Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Daniella

Member
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

About Daniella

  • Birthday 09/11/1997

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Targu-Jiu.
  • Hobbies
    Micuță & neastâmpărată.

Contact Methods

  • Skype
    #PM

Previous Fields

  • Real name
    Daniela
  • RPG Nickname
    DanielaRXX[0L]

Recent Profile Visitors

1029 profile views

Daniella's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

49

Reputation

    1. S4F Necomercial
    2. SniPeRS

      SniPeRS

      Necomercial vrea sa revii inapoi in 69 Pier Mobs pt ca pe mn cand ma aude pe /f da /togfam si il deschide el inapoi.. il deschide el :)))

      Ca noi nimeni pe tot sv :)) Unu scrie si altu da /togfam

    3. Termi ToV

      Termi ToV

      @necomercial , for a girl you don't care if she is banned for cheats or not but for a boy you do ? kid really , keep runing after girls.

  1. Banned, ma retrag.

  2. Heeei, felicitari pentru war-urile de azi, tot ce e, ma bucur ca in sfarsit am reusit sa ma las de jocu' asta care mi-a tulburat mintea si gandirea. E timpul sa revin jocul meu preferat: Real life. Totusi tin sa va multumesc pentru clipele petrecute aici, si daca o sa mai am sansa, ma voi intoarce. Poate pe alt cont . Multumesc James, Maxim16, Snipers, Allen, Yonela,Raw, Walevski, Paulynho, Coffe, seNNZor, Lost, Necomercial, Azzez, si ceilalti, ati fost o familie frumoasa pentru mine. Nu puteam sa fac altceva, parca atunci cand aprindeam pc-ul mause-ul se indrepta spre sa:mp. Va pup, ne vedem peste 30 zile ^^.
  3. De abea astept war-ul in LS , ce talent aveti si voi, dati atack in LS . Eh, important e sa luam inca un turf azi, sa facem noua sau zece, nu stiu cate avem exact. #Lyall, ne vedem la wars .
  4. Se pare ca am ajuns la war, intr-un final. Felicitari, am luat 4/4, si desii au mai existat nervi, ma bucur ca am reusit sa facem 8 turfs. Sper ca in cel mai scurt timp sa cucerim tot SF. Pup, paa #sfalbastru #noonealivespmb
  5. Sincera sa fiu, mie chiar imi pare rau ca azi nu pot ajunge la war-uri, dar va descurcati voi si fara mine.. ( desii va fi destul de greu ). Sper sa luat azi 4/4, sa facem si noi 8 turfs, sa vedeti ce frumos da pe [/top] . Hai pup, baftaa.
  6. Nickname: DanielaRXX[0L]. Rank: 2 (Mummy). Motiv: Tati vine in tara maine, pe la 12 merg sa il iau de la aeroport, nu pun hobby-urile deasupra familiei. Data: 10.07.2015 Numarul total de invoiri saptamana asta: 1/2. Alte precizari: -
  7. ''Insanity means doing the same things expecting different results.''- Albert Einstein.

  8. Heeei, neata . Ce faceti ? Presupun ca va pregatiti pentru war-uri, ne auzim pe /f .
  9. I was born sick, but I love it.

    1. Starp Exposito

      Starp Exposito

      Command me to be well ! eeeeh ! hei man ! :D

       

    2. Daniella
  10. In sfarsit, 4/4 war-uri, yeeey. Sper ca maine sa mai luam doua teritorii, sa ne putem lua orasul inapoi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.