Jump to content

AIM CroSsy

Member
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

About AIM CroSsy

  • Birthday 08/19/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Buzau

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin
  • RPG1 Nickname
    CroSsy

Recent Profile Visitors

553 profile views

AIM CroSsy's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

8

Reputation

  1. AIM CroSsy

    Doamnelor si domnisoarelor, mi-a placut antrenamentul de astazi. Felicitari organizatorilor! Astept +1 la postul asta, ca sa fac si eu puncte
  2. AIM CroSsy

    Devenim prea sentimentali, este?
  3. AIM CroSsy

    In National Guard suntem o familie. Aici nu poate fi vorba decat de onoare, respect, intelegere si ajutor, iar noi vom ajuta pe oricine, indiferent de rank. WELCOME TO NATIONAL GUARD!
  4. AIM CroSsy

    @Rappa S4F, apare in video la sfarsit: "General Arturo[s4F]: Cand o sa ia lucifer admin o sa vedeti voi" )))
  5. AIM CroSsy

    Sper sa ajung cat mai departe in National Guard alaturi de voi.
  6. NO expectations, NO disappointments!

    1. K 3 n T

      K 3 n T

      Nu-l bagati in seama, e noob si nu stie nimic :))

    2. AIM CroSsy
  7. AIM CroSsy

    M-am gândit să vă împărtășesc sentimentele mele față de voi, față de National Guard. De când am intrat în acest departament m-am simțit ca acasă, am descoperit oameni cu totul și cu totul speciali. Oameni care te sfătuiesc și te îndreaptă spre drumul cel mai corect. V-am găsit pe voi și mă bucur că am aplicat aici, la îndrumarea unui prieten de-al meu. Știu că sunteți o familie, chiar dacă s-a mai destrămat din ea de când yenoH și-a dat demisia, dar eu sper să o reintegrăm și să păstrăm același respect cuvenit. Pentru mine un lucru e cert, nu părăsesc National Guard decât ca o legendă.
  8. Nume: CroSsy - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Intrebari din viata reala, din SAMP, dar si din public. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: Doresc sa tin interviul cat mai repede posibil. Multumesc!
  9. AIM CroSsy

    @@Maya Jeleu Nu gasesc un cuvant sa o caracterizez, dar nu o folosesc chiar foarte des!
  10. AIM CroSsy

    Ce faceti, ma, praduitorilor?!
  11. AIM CroSsy

    Sunteti baieti adevarati! Am stiut unde sa intru cand am facut aplicatia!
  12. Adidasii sunt de la Veer, sunt cu talpa de spuma rezistenta, ce nu iese la calcat.
  13. Nickname-ul tau: CroSsy Nickname-ul celui de-al doilea participant: TheS.T.I.G Level-ul tau: 30 Level-ul celui de-al doilea participant: 43 Bara RPG sau poza ta cu [/stats]: Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru al doilea participant: Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da. Alte precizari: Speram sa ne acceptati interviul in seara aceasta, cat mai repede posibil. O seara placuta!
  14. AIM CroSsy

    Nick: [rTn]CroSsy Rank: 3 Grupare: Asasini. Plec pe ziua de : 05.07.2014 Revin pe ziua de : 08.07.2014 Motivul pentru care lipsesc: Voi sta internat cateva zile. Numar de inactivitate: 1/2. Alte precizari: Am plecat de dimineata, am un laptop aici de mi-am permis sa fac cererea. Va mai urmaresc din cand in cand pe forum. Imi pare rau pentru inactivitate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.