Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Panta

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Panta

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/07/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lugoj
 • Hobbies
  Multe si marunte

Previous Fields

 • Real name
  Catalin

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. Panta

  Aici faci cerere unban >>> http://www.jb.b-zone.ro/forum/ Ti-am activat eu contul.
 2. Panta

  Aici faci cerere unban >>> http://www.jb.b-zone.ro/forum/ Ti-am activat eu contul.
 3. Panta

  Serverele jb.b-zone.ro si altele din comunitate, au lag foarte mare, si totodata nu se descarca resursele in cateva secunde cum o facea inainte. Care este problema? de la host sau?
 4. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ce au patit serverele de nu se mai descarca resursele rapid? Sunt probleme la host sau ce? De cateva zile tot asa e. Inainte se descarcau resursele in cateva secunde, acum stai cu minutele la ele. Screenshot (în caz că este necesar): nu Alte precizări:nu pt o intrebare amarata trebe si model in pusca mea. Era greu sa raspundeti direct la 2 randuri scrise de mine.
 5. Panta

  Ce au patit serverele de nu se mai descarca resursele rapid? Sunt probleme la host sau ce? De cateva zile tot asa e. Inainte se descarcau resursele in cateva secunde, acum stai cu minutele la ele.
 6. Panta

  S-a rezolvat. Puteti da T/C mersi
 7. Panta

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut. Sunt owner pe jb.b-zone.ro si de ieri dimineata serverul a facut numai figuri, lag si pica mai mereu. De dimineata nici forumul nu merge. As putea sa stiu si eu de ce? De asemenea, nici site-ul de unde pot da restart la server nu merge, specificand ca nu este activa nu stiu ce licenta. Din cate am inteles, trebe platita de nu stiu cine. As dori sa stiu daca problema se remediaza de la voi sau pe cine sa contactez. Screenshot (în caz că este necesar): nu Alte precizări: Daca am postat gresit, sa imi fie cu iertare.
 8. Panta

  Salut. Sunt owner pe jb.b-zone.ro si de azi dimineata serverul a facut numai figuri, lag si pica mai mereu. De dimineata nici forumul nu merge. As putea sa stiu si eu de ce? De asemenea, nici site-ul de unde pot da restart la server nu merge, specificand ca nu este activa nu stiu ce licenta. Din cate am inteles, trebe platita de nu stiu cine. As dori sa stiu daca problema se remediaza de la voi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.