Jump to content

NeymarOwn si Arrow

Member
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeymarOwn si Arrow

  1. NeymarOwn si Arrow

    Nick: .NeymarOwn RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): fiji.boss, Liviu.the.midget RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
  2. NeymarOwn si Arrow

    Da frate, pot sa ma las si la pielea goala =]]
  3. NeymarOwn si Arrow

    Am abia o ora jucata luna asta =]]
  4. Nick: .NeymarOwnRank: 2Motiv: Mi se pare mai atractiv.Alte precizari: Salut.
  5. NeymarOwn si Arrow

    Nick: .NeymarOwnRank: 2Data sedinţei/activității: 18.09.2017Motivul absenţei: Nu stiu daca pot ajunge.Alte precizări: Aceasta este o invoire provizorie, daca pot ajunge vin cu cea mai mare placere.
  6. NeymarOwn si Arrow

    Nick: .NeymarOwnRank: 2 Data sedinţei/activității: Sedinta. 16.09.2017Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
  7. NeymarOwn si Arrow

    Nick: .NeymarOwnRank: 1Data sedinţei/activității: Sedinta.Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
  8. Putina distractie pe RPG3 - Event de 1kk.
  9. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am pierdut 1kk la barbut. DOAMNEEE DE CE!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUM ALTII CASTIGA, IAR EU NU@@@
  10. Nick: .NeymarOwnPropunerea: Ca membrii rank 1/2 sa poata faca orice job legal dupa ce au terminat raportul.Cu ce ar ajuta?: Pai ca mechanic nu prea ai ce face, asa mai faci un trucker si trece timpul sau alte job-uri.Alte precizări: Salut.
  11. Salutare, eu sunt noul vostru coleg .NeymarOwn. Sper sa ne intelegem bine.
  12. NeymarOwn si Arrow

    Nick: .NeymarOwn Level: 30 Vârstă (reală): 15 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 4. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Principalul motiv, pentru care eu doresc să fiu primar, este ajutorarea jucătorilor de nivel mic, cu evenimente și nu doar atât. Mi-am propus să încerc să comunic cât mai mult cu jucătorii, indiferent de nivelul pe care îl au, să-i ajut cu niște sfaturi, că până la urmă cine mă alege, are și un scop. O să încerc să ofer ajutor, nu doar cu [/charity], ci și din banii mei proprii. -O să organizez evenimente unice (idei unice), unde toți jucătorii au șanse egale de câștig. -O să aștept propunerile playerilor, și o să facem cât mai multe evenimente posibile, pentru a se putea bucura fiecare, și totodată să dorească să participe. Ce intenționez să fac pentru jucători: După cum am menționat și mai sus, o să ajut jucătorii făcând cât mai multe evenimente, activități, o să împart banii adunați în seiful primăriei de cât mai multe ori posibil, iar premiile evenimentelor o să fie pe măsură, pentru a atrage playerii, și de a participa în continuare la astfel de evenimente, organizate în cadrul primăriei, desigur de către primar, cu scopul de a ajuta playerii. Fiindcă am observat că mulți se plâng că nu au case, nu au mașini, nu au bani, desigur, așa este începutul oricărui player pe acest server, așa că evenimentele organizate nu o să conste doar în bani, ci și în masini, case, biz-uri(acum depinde si de ce buget o sa am si eu).O să doresc să mă implic cât mai mult, să fiu un primar activ, de care playerii să nu se plângă! Funcția de Mayor este o muncă grea, dar serioasă. Eu mă consider un om serios, care poate să schimbe ceva, să facă ceva diferit în luna iunie! -Desigur, și playerii de nivel mai mare o să aibă șansa de a participa la evenimente, o să încerc să fac în felul următor: O să specific de fiecare dată, care este nivelul maxim de participare la acel eveniment, pentru a nu exista conflicte, și pentru a avea toti șanse egale de câștig!
  13. NeymarOwn si Arrow

    Display Name: NeymarOwn si Arrow. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/2IIja sau Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: NeymarOwn si Arrow Dimensiuni: Potrivita pentru semnatura. Alte precizari: Stiu ce zice in regulament, poza obligatorie etc. Dar chiar nu stiu de unde sa iau aceste poze. Cu stima si respect Arrow.
  14. NeymarOwn si Arrow

    Ultima imi place foarte mult, dar vreau scrisul mai clar daca se poate.
  15. NeymarOwn si Arrow

    Display Name: NeymarOwn si Arrow Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini/Femei. Vedeti voi. Text: Undeva sa scrie Arrow si in alta parte Neymar Dimensiuni: Nu stiu, sa fie buna ca avatar. Alte precizari: Salut, mi-ar palce ca scrisul sa fie din acela cu scanteti cred ca stiti voi la ce ma refer. Salut.
  16. Nick:.NeymarOwn Rank:3 Acțiune namecover: Posesie/Folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 14/09.2016 si 15/09/2016 Dovezi: http://imgur.com/a/1NFHFsi http://imgur.com/a/0M9zO[aici a fost un bug il poti intreba si pe Evoque.] Alte precizări: Sal.
  17. NeymarOwn si Arrow

    Nu am postat de mult pe aici. Ce faceti?
  18. NeymarOwn si Arrow

    » Nickname: .NeymarOwn » Level: 26 parca. » Rank: 2 » Motivul: Pai, cred ca ar fi mai usor raportul, adica daca am chef de wanted, pot sa ma duc dupa wanted, si daca nu gasesc wanted, sau nu am chef, pot face rutiera, » Alte precizări: Audio SHEF.
  19. NeymarOwn si Arrow

    Salutare, eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine.
  20. V-am salutat bajetzii. Sper sa ne mai auzim, sa aveti grija ce faceti, o sa imi fie dor de voi, sa ascultati de D4rk. Adio LV S.I, poate o sa ne mai auzim.
  21. Nickname: .NeymarOwn[banH] Rank:3 Propunere: Sa se faca un topic '' Poza Saptamanii '', adica: Sa facem niste poze(funny, dramatice, horroc, depinde in ce va consta poza din acea saptamana. Cum ar fi Saptamana asta: Cea mai horror poza castiga). Cu ce crezi ca ajuta?: Nu ne-am plictisi. Am avea ce face. Alte precizari: Mi se pare o idee buna. Sper sa fie acceptata.
  22. Ba, cum ti-ai scris asa numele Sniquit in poza aia, daca stii, fa si mie una pe poza asta a mea cu .NeymarOwn te rog.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.