Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

florinacyo

VIP
 • Content Count

  3137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Extraordinary

About florinacyo

 • Rank
  The Don
 • Birthday 11/09/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Previous Fields

 • Real name
  Florin

Recent Profile Visitors

55510 profile views
 1. Salutare ! Am reusit sa-mi recuperez contul de pe forum, iar de acum incolo voi mai face vizite ocazional. Din pacate contul de pe rpg nu l-am recuperat si nici nu voi avea cum sa il recuperez pentru ca am inteles ca are ban pentru "afaceri ilegale" my fault pt ca mi-am lasat mailul deschis in preajma fratelui meu:)). Ma bucur sa fiu din nou aici pe b-zone ! :D

 2. florinacyo

  Bine ai venit !
 3. florinacyo

  Baiete ai nota 10+ sunt excelente.
 4. florinacyo

  Salut, m-am gândit să postez si eu câteva creaţii să văd ce părere aveţi. Câteva avatare. http://imgur.com/a/0cjOF
 5. florinacyo

  --Nick:florinacyo --Level:57 --[/stats] dinainte de problema:eu nu mai am accesat b-zone si nu am screenshot dinainte de problema. --[/stats] dupa problema: --Informatii folositoare:numai bine va doresc.
 6. florinacyo

  -- Nick:florinacyo -- Level:55+ -- [/stats] dinainte de problemă:Fac poze din samp imi fac treaba cu el si dupá le sterg nu as fii stiuti cá se intámplá asa ceva. -- [/stats] după problemă:Fac poze din samp imi fac treaba cu el si dupá le sterg nu as fii stiuti cá se intámplá asa ceva. -- Descrierea problemei:Tokys Marele tepar Mi-a aflat parola de la cont si nu, stiu cu cine a vorbit si mi-a schimbat si emailul ! -- Informații folositoare: Dovada !
 7. florinacyo

  Numele produsului:florinacyo Model:Cont. Starea produsului:Folosit Detalii despre produs:Este un steam folosit pe el care detine Counter-strike 1.6 Counter-strike Condition Zero Si mafia 2 Preţ:Astept oferte. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb):Depinde Metoda de plată:Clienti Contact:PM ! Imagini:Dati Pm si dau si poze N-am apucat sá fac. Alte precizări:Fárá Oferte Ín Bátaie De joc
 8. florinacyo

  -- Nick:florinacyo -- Level:55+ -- [/stats] dinainte de problemă:Nu am avut niciodatá poze din samp ín calculator se dovedeste dupá contul de forum ! -- [/stats] după problemă:Nu am avut niciodatá poze din samp ín calculator se dovedeste dupá contul de forum ! -- Descrierea problemei:Buna ziua astazi mi s-a intámplat o spargere Mie mi-a rámas Messengerul on la fratele meu , pe calculator si el foarte názdrávan a schimbat acel email l-a setat pe email lui si vreau sa-mi se seteze ínapoi pe emailul meu ! -- Informații folositoare:Astept Raspunsul Adminilor.
 9. da, sunt

  1. Show previous comments  21 more
  2. Collonelu 90

   Collonelu 90

   nu, nu... "nervii" folosesc la a ajuta un rrom cu defecte de vedere sa citeasca un mesaj, nu exprima niciun sentiment anume.

   doar eu nu-mi amintesc de niciun skype si de nicio oportunitate de a-mi auzi vocea vreodata?

  3. Collonelu 90

   Collonelu 90

   ah, am postat amandoi deodata... asta ma face mai putin culpabil ca am spus chestia cu vederea..

   nu e nicio ura, bro... e doar o ocupatie pe care voi o vedeti capabila de ura, in timp ce eu sunt calm si pacifist... in voi sta ura crezand ca poate exista ura in asa ceva...

  4. florinacyo

   florinacyo

   Doar ca eu*, probabil asta ai vrut sa zici. In fine, vrei sa crezi ce ti-am spus? bine.. nu vrei? si mai bine. Imi mentin parerea, cu oameni ca tine nu ajungi nicaieri, good night old buddy.

 10. Vor sa treaca la modelul britanic pentru ca nu sunt in stare sa-l ajusteze pe cel actual astfel incat sa fie totul bine pus la punct. Nu mai bine trecem la modelul american? ca tot are loc o continua americanizare la noi in tara, sa vezi atunci scandal.
 11. Prin vizita Don Paterno?

  1. florinacyo

   florinacyo

   Prin vizita :D. Dar cred ca o sa se termine foarte curand, din cate observ nu prea s-a schimbat lumea pe aici, aceeasi imaturitate si aceeasi oftica copilareasca desi au trecut 2-3 ani de cand am plecat.

  2. F4L Oasis9
 12. Like pt. textul de la sig' :D

  1. Show previous comments  1 more
  2. florinacyo

   florinacyo

   Saluuut! Foarte bine, am terminat cu bine primul an..iau si bursa, e ok :D. Imi place ce fac si asta cred ca e cel mai important.

  3. florinacyo

   florinacyo

   Tu? Te pregatesti intens pt. BAC ?

  4. qazdawn

   qazdawn

   Ma bucur pentru tine. Eu imi pierd majoritatea timpului cu meditatiile. Mai ies si in oras dar dupa ora 20 cand deja e frig afara si nu pot sta prea mult.

 13. La multi ani Don, cu intarziere dar nu e chiar asa... =)))

  1. florinacyo

   florinacyo

   Cum asa? ASA MAI CU INIMA :)) multumesc !

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.