Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Roberte

Member
 • Content Count

  1537
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roberte

 1. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 2. Bine ati venit/revenit celor noi si celor vechi. Va las aici un mod ajutator.
 3. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 4. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 5. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 6. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 7. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 8. Salutare dragi colegi! Le urez bun venit noilor/vechilor colegi aveti un mod folositor mai jos care sper sa va ajute, pe mine m-a ajutat foarte mult cand eram rank 1-2.
 9. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 10. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 11. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 12. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 13. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 14. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 15. Roberte

  Creatile sale iti trezesc in suflet un sentiment puternic de fericire nemasurata si inimaginabila care putem spune ca este combinata printr-o absortie de stare buna dainuita asupra sufletului. Fiecare creatie exprima o lucrare de arta splendida din punct de vedere al artistului neinteles. Primul video semnifica politistul neinteles de societate prin modul de schimbare a uniformei continue si faptul ca el mereu este un om schimbat in functie de activitatile pe care le deruleaza. Al doilea videoclip prezinta un om ajuns in viata fiind un afacerist de succes in lumea mare si fastuoasa a vehiculelor si locatiilor luxoase. Poza a treia prezinta faptul ca in lumea autorului crima este o persoana foarte respectata, iar arma prezinta respectul si daruinta acestuia pentru a fi pregatit la orice obstacol intalnit in drumul sau spre aceasta lume. Poza cu copacul induce faptul ca autorul este intr-o lume a studioului in toate starile sale de sanatate si imbatranire. Frunzele verzi arata starea tanara, respectiv mentalitate autorului, iar frunzele rugini povestesc faptul ca el se afla intr-un corp batran nemiscat si inradacinat de ganduri. Gogoasa prezinta zaharul sufletului presarata cu bombonele ale gandurilor. Deja m-am plictisit sa comentez si celelalte fotografii, in concluzie ai facut o treaba buna
 16. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 17. Roberte

  Nickname: RoberteRank: 4Reclam pe: Emy_SDYLevel-ul celui reclamat(bara rpg): Deoarece: Deranj raport de activitate.Martori:(daca sunt)Dovezi: https://imgur.com/a/EQZdMmW Nickname: RoberteRank: 4Reclam pe: [eS]Victim_vodkaLevel-ul celui reclamat(bara rpg): Deoarece: Deranj raport de activitate.Martori:(daca sunt)Dovezi: https://imgur.com/a/WhtmUgE
 18. Roberte

  Nickname: RoberteRank: 4Reclam pe: [VSC]Aditzu.VERSACELevel-ul celui reclamat(bara rpg): Deoarece: Deranj raport de activitate, incontinuu isi apara prietena si ma omora....Martori:(daca sunt) Dovezi: https://imgur.com/a/92ayNRj
 19. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract:
 20. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract: Click aici
 21. Roberte

  Display Name: Roberte Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Hitman Text(opțional): Roberte Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Multumesc foarte mult pentru munca depusa.
 22. Roberte

  Topic-ul poate fi inchis, pana la urma mi-am ales avatar-ul de la @ZEW GalipDrogatNotoriu . Multumesc foarte mult chiar apreciez pentru ce ai facut.
 23. Roberte

  @ZEW GalipDrogatNotoriu Multumesc foarte mult. Insa inca mai astept sa vad si lucrarile altora.
 24. Roberte

  Nickname: Roberte Rang: 4 Sugestie: Adaugarea unui topic numit "The Fastest One". In acest topic se vor posta contractele facute intr-un timp foarte scurt. Contractul dintr-o saptamana respectiva cu cel mai mic timp va fi castigator. Model de postare in acest topic: Nume in joc: Roberte Durata contractului: 69 secunde Screenshot când a fost indeplinit contractul (cu /timestamp inclus): Click aici pentru poza. Ar fi buna o regula la acest topic contractul SA NU SE AFLE intre ora 00:00 (noaptea) - 8:00 (dimineata) pentru a se evita fraudarea contractului pentru ca sunt contracte destul de putine, spre deloc in acel interval. Premiul la care m-am gandit ar fi 250.000$, desi este loc de schimbare. Motivare: Ar aduce ceva nou si interesant factiunii si ar motiva realizarea contractelor intr-un mod cat mai eficient si rapid.
 25. Roberte

  Nume in joc: Roberte Contract: Click Aici
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.