Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

EduardLFC

Designer
 • Content Count

  3095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

EduardLFC last won the day on September 11 2018

EduardLFC had the most liked content!

Community Reputation

606 Fantastic

5 Followers

About EduardLFC

 • Rank
  ✪ CAPTAIN ✪
 • Birthday 08/05/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitești
 • Hobbies
  design ▲

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  EduardLFC

Recent Profile Visitors

2822 profile views
 1. EduardLFC

  cum adică toţi avem în aşa în mare? doar no-liferii au aşa ore, cum puii mei în 12 zile voi aveţi 110 ore JUCATE? înseamnă că o ardeţi numai în casă ceea ce e trist, jucaţi în continuare fotbal doar prin IP şi.. aşa ve-ţi rămâne până la terminarea liceului. spor.. csz.
 2. EduardLFC

  110 ore pe luna asta? şi noi suntem în 12? wtf, tu ieşi din casă sau te însori cu b-zone?
 3. EduardLFC

  nu înţeleg ce importanţă are dacă am sau nu funcţie având în vedere că ce spun este logic. TOCMAI, că nu am luat funcţie în atâţia ani de joc, înseamnă că nu am fost în stare. dar în facţiune, sunt aproape de a avea una sau chiar am, nici acum nu ştiu. ideea e că n-aş suporta să-mi vină un copil cu o mentalitate inferioară, simplu. aici trăiesc ăştia.
 4. EduardLFC

  tot mai speră că vor lua funcţii într-un joc.
 5. EduardLFC

  aşa a spus un compatriot de al tău, cum că a luat lider TTC după 3-4 luni, despre ce vorbim?
 6. EduardLFC

  păi cum nu te plângi dacă mai sus ai zis că ai peste 800 de zile şi nu ai luat nimic? înseamnă că îţi place să fii mâna dreaptă şi asta-i treaba. wtf.
 7. EduardLFC

  830 de zile în PD şi nu ai luat lider, înseamnă că ori ai refuzat când ai avut ocazia, ori chiar eşti neimportant şi nu te-a băgat nimeni în seamă. e vina mea pentru rank-ul meu, perfect conştient, dar nu e ca şi cum la voi e la fel. să fim serioşi, lider după 3-4 luni? păi cât de simplu poate să fie să-mi fac cont pe vreun rpg secundar, să intru într-o facţiune şi să zac acolo. nu o să fiu la rank 5 pe lista de lideri?
 8. EduardLFC

  îmi apăram ceea ce am muncit cu argumente. cum am şi făcut mai sus. alo, şefu'. eu n-am zis că nu s-a muncit pentru ce s-a realizat. am spus doar că nu poţi să compari un server de 10 ani cu unul de 2-3. înţelegi? e o chestie de logică, rpg1 este diferit. cei ce veniţi din afară e ca şi cum o luaţi de la 0, ca şi cum aveţi cont nou, oarecum. suportaţi, nu cred că a-ţi fost obligaţi să vă apucaţi de alte rpg-uri.
 9. EduardLFC

  ai înţeles asta pentru că eşti foarte limitat. şi era normal să spui asta din moment ce ai funcţie pe rpg3.
 10. EduardLFC

  n-ai înţeles. eu am 227 de zile în NG şi am rank 4. ce nu îţi este clar, dragul meu prieten?
 11. EduardLFC

  am zis cumva că nu l-am crezut? wtf.. uită-te şi la log-ul meu, dacă o luăm aşa şi nu mai suferţi că luaţi lider după 2-3 luni. alţii chiar se chinuie pentru a luat un rank superior. nu comparaţi voi rpg3 şi 4, cu 1.
 12. EduardLFC

  tu ai stat 4-5 luni pentru lider. eu am stat 5 luni pentru rank 4, ce îţi spune asta?
 13. EduardLFC

  aia cred că o să fie faţa noastră când vin alţii să comande.
 14. EduardLFC

  pot fii doi lider, doi sub-lideri, cum o să cadă de acord dacă nu se înţeleg? haos, la cel mai mic lucru pe care unu' nu-l înţelege. poate că înţeleg, v-aţi calicit să faceţi cea mai mare comunitate din România (care.. în momentul în care s-a deschid RPG2, oricum era cea mai mare, după părerea mea) şi acum împărţiţi totul la jumate. nu o să-mi convină probabil să vină un alt lider cu alta lui opinie şi părerile lui despre cum şi în ce fel se conduce facţiunea, care probabil, nu o să fie pe placul liderului actual. se poate să se aglomereze foarte tare, chiar dacă voi vă gândiţi la playeri în plus, competitivitate etc. Cei mai mulţi pe servele astea sunt puşti, nu o să le convină că au donat banii de la mami şi tati din card pentru o maşină, o casă sau un biz şi acum veniţi voi să le oferiţi bani sau altele pentru a se înţelege toată lumea. Nu o să aveţi cum să mulţumiţi pe toată lumea, sunteţi şi voi conştienţi de asta. Dar, spor.
 15. EduardLFC

  dublu post, interzis. interdicţie două zile + topic închis.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.