Jump to content

Dorian Grey

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei Ciobanu

Recent Profile Visitors

163 profile views
  • Bobo

Dorian Grey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Numele serialului: True Detective Motiv: In 8 episoade din primul sezon a reusit sa transmita mai mult decat altele in 8 sezoane. E extrem de bine jucat si foarte interesant regizat.
  2. Scriitorul preferat: Bine... mi se pare foarte greu sa aleg, dar o sa merg cu Stephen King. Motiv: E un master al horror-ului si a reusit sa faca din literatura o moda. Multi ar argumenta ca asta nu-i neaparat bine, dar pentru tineri e unul din cele mai importante aspecte (ca vrem sau nu sa recunoastem). Cărţile scrise de acesta: Shining, The Stand, IT, Misery, The Dark Tower (series), Cimitirul Animalelor etc. Alte precizări: Chiar imi place ideea topicului, chiar daca unii posteaza aici doar pentru +1. E pacat.
  3. E foarte important sa nu postezi doar de dragul de a posta, in sensul ca e bine sa ai mai multa rabdare si sa iasa un filmulet pe care l-ai aprecia si tu la altcineva decat sa faci totul pe fuga. Pana la urma, dupa ce ai postat, filmuletul ramane, nu cand a fost postat. Felicitari totusi pentru efort si bafta cu sequel-ul.
  4. V-am dat doar voua quote chiar daca au mai existat raspunsuri similare. Trebuie sa recunoastem ca fara efect ar fi existat mult mai multă lume care s-ar fi gasit sa zica ca sunt prea simple. Nu sunt multi care stiu sa aprecieze minimalismul. Sunt ok, gusturile difera si se vede ca exista si oameni carora le plac. Si-au atins scopul.
  5. Lumea nu cred ca are nimic neaparat cu cosul in sine cat cu fundalul ala alb. Pe ceva simplu, dar colorat cred ca s-ar fi potrivit ceva mai bine, dar de aratat, arata foarte bine.
  6. E chiar foarte bine lucrată, bravo.
  7. Eu n-o sa mai dau inainte cu gramatica si micile greseli de filmare fiindca s-a tot spus de persoane mai apte ca mine, asa ca-mi ramane sa te felicit pentru starea pe care ai imprimat-o filmuletului. Bravo. In urmatorul o sa fie inca si mai bine.
  8. Mie chiar mi-a placut. Bravo. Poate e putin cam lung, dar e amuzant.
  9. Oh, ce rapid. Se vede ca sunt multi membri. Mersi baieti.
  10. Bun venit. Și eu sunt nou pe aici.
  11. Am aterizat aici cam în același timp. Welcome.
  12. Nick-ul tau: Dorian Grey Prenume: Andrei Varsta: 17 Locatia: - Ocupatie: Elev Jocul(rile) preferat(e): SAMP, foarte puțin CS Hobby-urile tale: Citit, fotbal (jucat și privit), înot, Nutella Interese: Să mă înțeleg cu lumea, și ea cu mine O descriere despre tine: Astea sunt foarte greu de făcut, nu? Adică... cred că sunt un băiat cu care majoritatea oamenilor se poate înțelege. Sunt glumeț și săritor (nu la cap că-s mic de înălțime), ușor ofticabil când știu că am dreptate și că nu o primesc, și îmi, nu știu dac-am mai spus, îmi place să citesc. De unde ai aflat de B-Zone Community?: E greu să nu afli dacă joci SAMP. Alte precizari?: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.