Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CaTaLyNN xD

Member
  • Posts

    507
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CaTaLyNN xD

  1. Vand: aimbot(unic, se activeaza in timp ce tragi, doar cand vrei tu); no-recoil; pro-aim(nu recomand excesiv); wallhack; anti-stun; auto-scroll; lag(catre caracterul tau); lagger(catre ceilalti); si un airbreak nedetectabil in warninguri, doar daca te filmeaza cineva/e admin pe recon. Codurile sunt nedetectabile in teste, depinde doar de voi cum trageti(o sa va arat cum sa le ascundeti la teste si cum sa nu trageti cu ele ca nehalitii); dovezi am destule, pe privat(vezi mai jos contact), la orice vreti(ca e nedetectabil, ca le DETIN, ca sunt unice, cum se activeaza; folosesc no-recoil din vara, prin toamna am facut un upgrade la aimbot. Am fost prins doar cu teleport/airbreak(l-am folosit des )/troll si alte prostii, aim decat la paintball in videoclipurile in care le testam si adeam maximal, vedeti pe canalul meu ( youtube.com/CaTaLyNNxD )Modurile sunt aproximativ 50-60% facute de mine, cu ajutorul unui baiat care face moduri de la 0 (putem zice scripter). +primiti si un program prin care stergeti urmele de "alterare cleo"(se da ban pentru modificarea folderului cleo in timpul testelor, se rezolva). Pret: 25 lei paysafe / 5 euro paysafe / skinuri CS:GO in valoare de, atentie, SUB 4-5 euro, deci e mai avantajos pe skinuri. Contact: Steam: https://steamcommuni.../id/CaTaLyNNxD/ Telefon/SMS/Whatsapp: 0725937887 (puteti suna cu farse, nu ma deranjeaza, stiu si eu sa imi bat joc de cineva+blochez numar) Skype: katalyn212 Facebook: https://www.facebook.com/CaTaLyNN.xD Demonstratii si helps in privat. Spor! P.S.: Astept hate, eventul daca nu te intereseaza treci mai departe, chiar nu imi pasa ca tie nu iti plac codatii.
  2. @, ))))))))) va ador ba. daca nu ziceam ca am cod, nu ma prindea nimeni, credeati ca joc curat. atunci nu mai ziceati nimic. piscot va umple de coduri si imi zici mie jet? )
  3. VAND CODURI B-ZONE, AIM, WALL, NO-RECOIL SI MULTE ALTELE, CHECK HERE; Ale lui pișcot sunt mai bune
  4. @@LF TIBERIU, mersi tinere tiberiu, apreciez. @@Peteleu Andrei, ai link de la piesa( ), nu are un nume("Best Dramatic music ever!!") @, mersii
  5. aproape tot ce tine de vehicule a fost facut cu actori, nu am avut NPC-uri in masini decat la un cadru, maxim 2. Am avut 3 actori online in acelasi timp, unul a fost robberul, iar ceilalti 2 soferul si cel care trage. Nu aveam de unde sa fac rost de atatia oameni, poate pe viitor o sa tin cont de ideea asta. Nu, nu duc jocul la un alt nivel, pentru mine tot joc e, dar ma pasioneaza sa filmez si sa creez. Dupa parerea mea, a iesit destul de bine pentru calculatorul meu slab.@, mersi!
  6. @@Elix, @@LF TIBERIU, @@South Alin, SFPD Trailer. E gata. A zis ca poate face si sebi unul [vrea COTM al dq ] -
  7. @@South Alin, o fost din greseala nu m-am gandit ca ii iau )
  8. @@Mugetsu nWo, vezi ca daca ti-l cauta la teste iei ban 3 zile mod ilegal.
  9. @@South Alin, silver ma? phf. am si eu un cont, m-am chinuit sa il scad la silver 2. poate jucam
  10. @@Giuliano99, @@zNoss ZEW, @@Mugetsu nWo, @, @@South Alin, @@Peteleu Andrei, @, @@Zipp S4F, @, @@Victory Baoke, @@MrJelly, @@Peteleu Andrei, @@BlasT KIA, @@Zeppe, @, Fac yo. PM cu numarul de telefon.
  11. Nick: CaTaLyNN.xD Rank: 2 Nivel: 56 Link poze: (NU MERGE IMGUR): https://postimg.org/gallery/epxp8d22/af299d9a/ Sau aici:
  12. Nume: CaTaLyNN.xD Rank: 2 (Roads) Dovada: http://imgur.com/a/WEsC6 Alte informații: Am facut de distractie, chiar daca au postat ceilalti. Am facut cu toate, inclusiv cu civilii nu am gasit decat 25 poze din pacate...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.