Jump to content

Kelton

Community Manager
 • Posts

  45084
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  123

Everything posted by Kelton

 1. Kelton

  Nu există achievement pentru skill 9. Sunt în total 8 achievementuri la joburile cu 10 skilluri.
 2. Ai început misiunea de 15 ori înseamnă că de atâtea ori ai început-o, nu că ai finalizat-o de 15 ore. Ai finalizat-o de 14 ori, așadar nu e bug și trebuia să continui questul. Cât despre Radio, nu ține de serverul de sa-mp. Probabil managerul radioului lucrează la el.
 3. Kelton

  Caută pe google microsoft visual c++, descarcă-l de pe microsoft și instalează-l.
 4. Kelton

  Ziua de taskuri începe de la ora 10:00.
 5. Kelton

  Vreau să văd și eu că primești crash de pe un joc curat, fără moduri. E normal să se plângă și alții, dar e posibil ca și acei alții care se plâng să aibă și ei la rândul lor moduri care interferează cu sistemul. Eu nu primesc crash, Mushroom nu primește crash, o grămadă de admini, helperi, lideri cât și jucători nu primesc crash. Asta de regulă duce cu gândul că cei care primesc crashuri au ceva moduri incompatibile cu sistemul.
 6. Kelton

  Nu primești free spin la un quest terminat ci la 5 questuri terminate. Momentan nu ai terminat 5 questuri ca să primești așa ceva. Citește cu atenție mesajele de pe /mirela sau din update log.
 7. Kelton

  Scoate acel PD helpe și încearcă fără el.
 8. Kelton

  Sistemul nu este făcut să adauge diferența de puncte pe următoarea zi. Nu este bug.
 9. Kelton

  Boosturile de la maraton nu se stachează. Astfel că vei primi cel mai mare boost deblocat. Acel 5% în plus e din cauza boosturilor pe care le primești datorită nivelului la cont. Nu e bug, așa e făcut sistemul.
 10. Kelton

  You got the 600 gold prize on the 13.09.2022 20:14.
 11. Kelton

  Ți-am acordat premiul manual.
 12. Kelton

  Încearcă acum.
 13. Kelton

  Verifică acum.
 14. Kelton

  Verificați acum.
 15. Kelton

  Din câte văd în baza de date ai questul luat deja, dar nu l-ai făcut încă.
 16. Kelton

  Dă-i un relog, mergi și revendică-ți premiile și ar trebui să fie ok.
 17. Kelton

  Ziua de quest începe/se resetează la ora 10:00.
 18. Kelton

  Primul bug raportat nu pot să-mi dau seama în totalitate dacă e vreun bug, dar poți lăsa la comentarii ce bunuri vrei să dai la schimb. Al doilea bug raportat nu este bug iar veniturile unui biz nu se salvează în timp real, ci după un anumit timp.
 19. Kelton

  Dă-i un relog și încearcă iar.
 20. Kelton

  Există opțiune de golire a safeboxului. Nu e bug.
 21. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 22. Kelton

  Ziua 3 de quest începe la ora 10:00. Până atunci nu ai cum începe questul pentru ziua 3.
 23. Kelton

  Asta pentru că tu nu ai început questul, te-ai dus direct să muncești la arheolog fără a începe să lucrezi la quest. Pentru a începe questul este obligatoriu să mergi mai întâi la Nea Mirel, să dai Y acolo ca să-ți înceapă questul. Când faci asta vei vedea că-ți va incrementa în HUD că ai început un quest și îți va afișa 1/14, nu 0/14 cum ai în video. Îți apare 0 pentru că tu nu ai luat questul de la Nea Mirel, deci practic ce făceai acolo era doar să muncești la JOB, nicidecum la quest.
 24. Kelton

  Există un maxim de puncte pe care-l poți obține din deschis cutii. E posibil ca tu să fi atins acel maxim pentru ziua curentă.
 25. Rollback se dă doar atunci când situația este suficient de nasolă încât nu se poate recupera nicicum altfel. Nu vom da rollback. Ar trebui să fie ok acum questul pentru 99% dintre jucători. Cine mai are probleme poate să ne anunțe.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.