Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

NeymarOwn si Arrow

Member
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NeymarOwn si Arrow

 • Rank
  I'm addicted

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Aimbot
  Silent Aim
  No-Recoil
  WallHack
  DMGHack
  DistanceHack
  Triggerbot
  NoReload
  Troll Hack
  Bullet Crasher
  AutoClicker / Anti-AFK
  Auto C-Bug
  Auto NinjaJack
  Invisible Hack
  Pro Aim
  Perfect Aim
  PooR Aim
  Anti stunt
  Nametag
  fastconnect
  Renko
  Weapon Skill : 10/10

Previous Fields

 • Real name
  Teo
 • RPG2 Nickname
  .NeymarOwn

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. NeymarOwn si Arrow

  Nick: .NeymarOwn RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): fiji.boss, Liviu.the.midget RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut.
 2. NeymarOwn si Arrow

  Da frate, pot sa ma las si la pielea goala =]]
 3. NeymarOwn si Arrow

  Am abia o ora jucata luna asta =]]
 4. Nick: .NeymarOwnRank: 2Motiv: Mi se pare mai atractiv.Alte precizari: Salut.
 5. Nick: .NeymarOwnRank: 2Data sedinţei/activității: 18.09.2017Motivul absenţei: Nu stiu daca pot ajunge.Alte precizări: Aceasta este o invoire provizorie, daca pot ajunge vin cu cea mai mare placere.
 6. Nick: .NeymarOwnRank: 2 Data sedinţei/activității: Sedinta. 16.09.2017Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
 7. Nick: .NeymarOwnRank: 1Data sedinţei/activității: Sedinta.Motivul absenţei: Am intalnire.Alte precizări: Bafta.
 8. Putina distractie pe RPG3 - Event de 1kk.
 9. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am pierdut 1kk la barbut. DOAMNEEE DE CE!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUM ALTII CASTIGA, IAR EU NU@@@
 10. Nick: .NeymarOwnPropunerea: Ca membrii rank 1/2 sa poata faca orice job legal dupa ce au terminat raportul.Cu ce ar ajuta?: Pai ca mechanic nu prea ai ce face, asa mai faci un trucker si trece timpul sau alte job-uri.Alte precizări: Salut.
 11. Salutare, eu sunt noul vostru coleg .NeymarOwn. Sper sa ne intelegem bine.
 12. NeymarOwn si Arrow

  Nick: .NeymarOwn Level: 30 Vârstă (reală): 15 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 4. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Principalul motiv, pentru care eu doresc să fiu primar, este ajutorarea jucătorilor de nivel mic, cu evenimente și nu doar atât. Mi-am propus să încerc să comunic cât mai mult cu jucătorii, indiferent de nivelul pe care îl au, să-i ajut cu niște sfaturi, că până la urmă cine mă alege, are și un scop. O să încerc să ofer ajutor, nu doar cu [/charity], ci și din banii mei proprii. -O să organizez evenimente unice (idei unice), unde toți jucătorii au șanse egale de câștig. -O să aștept propunerile playerilor, și o să facem cât mai multe evenimente posibile, pentru a se putea bucura fiecare, și totodată să dorească să participe. Ce intenționez să fac pentru jucători: După cum am menționat și mai sus, o să ajut jucătorii făcând cât mai multe evenimente, activități, o să împart banii adunați în seiful primăriei de cât mai multe ori posibil, iar premiile evenimentelor o să fie pe măsură, pentru a atrage playerii, și de a participa în continuare la astfel de evenimente, organizate în cadrul primăriei, desigur de către primar, cu scopul de a ajuta playerii. Fiindcă am observat că mulți se plâng că nu au case, nu au mașini, nu au bani, desigur, așa este începutul oricărui player pe acest server, așa că evenimentele organizate nu o să conste doar în bani, ci și în masini, case, biz-uri(acum depinde si de ce buget o sa am si eu).O să doresc să mă implic cât mai mult, să fiu un primar activ, de care playerii să nu se plângă! Funcția de Mayor este o muncă grea, dar serioasă. Eu mă consider un om serios, care poate să schimbe ceva, să facă ceva diferit în luna iunie! -Desigur, și playerii de nivel mai mare o să aibă șansa de a participa la evenimente, o să încerc să fac în felul următor: O să specific de fiecare dată, care este nivelul maxim de participare la acel eveniment, pentru a nu exista conflicte, și pentru a avea toti șanse egale de câștig!
 13. NeymarOwn si Arrow

  * Nick: Arrow.1337. * Rank: 3 * Echipa: SWAT * La ce ma invoiesc: Sedinta/Activitate * Data si ora activitatii: 19/2/2017 20:00 * Lipsesc din motivul: Am treaba. Daca e sa pot veni, vin cu cea mai mare placere. * Alte precizari?: Sal.
 14. * Numele ofiţerului: Arrow.1337. * Rank-ul ofiţerului: 3 * Sugestia / Sugestiile: Propun un nou topic. Acesta fiind: Imagini/Amintiri/Videoclipuri. In acest topic orice membru SFPD va putea pune imagini amuzante, amintiri cu colegii, etc. * Alte precizări: Cred ca te-ai prins la ce am vrut sa ma refere. Salut, sper sa-ti placa ideea. Numele ofiţerului: Arrow.1337. * Rank-ul ofiţerului: 3 * Sugestia / Sugestiile: Propun un nou topic. Acesta fiind Legende / Legends. * Alte precizări: În acest topic se află toţi jucătorii care au rămas istorie în Los Santos Police Department. Rank 5+
 15. NeymarOwn si Arrow

  http://imgur.com/a/bn0bdUitativa la utimele 3 poze =]]
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.