Jump to content

S4F MrAlx

Member
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

About S4F MrAlx

  • Birthday 01/23/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania

Contact Methods

  • Skype
    don.cristian16

Previous Fields

  • Real name
    Cristian

Recent Profile Visitors

209 profile views

S4F MrAlx's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

0

Reputation

  1. Nickname: Mr.Alx Timpul pe care l-ați petrecut aici?: Aproximativ 4 luni. Motivul demisiei: Mi-am gasit un job si nu mai am timp de samp. Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?: Ca la mine acasa Ce trebuie schimbat: Presedintele tarii. Alte precizări: Imi pare rau ca sunt nevoit sa imi dau demisia dar nu mai am timp. Sper sa o tineti tot asa. Sunteti ce-i mai tari
  2. Nick: Mr.Alx Rank: 4 Plec pe data de: 20.07.2014 Revin pe data de: 25.07.2014 Motiv: Am examen la Academia De Poilite A.I. Cuza Alte menţiuni: Plec la Bucuresti in seara asta si revin vinerea viitoare. Sper sa fie cu noroc.
  3. Nick: Mr.ALx Rank: 4 Am dat test cu: SeBa20 Data testului: 09.07.2014 Rezultat proba teoretică: 3/3 Rezultat proba practică: - Rezultat final (Admis/Respins): Respins Alte precizări: A mai luat si crash si tot evita sa imi raspunda la intrebari.
  4. Nick: Mr.Alx Rank: 3 Am dat test cu: Critick Data testului: 08.07.2014 Rezultat proba teoretică: 2/3 Rezultat proba practică: 2/3 Rezultat final (Admis/Respins): Admis. Alte precizări: Felicitari dar pune mana si mai invata.
  5. CONTRA-Nu ai poza cu Ban si warn logs. Nu stiu ce va face sa credeti ca aveti sanse sa intrati undeva daca nici macar o aplicatie nu sunteti in stare sa o faceti. EDIT: Ma bucur ca ai pus pozele cu ban si warn logs dar tot CONTRA ramane deoarece nu ai voie sa postezi in acest topic. Puteai sa imi dai pm daca tot voiai sa imi spui ceva. Nu te.am insultat dar vad ca unii isi cam bat joc de aplicatii si nu ce cauta in acest clan. O zi buna!
  6. NEUTRU ca sa nu fie contra- Toata lumea greseste dar Kelton sigur nu a gresit cand ti.a dat ban.
  7. Tocmai ti-ai dat demisia din TTC pe motiv ca pleci undeva si nu mai ai internet. De ce mai faci cerere sa intri in clan daca nu poti fi activ? In fine, eu iti dau NEUTRU ca nu stiu ce sa inteleg
  8. Imi pare rau rick dar atata timp cat completezi toate cerintele din aplicatie, nu vei fi acceptat niciodata. Stiu ca imi esti si coleg in TTC dar regulamentul e regulament pentru toata lumea. Ai CONTRA. Daca vei mai dori sa aplici dupa 2 zile si vei completa aplicatia corect, iti promit ca iti voi da un PRO cu draga inima,
  9. Contra: Nu ai poze cu /stats si warn. Nu mai e nevoie sa mai insir motive.
  10. CONTRA- Nu ai poza cu ajail,mute,warn,ban logs. Daca nu afli, da.mi un pm si iti explic eu. -edit-: Pai PRO nu pot sa-ti dau deoarece nu ai avut aplicatia corecta de la inceput. Iti dau NEUTRU. Momentan nu te afecteaza cu nimic votul meu, insa daca vei mai primi inca un neutru, vei fi automat respins. Repet, nu am nimic cu nimeni, sunt chiar fericit cand cineva doreste sa se alature clanului dar nu putem accepta toti jucatorii care fac greseli banale(la aplicatie ma refer). Sper ca cei care iti vor mai citi aplicatia sa se uite si la raspunsuri ca sa evite aceste greseli.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.