Jump to content

macabru lama fina

Member
 • Content count

  1554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1128 Legendary

3 Followers

About macabru lama fina

 • Rank
  South Central Los Angeles
 • Birthday 09/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Previous Fields

 • Real name
  Valentin.
 • RPG1 Nickname
  macabru

Recent Profile Visitors

19141 profile views
 1. Nu am stiut ma care de unde sunteti dar data viitoare o sa va anunt, cu siguranta mai trec eu pe acolo vara asta.
 2. Am fost in Cluj saptamana trecuta si nu am stiut ca esti din Gherla... data viitoare te sun ? am numaru tau, poate ne vedem si noi.
 3. Inteleg ca plangi, pentru un joc, amenintarea e pentru in-game ? sau ? iti dau share location pe watsapp ? sa vedem care o are mai lunga ? calmeaza-te pustiu ca am lejer cu 50kg peste tine.
 4. Nu a fost din cauza mea sa mor, io i-am dat poza asta https://imgur.com/a/vEELQ lu Ecs si mi-a zis ca nu e buna ca trebuie filmare cu refresh si alea, imi bagam ieri unghia in gat ca am avut o sansa sa iti dau frumos pa' fata cu crema d-aia galbena dar uite ca, cineva a fost acolo cand eu nu am fost in stare sa fac dovezile alea BLANAO si te-a dat cu crema <3 SUCCES in continuare boss, mi-a facut placere stii ca eu te iubesc, ne-am certat degeaba si tu tot capos ai ramas :))
 5. Problema e de la tine, daca ai reusit sa faci acest post 200% reuseai sa faci si o cerere de inactivitate ca sa "nu existe problema sa fiti dati afara sau sa luati fw pentru rapoarte incomplete"
 6. Rank 5 are acces la fvr ?
 7. @Allen Django Vad ca nu mai ai timp de joc si cauti cearta si pe /f si pe forum, nu ar fi mai bine pentru toti sa te duci invartindu-te catre sectiunea demisii de pe rpg ? e un sfat prietenesc. Edit: 1 ora si 10 minute = 10 contracte, e posibil, e posibil si mai multe. https://imgur.com/a/AGQyX
 8. @ToVarasu Jorge Meduzaaa ma bagi la puscarie
 9. Am auzit ca tu l-ai lasat pe Vincenzo fara admin si tot ce mai avea in aceasta virtualitate, am venit aici, sa iti multumesc din toata inima pentru ca mi-ai facut aceasta bucurie imensa pentru care nu imi pot stavili rasul si fericirea, pwp koaiele tale :*

  1. Show previous comments  2 more
  2. macabru lama fina

   macabru lama fina

   Nustiu despre ce a fost toata treaba, dar il stiu pe Vincenzo, mi-a fost prieten o perioada de timp, pana am ajuns sa ii fiu... membru in clan si am vazut... nu neaparat ce fel de persoana e ca nu e vre-un viclean (cel putin nu l-am cunoscut asa) dar am vazut ce il duce mintea si m-am certat cu el, m-a dat afara din clan, era furios nevoie mare omul, cred ca s-a gandit ca mi-a taiat gatul cand m-a dat afara din clan dar la urma urmei, sa fii in ToV asa cum l-a condus el mai bine erai intr-o inchisoare din mexic, si acolo e mai mult sens de cat in clanul lui :))

  3. AIM Speedy

   AIM Speedy

   O să-ți fac un mini rezumat, și așa nu prea am ce să fac.

   Și eu la rândul meu am fost un prieten foarte bun cu Vincenzo, m-a ajutat mult, nu neg acest lucru doar că, de cand eu am părăsit ToV-ul, el a început să țină foarte multă ură pe mine. Eu luasem helper cu un cont primit de la el dar crescut de mine, bine, fie, trecem mai departe. Zilele astea s-a făcut și lista la lider Los Santos School Instructors unde eu aveam șanse reale pentru acel lider și ce s-a gândit el? Haide să-l ameninț puțin pe fraier, m-a căutat pe WhatsApp și mi-a zis ''Dacă tu renunți în a vrea lider, îți păstrezi contul, dacă nu, rămâi și fără helper dar îmi vreau și contul înapoi), firește că am refuzat. După ce s-a gândit el, haide să-l scot pe fraier de la helper că doar na, eu am admin3. Bine, am făcut PM către Kelton de unde Kelton l-a băgat pe Odin, Odin fiind prieten în realitate cu Vincenzo, dar și Kelton. Bine, toate bune și frumoase, m-au lămurit că eu nu pot avea helper cu cont primit, bla bla bla, abureli. Ce s-a gândit Vincenzo? Haide să-l las pe fraier și fără șansa la lider, când am văzut asta, am băgat tot ce-am avut, niște dovezi cum el a făcut afaceri cu un tovarăș unde eu eram un fel de intermediar. În fine, de aici s-a ajuns la ban, cu greu dar s-a ajuns. Sincer, eu nu înțeleg ceva, cât de ipocrit să fii ca la 25 de ani ai lui să gândească într-o asemenea manieră? Eu n-aș fi avut nimic cu el dacă el nu-mi făcea chestia cu liderul, până la urmă munca în facțiune a fost strict a mea. Eviden, cățelușii lui n-au ezitat să apară și să mă atace dar mi se rupe mie organu' de ei. 

  4. macabru lama fina

   macabru lama fina

   Vaaai.... cat de patetic esti Vincenzo... nu imi vine sa cred... cred ca isi taie venele ca a pierdut adminu.... nu imi vine sa cred cat conteaza o functie pentru unii. cat ar vrea unii sa devina ei buricul pamantului.... se pare ca si-a aratat adevaratul caracter.... sunt sigur ca o sa citeasca asta la un moment dat, vincenzo, esti un gandac, unu d-ala care pute.

 10. Iti zic eu pentru ce sunt adminii in factiune, si vreau sa o luati cu nume de rau pentru ca spun adevarul si vreau sa va doara, adminii sunt in factiune pentru ca vor functii, baga functii in vena, cand se duc afara cu prietenii de pe sa mp vor sa fie acolo primii care zic "da io sunt in hitmen am rank 20, am si admin level 15, de 5 ani am admin da si abuzez in fiecare zi dar inca nu m-au prins hehehe Jimmy sa nu zici la nimeni ca iti dau ban si vorbesc cu toata lumea sa te respinga in orice factiune aplici da?" pentru asta sunt adminii in factiune, pe unii nici nu ii vezi pe /f nici nu saluta cand intra, atat de admini sunt
 11. In viata mea nu am citit cancer mai mare decat ce ai scris tu aici, factiunea este bine pusa la punct cand vine vorba de contracte sau raport, nu avem nevoie sa modificam ceva ce functioneaza bine.
 12. Te ubesc
 13. Nickname: macabru Rank: 3 Motivul pentru care demisionez(/clanresign): Nu m-am imprietenit cu restul colectivului. Ce parere ti-ai format despre clan cat timp ai fost membru si ce crezi ca ar trebui schimbat pentru un mediu mai placut?: Cam inactivi, foarte putina romana pe chat... nu pot sa vorbesc limba, credeam ca e clan de romani, de asta am intrat in prima instanta. Informatii suplimentare: Nup.
 14. Pe ce rezolutie si detalii joci sigur nu e de la pc nu are treaba serverul, este de la calculatorul tau.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.