Sunt plecat de acasa *Alte precizari?: In caz ca nu ma mai duc, voi veni la sedinta.
 13. rTn CaSaNoVa VIP

  Buna diminea colegi.Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ne auzim mai tarziu in game, pwp.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.