Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

bogdaaNNN

Member
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

About bogdaaNNN

  • Birthday 02/25/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alba-Iulia

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan
  • RPG Nickname
    sNNiK3r

Recent Profile Visitors

445 profile views

bogdaaNNN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

25

Reputation

  1. Te rog daca s-ar putea AUTO CID nu cu T Mai astept si ceva variante
  2. Display Name: bogdaNNN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu am Imagine (obligatoriu pentru semnătură):http://imgur.com/gallery/0p4qfCP Tema (În caz că nu există o imagine): auto Text: CID AUTO sau AUTO CID Dimensiuni: Logo Alte precizări: nu am
  3. Nick: bogdaNNN# Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): LOGO Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): http://imgur.com/a/NhCJq Text: Bravo Instal sau BRAVO INSTAL Dimensiuni: Nu foarte mari, nici mici cat pentru un Logo gen eMag, B-Zone, s.a.m.d. Alte precizari: INSTAL Cu un singur L, culorile principale Albastru (cod: #0074bd), alb, gri/negru. Am nevoie de un Logo care va fi folosit la o firma de instalatii/executare hale/butelii de egalizare. Vreau sa faceti ceva cu Bravo Instal, ceva mai interesant gen cum e B-ul acela cu flacara dar ceva mai interesant apoi RAVO INSTAL sau ceva de genu. Ceva simplu si frumos pentru un logo. Va multumesc mult.
  4. bogdaaNNN

    Cerere logo

    Nick: sNNiK3r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): LOGO Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): http://imgur.com/a/NhCJq Text: Bravo Instal sau BRAVO INSTAL Dimensiuni: Nu foarte mari, nici mici cat pentru un Logo gen eMag, B-Zone, s.a.m.d. Alte precizari: INSTAL Cu un singur L, culorile principale Albastru (cod: #0074bd), alb, gri/negru. Am nevoie de un Logo care va fi folosit la o firma de instalatii/executare hale/butelii de egalizare. Vreau sa faceti ceva cu Bravo Instal, ceva mai interesant gen cum e B-ul acela cu flacara dar ceva mai interesant apoi RAVO INSTAL sau ceva de genu. Ceva simplu si frumos pentru un logo. Va multumesc mult.
  5. @TudorTudy23 e foarte frumos, mai aștept.
  6. @d r E jR frumos, mai aștept.
  7. Nick: sNNiK3r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Nu există. Text: sNNiK3r iar al doilea Welcome to sNNiK3r's profile! Dimensiuni: Să nu fie exagerat de mare. Alte precizari: Vreau un logo cu sNNiK3r iar unu cu Welcome to sNNiK3r's profile! dar cel cu welcome to să fie totul pe un rând, dacă puteți ceva imagine să reprezinte SA:MP-ul decupat sub forma textului sau ceva de genu, vă las pe dvs. știti mai bine. Dacă nu se pot 2 logo-uri doresc doar cu sNNi3Kr. Mulțumesc. Cel cu sNNiK3r dacă puteți ceva în genul acesta:
  8. Cine îmi poate lăsa și mie Clientul pentru MC 1.8?
  9. Nick: Bogdan. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Stock 1: http://i.imgur.com/sthEbjM.jpg - Stock 2: http://i.imgur.com/VjMKsKY.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): Nu există. Text: Nu neaprat dar dacă dă bine: Bogdan. Dimensiuni: Pentru avatar(gen avatarului actual) Alte precizari: Puteți alege care stock vreți, care dă mai bine. Dacă dă bine și o margine mică albă/neagră. Vă las pe voi, voi sunteți Designerii, nici nu mă pricep nici nu am o imaginație extrem de bogată și nici nu am idee ce puteți face dvs. cu acest minunat program.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.