Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

rTn CaSaNoVa VIP

Member
  • Posts

    687
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rTn CaSaNoVa VIP

  1. Nick: CaSaNoVa Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 04/01/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: M-a luat zapada pe neasteptate, am fost blocat in trafic... si m-a ciocnit unu` din spate., nu e grav, dar trebuie sa stau la service cu asigurarea sa iasa totul ok... scuze. Alte precizări:Succes!
  2. Neata soare, sper sa pot ajunge la activitate, am de parcurs 160 de km... pornesc la ora 11, voi vedea.. incerc sa scot untu' din motor
  3. Măi Jonis mă, aşa te-am invăţat eu? Să cerşeşti? Nu-i frumos, băiatule! Vezi vezi
  4. Fiti atenti, cetateni, CaSaNoVa bo$$ imparte salarii de care ar trebuii sa se ocupe un lider, dovada JONIS esti NAB! Sunt sefik, ms!
  5. Buna diminea colegi.Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ne auzim mai tarziu in game, pwp.
  6. -- Nick: [AIM]CaSaNoVa -- Level: 57++ -- RPG Bar-ul (mic) personal: -- Numele altor participanți (dacă există): .HEISENBERG.[GoV] si [LF]SergiuYo1998 -- RPG Bar-ul (mic) al participanţilor: -- Tipul interviului dorit: Standard! -- Tema interviului dorit: Viata reala si cea virtuala -- Ai citit şi ai luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus?: Desigur! -- Alte precizări: Mersi. Sunt sefik!
  7. E grea lb romana katzuno, ma duc la cumparaturi cu respectiva persoana...! Daca ajung vin, daca nu... oricum castigati.
  8. Ba Katzuno, plec la cumparaturi cand pot, la ce ora pot. Daca ajung acasa pe waruri vin, daca nu, nu o sa aman eu ceva din viata reala care poate fi mult mai important cu o persoana speciala , doar ca sa ajung la war. Dati-mi FW daca nu va convine, ma enervezi deja.
  9. Nick : CaSaNoVa Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15/09/2015 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la cumparaturi, fac pe soferul... Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa imi fie acceptata! Pwp!
  10. Nick : CaSaNoVa Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War. Data la care nu poti veni :10/09/2015 Lipsesc din motivul: Am luat ban 1 zi, doar maine pe la 15:00 imi expira! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari: Bafta.
  11. Clar ba, am luat ban pentru 1 zi ca am dat urmatorul report: BA VOI SUNTETI CHORI? NU AVETI DE GAND SA VA OCUPATI DE CODATI? Asta e motiv de ban? Mai da-o dracu` de treaba... Se duce serveru` asta pe apa sambetei..
  12. Model de cerere de învoire : Nick : CaSaNoVa Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : Sper sa ajung pe al2-lea war Lipsesc din motivul: Sunt in oras Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Sper sa castigati si daca nu e valoarea cu voi
  13. Buna ziua tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine! Max esti nab, am uitat ca esti si tu aici!
  14. Daca nu iti merge dupa ce scoti cablurile de la internet si le bagi inapoi, incearca un reset la router-u de wifi si configureaza-l dinou!
  15. Ba, ce naiba e asa liniste pe aici? Vreti SPAM ca la topicu` din [rTn]? Ziceti ca-mi aduc gasca!!! Ce mai faceti ba? Cum stati cu rapoartele? Va vreau mai activi si pe forum ca va impart FW! zNoss nab!
  16. <3 <3 <3 Welcome back, sefule! Restu` de sefi mai mici, ce mai faceti? Cum o duceti? Bini?
  17. Bwaaaaaa, ce mai facet nabilor? Sper sa nu fie mare problema ca am postat pe aici ! Nu da-ti report va rog! Cum o mai duceti? Nu mai aud nici un semn de viata de la voi... Vaselinaaaa naba, GG pt rank 5, imi calci pe urme <3, Arres, Floryn, Timotey, Kisame aka Vlad, Harddy voi? Tot asa nabi cum v-am lasat? Nu mai progresati? Am sa revin in taxi ba cu un alt cont <3, ne mai auzim! Numai bine!
  18. Foarte frumos acest interviu! Felicitari pentru munca depusa pana in acest moment, atat tie, Dookid, cat si tie sRn!
  19. zNoss tata, te astept sa revii in forta maxima si cat mai repede, SFPD nu e SFPD fara tine, you know what i mean. Restu`? Ce mai ziceti? Merge treaba?
  20. Divortam! Esti gay in adevaratul sens al cuvantului ba! Atatia prieteni ai ... cred ca tu te consolezi crezand in sinea ta ca sunt femei... M-ai lasat ultimu` in poezia aia care ai scris-o... RUSINE! Oricum nu pleci, am eu grija de asta.
  21. Nu sotie nebuna, tot pe tine te iubesc, aia era doar o formalitate!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.