Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NeymarOwn si Arrow

Member
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Aimbot
    Silent Aim
    No-Recoil
    WallHack
    DMGHack
    DistanceHack
    Triggerbot
    NoReload
    Troll Hack
    Bullet Crasher
    AutoClicker / Anti-AFK
    Auto C-Bug
    Auto NinjaJack
    Invisible Hack
    Pro Aim
    Perfect Aim
    PooR Aim
    Anti stunt
    Nametag
    fastconnect
    Renko
    Weapon Skill : 10/10

Previous Fields

  • Real name
    Teo

Recent Profile Visitors

403 profile views

NeymarOwn si Arrow's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

0

Reputation

  1. Nick: .NeymarOwn RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): fiji.boss, Liviu.the.midget RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
  2. Nick: .NeymarOwnRank: 2Motiv: Mi se pare mai atractiv.Alte precizari: Salut.
  3. Nick: .NeymarOwnRank: 2Data sedinţei/activității: 18.09.2017Motivul absenţei: Nu stiu daca pot ajunge.Alte precizări: Aceasta este o invoire provizorie, daca pot ajunge vin cu cea mai mare placere.
  4. Nick: .NeymarOwnRank: 2 Data sedinţei/activității: Sedinta. 16.09.2017Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
  5. Nick: .NeymarOwnRank: 1Data sedinţei/activității: Sedinta.Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
  6. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am pierdut 1kk la barbut. DOAMNEEE DE CE!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUM ALTII CASTIGA, IAR EU NU@@@
  7. Nick: .NeymarOwnPropunerea: Ca membrii rank 1/2 sa poata faca orice job legal dupa ce au terminat raportul.Cu ce ar ajuta?: Pai ca mechanic nu prea ai ce face, asa mai faci un trucker si trece timpul sau alte job-uri.Alte precizări: Salut.
  8. Salutare, eu sunt noul vostru coleg .NeymarOwn. Sper sa ne intelegem bine.
  9. Nick: .NeymarOwn Level: 30 Vârstă (reală): 15 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 4. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Principalul motiv, pentru care eu doresc să fiu primar, este ajutorarea jucătorilor de nivel mic, cu evenimente și nu doar atât. Mi-am propus să încerc să comunic cât mai mult cu jucătorii, indiferent de nivelul pe care îl au, să-i ajut cu niște sfaturi, că până la urmă cine mă alege, are și un scop. O să încerc să ofer ajutor, nu doar cu [/charity], ci și din banii mei proprii. -O să organizez evenimente unice (idei unice), unde toți jucătorii au șanse egale de câștig. -O să aștept propunerile playerilor, și o să facem cât mai multe evenimente posibile, pentru a se putea bucura fiecare, și totodată să dorească să participe. Ce intenționez să fac pentru jucători: După cum am menționat și mai sus, o să ajut jucătorii făcând cât mai multe evenimente, activități, o să împart banii adunați în seiful primăriei de cât mai multe ori posibil, iar premiile evenimentelor o să fie pe măsură, pentru a atrage playerii, și de a participa în continuare la astfel de evenimente, organizate în cadrul primăriei, desigur de către primar, cu scopul de a ajuta playerii. Fiindcă am observat că mulți se plâng că nu au case, nu au mașini, nu au bani, desigur, așa este începutul oricărui player pe acest server, așa că evenimentele organizate nu o să conste doar în bani, ci și în masini, case, biz-uri(acum depinde si de ce buget o sa am si eu).O să doresc să mă implic cât mai mult, să fiu un primar activ, de care playerii să nu se plângă! Funcția de Mayor este o muncă grea, dar serioasă. Eu mă consider un om serios, care poate să schimbe ceva, să facă ceva diferit în luna iunie! -Desigur, și playerii de nivel mai mare o să aibă șansa de a participa la evenimente, o să încerc să fac în felul următor: O să specific de fiecare dată, care este nivelul maxim de participare la acel eveniment, pentru a nu exista conflicte, și pentru a avea toti șanse egale de câștig!
  10. Display Name: NeymarOwn si Arrow. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/2IIja sau Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: NeymarOwn si Arrow Dimensiuni: Potrivita pentru semnatura. Alte precizari: Stiu ce zice in regulament, poza obligatorie etc. Dar chiar nu stiu de unde sa iau aceste poze. Cu stima si respect Arrow.
  11. Ultima imi place foarte mult, dar vreau scrisul mai clar daca se poate.
  12. Display Name: NeymarOwn si Arrow Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini/Femei. Vedeti voi. Text: Undeva sa scrie Arrow si in alta parte Neymar Dimensiuni: Nu stiu, sa fie buna ca avatar. Alte precizari: Salut, mi-ar palce ca scrisul sa fie din acela cu scanteti cred ca stiti voi la ce ma refer. Salut.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.