Jump to content

rTn CaSaNoVa VIP

Member
  • Posts

    687
  • Joined

  • Last visited

About rTn CaSaNoVa VIP

  • Birthday 03/10/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oradea
  • Hobbies
    Money

Previous Fields

  • Real name
    andrei
  • RPG1 Nickname
    CaSaNoVa

rTn CaSaNoVa VIP's Achievements

Regular

Regular (8/14)

77

Reputation

  1. Nick: CaSaNoVa Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 04/01/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: M-a luat zapada pe neasteptate, am fost blocat in trafic... si m-a ciocnit unu` din spate., nu e grav, dar trebuie sa stau la service cu asigurarea sa iasa totul ok... scuze. Alte precizări:Succes!
  2. rTn CaSaNoVa VIP

    Neata soare, sper sa pot ajunge la activitate, am de parcurs 160 de km... pornesc la ora 11, voi vedea.. incerc sa scot untu' din motor
  3. rTn CaSaNoVa VIP

    Măi Jonis mă, aşa te-am invăţat eu? Să cerşeşti? Nu-i frumos, băiatule! Vezi vezi
  4. rTn CaSaNoVa VIP

    Fiti atenti, cetateni, CaSaNoVa bo$$ imparte salarii de care ar trebuii sa se ocupe un lider, dovada JONIS esti NAB! Sunt sefik, ms!
  5. rTn CaSaNoVa VIP

    Buna diminea colegi.Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ne auzim mai tarziu in game, pwp.
  6. -- Nick: [AIM]CaSaNoVa -- Level: 57++ -- RPG Bar-ul (mic) personal: -- Numele altor participanți (dacă există): .HEISENBERG.[GoV] si [LF]SergiuYo1998 -- RPG Bar-ul (mic) al participanţilor: -- Tipul interviului dorit: Standard! -- Tema interviului dorit: Viata reala si cea virtuala -- Ai citit şi ai luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus?: Desigur! -- Alte precizări: Mersi. Sunt sefik!
  7. rTn CaSaNoVa VIP

    E grea lb romana katzuno, ma duc la cumparaturi cu respectiva persoana...! Daca ajung vin, daca nu... oricum castigati.
  8. rTn CaSaNoVa VIP

    Ba Katzuno, plec la cumparaturi cand pot, la ce ora pot. Daca ajung acasa pe waruri vin, daca nu, nu o sa aman eu ceva din viata reala care poate fi mult mai important cu o persoana speciala , doar ca sa ajung la war. Dati-mi FW daca nu va convine, ma enervezi deja.
  9. Nick : CaSaNoVa Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15/09/2015 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la cumparaturi, fac pe soferul... Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa imi fie acceptata! Pwp!
  10. Nick : CaSaNoVa Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War. Data la care nu poti veni :10/09/2015 Lipsesc din motivul: Am luat ban 1 zi, doar maine pe la 15:00 imi expira! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari: Bafta.
  11. rTn CaSaNoVa VIP

    Clar ba, am luat ban pentru 1 zi ca am dat urmatorul report: BA VOI SUNTETI CHORI? NU AVETI DE GAND SA VA OCUPATI DE CODATI? Asta e motiv de ban? Mai da-o dracu` de treaba... Se duce serveru` asta pe apa sambetei..
  12. Model de cerere de învoire : Nick : CaSaNoVa Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : Sper sa ajung pe al2-lea war Lipsesc din motivul: Sunt in oras Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa castigati si daca nu e valoarea cu voi
  13. rTn CaSaNoVa VIP

    Mersi, daca nu eram eu, le pierdeati ( Just Kidding)
  14. rTn CaSaNoVa VIP

    Buna ziua tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine! Max esti nab, am uitat ca esti si tu aici!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.