Jump to content

AdeLiNoX ADEVARAT

Member
  • Posts

    1169
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AdeLiNoX ADEVARAT

  • Birthday 03/06/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Baia Mare.
  • Hobbies
    •Football•
    •Smoking•

Previous Fields

  • Real name
    Adelin
  • RPG1 Nickname
    AdeLiNoX
  • CS 1.6 Nickname
    -

Contact Methods

  • Discord
    AdeLiNoX#7250
  • Instagram
    adelinox_pubg

Recent Profile Visitors

4546 profile views

AdeLiNoX ADEVARAT's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

231

Reputation

  1. - Nume: AdeLiNoX - Rank: 1 - Tipul de pachet: 4 (40 anunturi) - Anunţul: Clanul Mayans Motorcycle Club recruteaza jucatori activi si seriosi! Contactati un membru pentru detalii. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/Kd5JxJ2 - Dovada plații: https://imgur.com/a/GPP7Eeq data viitoare o sa fiu mai atent, nu stiam ca este nevoie de o asa dovada. Scuzele mele. (mi-a oferit si bacsis). - Alte precizări: Cam atat, o sa remediez greseala facuta.
  2. - Nume: Ad3LiN_ADEVARAT - Linkul catre profilul de website / RPG bar: - Tipul de interviu dorit: Interviu normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): No need. - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: No need. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: As dori sa sustin acest interviu cu domnul reporter, Galip. Va multumesc
  3. AdeLiNoX ADEVARAT

    Da chiar daca gasiti un cmd bun, let me know ❤️ pwp o zi de carantina sex va doresc
  4. AdeLiNoX ADEVARAT

    Nasol In izolare frate
  5. AdeLiNoX ADEVARAT

    MErsi mult Ar trebui sa ne unim pe bune fra
  6. AdeLiNoX ADEVARAT

    Simtim la fel daca stiam ca esti aici nu mai dadeam testu, dar n-am fost atent +]]] Mersi tu ce asculti?
  7. AdeLiNoX ADEVARAT

    Salut baieti si fete, bine v-am gasit, merge treaba?
  8. AdeLiNoX ADEVARAT

    Mersi puiule, las-o pe Heroina sa traiasca in visul meu. Auzi @HEROINA, nu am pandit pe nimeni niciodata inafara de tine care ai dat dovada de un comportament neadecvat pentru varsta ta, multi fosti colegi iti pot spune asta, dar tu pupi pe toata luma crezand ca eu am fost scorpia din LV TAxi? Mare greseala, sa sti ca dupa ce ai plecat tu toate au fost cum trebuie si totul a mers bine Vezi-ti de prajiturile tale si nu mai baga povesti intre oameni, fiinta ciudata ce esti. SI CU ASTA AM INCHEIAT! Va doresc distractie placuta si sa fiti feriti de virusu asta ucigas. Numai bine, te pwp Andra. Te salut PRNY fratele meu, Alessio si pe tine daca nu mai barfesti Pe restu va salut si va doresc numai sanatate, sper sa ne mai intalnim
  9. AdeLiNoX ADEVARAT

    Sunt sigur ca nu din cauza mea, dar de ce iesi, stai ca n-am inteles..
  10. AdeLiNoX ADEVARAT

    Ce mai ziceti oameni buni?
  11. AdeLiNoX ADEVARAT

    Am zis LINISTE!
  12. AdeLiNoX ADEVARAT

    @HEROINA Faci si mie un tort te rog sa sarbatoresc aceasta misto cearta pe care eu am instigat-o? Vreau sa tin mai usor minte Daca poti sa il decorezi si sa scri urmatorul mesaj - Pentru Adelin No.1 - cel mai mare scandalagiu cu persoanele care se comporta total aiurea. sa nu folosesc un limbaj atat de ofensator ca si al tau :).
  13. AdeLiNoX ADEVARAT

    Tu sa taci cand vorbesti cu mine ca nu ai niciun drept de a comenta in aceasta factiune. Cere-te acasa.
  14. AdeLiNoX ADEVARAT

    Gresit. Da-ti tu demisia.
  15. AdeLiNoX ADEVARAT

    Nu vreau sa fiu cainele nimanui ba, stai linistit. pe langa asta, atitudine de sublider zici? Daca ar fi fost un sublider responsabil m-ar fi sanctionat el ca atare. Pentru ca are aceasta posibilitate. Oricum pe mine nu ma face un FW :))) chiar ma incalzeste si ma provoaca sa mai stau mult si bine. Dar cum zic, ca sublider sa faci PM, e nasol si daca nu s-ar fii simtit cand am zis ca linge gauri de canalizare n-ar fii facut PM, sa fim seriosi se realisti. Nu a facut nimic pentru aceasta factiune si nici n-o sa aiba potential. De prima data cand a luat sublider, a castigat activitatea nu a lasat un membru din factiune sa o faca cum ar fi fost frumos, a 2-a oara m-am rugat de el sa lase locul, multumindu-i in mod evident. Activitatea pe care a intentionat @Alessio sa o faca si a avut probleme la internet, fara ajutorul meu, vorbind cu Levi, evident si decizia lui, nu iertasem 10 membri care trebuia sa ia FW. Aceste decizii, putea sa le ia chiar el, fiind capabil si avand potential daca este acolo. La fel cum am zis, mie nu-mi trebuie sublider, nici n-am nevoie de asa ceva. In schimb, sunt atatia membrii care merita cu adevarat functia. Daca tot ati ales sa fiti pe ganguri, nicio problema. Propun si eu impreuna cu restul membrilor care sunt de acord cu mine, pentru ca toti avem drept la cuvant in aceasta factiune. In urma acestui comportament indecent fata de cativa membri, detronarea lui HEI, nu-si are locul acolo. @Leviathan Multumesc si tie pentru FW, ia si tu la cunostinta toate lucrurile astea. Pentru ca nu vorbesc de nebun.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.