Jump to content

n3cksteR

Member
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by n3cksteR

  1. Wow, suntem 32.. sper sa facem treaba buna diseara
  2. n3cksteR

    Nick: n3cksteR Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: war Motivul: probleme cu PC.ul Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Alte precizari: Salut.
  3. n3cksteR

    Nick: n3cksteR Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: sedinta+war Motivul: Voi ajunge tarziu in seara asta acasa Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta diseara !
  4. n3cksteR

    Nick: n3cksteR Level: 20 Factiune: El Loco Cartel Ce doresti sa le spui: Fiecare zi de war pentru noi acum este un record al factiunii si trebuie sa fim mandrii de asta. Forta ELC ! Sa pastram SF-ul si sa mergem mai departe impreuna si la bine si la rau !
  5. n3cksteR

    Salut, mai sus puteai gasii forumul unde se postau chestiile software, la Sisteme de operare. In fine, in mod clar reinstalarea programelor nu va ajuta deoarece virusul va corupe si noile date. Singura solutie este formatarea completa a hard-ului cu reinstalarea windows-ului.
  6. n3cksteR

    100% stick-ul a fost corupt si nu poate fi reparat. Cumpara-ti unul nou, e in jur de 20-25 lei.
  7. Salut, placa ta video este foarte deteriorata de aceea patesti asta de la drivere. Ca sa nu te mai chinui eu iti recomand sa pui niste banuti de o parte si sa iti cumperi un sistem nou, iar daca ai nevoie de ajutor cu configuratiile imi poti da un PM.
  8. n3cksteR

    Salut in mod mai mult ca sigur placa ta video a fost arsa, insa mai poti face o verificare manuala din Run -> dxdiag -> Display.
  9. n3cksteR

    Salut. Bineinteles performantele si calitatea dispun in functie de bugetul pe care il vei detine. Pentru un buget slabut ( < 300 lei ) iti recomand : http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gt-630-2gb-ddr3-128bit-l/ Daca insa iti permiti ceva high end atunci poti cumpara asta: http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gtx-660-2gb-ddr5-192bit-windforce2x-l/ sau asta: http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gtx-760-oc-2gb-ddr5-windforce-3x-v2-l/ Bonus: GTA 5 nu a aparut pe PC si faptul ca rulai doua jocuri in acelasi timp nu tinea de placa video ci de forta de sustinere a procesorului si rami.
  10. n3cksteR

    @@R A Z V A N Y S Bine ai venit !
  11. Salutare. Pentru configuratia ta, vei avea nevoie de un model vechi de sursa cu conectori IDE pe socket. Iti recomand aceasta sursa decenta pe care am folosit-o si eu pana cand mi-am schimbat PC-ul. http://www.emag.ro/sursa-inter-tech-booster-520w-sps-520/pd/EM27DBBBM/
  12. n3cksteR

    Salut. Daca placa de baza accepta memorii DDR3 si suporta frecventa de 1600Mhz atunci este compatibila.
  13. n3cksteR

    GG baietii !!! SF PORTOCALIU !!!
  14. n3cksteR

    Foarte frumos felicitari pentru munca depusa !
  15. n3cksteR

    Hai sa rupem in seara asta paladinilor si welcome Kaz & xcolors.
  16. n3cksteR

    Nick: n3cksteR Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: probleme cu pc'ul Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 the last one. Alte precizari: Succes la war.
  17. n3cksteR

    Nick: n3cksteR Rank:2 Doresc sa ma invoiesc de la:War-uri Motivul: PC-ul meu intra in santier in seara aceasta. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  18. n3cksteR

    GG El Loco pentru inca o seara frumoasa. and welcome
  19. n3cksteR

    Nick:n3ckster Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul:sunt plecat (intarzii) Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Alte precizari: thx
  20. n3cksteR

    -Nick: n3cksteR -Rank: 2 -Suma depozitata: 20,000 $ -Data: 15.05.2014 -Screenshot: http://i.imgur.com/RF4A1j3.jpg -Motiv: Scor prost war.
  21. n3cksteR

    Noapte buna ELC si pregatiti-va fizic si moral pentru diseara la war ! EDIT: uitati ce am gasit http://captiongenerator.com/16620/Discutia-decisiva
  22. n3cksteR

    Nick:n3cksteR Rank:1 Doresc sa ma invoiesc de la:Antrenament Motivul:Nu sunt acasa Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: -
  23. n3cksteR

    GG ELC ! Odihniti-va weekend-ul asta pentru ca vom avea o noua saptamana grea. De acum incepe greul si nu ne trebuie decat sa ne concentram si sa ne organizam impotriva inamicilor. Bucurati-va pentru performanta de 10 turfs si haideti la culcare ! Noapte buna El Loco.
  24. n3cksteR

    GG Baieti ! O noua serie de win-uri, sper sa o tinem tot asa. SF PORTOCALIU ! Si @Mancini , JOS CU MAGIA ~!
  25. n3cksteR

    @ElviSSS bine ai venit in familia ELC. Sper sa te simti bine alaturi de noi !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.