Jump to content

RW AmazE

Member
  • Posts

    1242
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RW AmazE

  1. De mult trebuia facut asa, este foarte ok!
  2. Nume: AmazE.Rank: 3Dovada: https://imgur.com/a/xAoHzoCAlte informații: -
  3. Ce mai faceti fratilor, totul bine? Welcome celor noi intrati.
  4. Vrem fuziune,reduceri si farmer
  5. » Nickname: AmazE.» Level: 90» Rank: 2» Motivul: Vreau sa ma duc dupa nebuni cu wanted» Alte precizări: Mersi
  6. In sfarsit o sa fim cat de cat multi playeri pe server.
  7. @RW DDonny hoo nab . Nebunu de @Jankos a trecut cu 230 si cv , shhh
  8. @DauDeVezi4K nu nu n-am uitat. Welcome celor noi intrati in factiune,la fel ca mine. P.S.: Aveti grija la reguli si mai ales la PH! Spor.
    Un mod foarte util! Felicitari.
  9. Salutare fostii mei colegi,nici nu prea am avut ocazia sa imi iau ramas bun de aici. Am iesit acum 2 zile ... Am o rugaminte : Va rog sa ma votati la Mayor ,as fi recunoscator pentru voi! Si a da,ce mai ziceti?
  10. Nick: AmazE. Level: 90 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Joc din 2014, aproximativ 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/AmazE. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar al serverului RPG2 ,deoarece consider ca am acumulat suficienta experienta in 5 ani de joc, am deja un nivel suficient de cunostinte in ceea ce priveste "jocul",dar si in special "meseria" de primar,chiar daca nu am avut ocazia pana acum,m-am interesat pana la acest moment. Pot sa detin aceasta functie timp de o luna, am stat in mai multe factiuni pana am acumulat rank 5, ceea ce necesita timp. Ce intenționez să fac pentru jucători: Ma voi ocupa de impartirea taxei la cele mai bune momente ale zilei pentru cei de nivel 2-7 Voi face diferite evenimente distractive pentru toata lumea, premiile vor fi de $20.000 - $500.000 . O sa fac si evenimente speciale cu premii mai deosebite ( $1.000.000 / case sau chiar masini). Intentionez sa aduc cat mai multa activitate si responsabilitate fata de toti jucatorii. Multe alte idei utile ce imi vor trece prin gand vor fi puse in aplicare. Multumesc pentru atentia acordata, sper ca v-am atras suficient sa ma votati si sa imi acordati o prima sansa!
  11. Nick: AmazE. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 4 Anuntul dorit: "Voteaza AmazE. primarul lunii Iulie pentru a avea parte de o luna capitalista!" Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/mJuuEdj Alte precizari: Cred ca azi si maine e timp de toate,daca nu nu este problema.
  12. imi place ca ti-ai acordat atentia. Mersi =)))))
  13. ce spam fain imi place ca te-ai chinuit sa citesti re
  14. Nume în joc: AmazE. Contractul:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.