Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

macabru lama fina

Member
 • Content Count

  1564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1132 Legendary

3 Followers

About macabru lama fina

 • Rank
  South Central Los Angeles
 • Birthday 09/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Previous Fields

 • Real name
  Valentin.
 • RPG1 Nickname
  macabru

Recent Profile Visitors

19361 profile views
 1. macabru lama fina

  Yea very fusion.
 2. macabru lama fina

  Daca voi va asteptati ca un jucator sa isi piarda 10 ore pe zi sa faca toate prostiile alea pentru niste premii asa de mici va inselati Dar pe de alta parte imi amintesc in perioada cand aveam si eu 12 ani si pierdeam 10-12 ore pe zi pe jocu asta in vacantele de vara deci poate o face cineva questu vietii.
 3. macabru lama fina

  Succes fratele uleios, te iubesc si te respect, sa ne revedem cu bine ❤️
 4. macabru lama fina

  Si eu am aceeasi problema, nu am primit punctele pe ultimele 2 misiuni, as face un comentariu dar stiu ca va deranjeaza adevarul (astia din staff) deci asteptam rezolvarea.(+20 marathon points pentru mine)
 5. macabru lama fina

  Buna seara, cu intarziere, tanti Alexandra.
 6. macabru lama fina

  A iesit Chidda ? pacat, sclavu ala de Ultrass cum o mai duce va face probleme ?
 7. macabru lama fina

  I-am promis ca o dam parte in parte cu prima ocazie, s-a ivit ocazia, de unde sa stiu ca el e un gandac de... 15-16 ani (negru in poza de wapp) fricos ? SHAF de pagina. Eeesssssketit
 8. macabru lama fina

  Va mai amintiti de Ultrass cel dur care acum cateva luni cand si-a luat lichid galben pe fata si a iesit din factiune o dadea pe gangsta amenintari alea alea ? nu ? uite aici Nu am uitat nicidecum si acum 2-3 saptamani cand a fost untoldu si eram pe treaba vindeam iar... adica, eram la distractie am zis sa ii fac o vizita lu' Ultrass cel dur care sta langa Cluj, in Ghena... pardon, Gherla asa ca l-am intrebat pentru o locatie exacta sa ne vedem ca doar i-am promis in aprilie, cand ma ameninta, ca o dam parte in parte dar saracul Ultrass cred ca din Aprilie de la amenintari si pana acum i-a cam pierit din tupeu ca imi dadea doar cu seen https://imgur.com/a/g3Ll8hv
 9. macabru lama fina

  Nu am stiut ma care de unde sunteti dar data viitoare o sa va anunt, cu siguranta mai trec eu pe acolo vara asta.
 10. macabru lama fina

  Am fost in Cluj saptamana trecuta si nu am stiut ca esti din Gherla... data viitoare te sun ? am numaru tau, poate ne vedem si noi.
 11. macabru lama fina

  Inteleg ca plangi, pentru un joc, amenintarea e pentru in-game ? sau ? iti dau share location pe watsapp ? sa vedem care o are mai lunga ? calmeaza-te pustiu ca am lejer cu 50kg peste tine.
 12. macabru lama fina

  Nu a fost din cauza mea sa mor, io i-am dat poza asta https://imgur.com/a/vEELQ lu Ecs si mi-a zis ca nu e buna ca trebuie filmare cu refresh si alea, imi bagam ieri unghia in gat ca am avut o sansa sa iti dau frumos pa' fata cu crema d-aia galbena dar uite ca, cineva a fost acolo cand eu nu am fost in stare sa fac dovezile alea BLANAO si te-a dat cu crema <3 SUCCES in continuare boss, mi-a facut placere stii ca eu te iubesc, ne-am certat degeaba si tu tot capos ai ramas :))
 13. macabru lama fina

  Problema e de la tine, daca ai reusit sa faci acest post 200% reuseai sa faci si o cerere de inactivitate ca sa "nu existe problema sa fiti dati afara sau sa luati fw pentru rapoarte incomplete"
 14. macabru lama fina

  Rank 5 are acces la fvr ?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.