Jump to content

n3cksteR

Member
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About n3cksteR

  • Birthday 12/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    San Fierro
  • Hobbies
    IT & Money Making

Previous Fields

  • Real name
    Robert

n3cksteR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nick: n3cksteR Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: war Motivul: probleme cu PC.ul Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Alte precizari: Salut.
  2. Nick: n3cksteR Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: sedinta+war Motivul: Voi ajunge tarziu in seara asta acasa Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta diseara !
  3. Nick: n3cksteR Level: 20 Factiune: El Loco Cartel Ce doresti sa le spui: Fiecare zi de war pentru noi acum este un record al factiunii si trebuie sa fim mandrii de asta. Forta ELC ! Sa pastram SF-ul si sa mergem mai departe impreuna si la bine si la rau !
  4. Salut, mai sus puteai gasii forumul unde se postau chestiile software, la Sisteme de operare. In fine, in mod clar reinstalarea programelor nu va ajuta deoarece virusul va corupe si noile date. Singura solutie este formatarea completa a hard-ului cu reinstalarea windows-ului.
  5. 100% stick-ul a fost corupt si nu poate fi reparat. Cumpara-ti unul nou, e in jur de 20-25 lei.
  6. Salut, placa ta video este foarte deteriorata de aceea patesti asta de la drivere. Ca sa nu te mai chinui eu iti recomand sa pui niste banuti de o parte si sa iti cumperi un sistem nou, iar daca ai nevoie de ajutor cu configuratiile imi poti da un PM.
  7. Salut in mod mai mult ca sigur placa ta video a fost arsa, insa mai poti face o verificare manuala din Run -> dxdiag -> Display.
  8. Salut. Bineinteles performantele si calitatea dispun in functie de bugetul pe care il vei detine. Pentru un buget slabut ( < 300 lei ) iti recomand : http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gt-630-2gb-ddr3-128bit-l/ Daca insa iti permiti ceva high end atunci poti cumpara asta: http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gtx-660-2gb-ddr5-192bit-windforce2x-l/ sau asta: http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gtx-760-oc-2gb-ddr5-windforce-3x-v2-l/ Bonus: GTA 5 nu a aparut pe PC si faptul ca rulai doua jocuri in acelasi timp nu tinea de placa video ci de forta de sustinere a procesorului si rami.
  9. Salutare. Pentru configuratia ta, vei avea nevoie de un model vechi de sursa cu conectori IDE pe socket. Iti recomand aceasta sursa decenta pe care am folosit-o si eu pana cand mi-am schimbat PC-ul. http://www.emag.ro/sursa-inter-tech-booster-520w-sps-520/pd/EM27DBBBM/
  10. Salut. Daca placa de baza accepta memorii DDR3 si suporta frecventa de 1600Mhz atunci este compatibila.
  11. Foarte frumos felicitari pentru munca depusa !
  12. Hai sa rupem in seara asta paladinilor si welcome Kaz & xcolors.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.