Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

CaTaLyNN xD

Member
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Impressive

About CaTaLyNN xD

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/21/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://rpg.b-zone.ro/
 • Skype
  katalyn212
 • Steam ID
  wisherrr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bordenii Mici
 • Hobbies
  RUGBY
  SA:MP

Previous Fields

 • Real name
  Catalin Badea
 • RPG1 Nickname
  CaTaLyNN.xD
 • RPG2 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

568 profile views
 1. Vand: aimbot(unic, se activeaza in timp ce tragi, doar cand vrei tu); no-recoil; pro-aim(nu recomand excesiv); wallhack; anti-stun; auto-scroll; lag(catre caracterul tau); lagger(catre ceilalti); si un airbreak nedetectabil in warninguri, doar daca te filmeaza cineva/e admin pe recon. Codurile sunt nedetectabile in teste, depinde doar de voi cum trageti(o sa va arat cum sa le ascundeti la teste si cum sa nu trageti cu ele ca nehalitii); dovezi am destule, pe privat(vezi mai jos contact), la orice vreti(ca e nedetectabil, ca le DETIN, ca sunt unice, cum se activeaza; folosesc no-recoil din vara, prin toamna am facut un upgrade la aimbot. Am fost prins doar cu teleport/airbreak(l-am folosit des )/troll si alte prostii, aim decat la paintball in videoclipurile in care le testam si adeam maximal, vedeti pe canalul meu ( youtube.com/CaTaLyNNxD )Modurile sunt aproximativ 50-60% facute de mine, cu ajutorul unui baiat care face moduri de la 0 (putem zice scripter). +primiti si un program prin care stergeti urmele de "alterare cleo"(se da ban pentru modificarea folderului cleo in timpul testelor, se rezolva). Pret: 25 lei paysafe / 5 euro paysafe / skinuri CS:GO in valoare de, atentie, SUB 4-5 euro, deci e mai avantajos pe skinuri. Contact: Steam: https://steamcommuni.../id/CaTaLyNNxD/ Telefon/SMS/Whatsapp: 0725937887 (puteti suna cu farse, nu ma deranjeaza, stiu si eu sa imi bat joc de cineva+blochez numar) Skype: katalyn212 Facebook: https://www.facebook.com/CaTaLyNN.xD Demonstratii si helps in privat. Spor! P.S.: Astept hate, eventul daca nu te intereseaza treci mai departe, chiar nu imi pasa ca tie nu iti plac codatii.
 2. CaTaLyNN xD

  Am deja coduri mai bune decât tine copile.
 3. CaTaLyNN xD

  @, ))))))))) va ador ba. daca nu ziceam ca am cod, nu ma prindea nimeni, credeati ca joc curat. atunci nu mai ziceati nimic. piscot va umple de coduri si imi zici mie jet? )
 4. CaTaLyNN xD

  VAND CODURI B-ZONE, AIM, WALL, NO-RECOIL SI MULTE ALTELE, CHECK HERE; Ale lui pișcot sunt mai bune
 5. CaTaLyNN xD

  Multumesc mult!
 6. CaTaLyNN xD

  @@South PaNNiK, mz
 7. @@LF TIBERIU, mersi tinere tiberiu, apreciez. @@Peteleu Andrei, ai link de la piesa( ), nu are un nume("Best Dramatic music ever!!") @, mersii
 8. CaTaLyNN xD

  @@Lowley, @@Kosmy, mersi!
 9. aproape tot ce tine de vehicule a fost facut cu actori, nu am avut NPC-uri in masini decat la un cadru, maxim 2. Am avut 3 actori online in acelasi timp, unul a fost robberul, iar ceilalti 2 soferul si cel care trage. Nu aveam de unde sa fac rost de atatia oameni, poate pe viitor o sa tin cont de ideea asta. Nu, nu duc jocul la un alt nivel, pentru mine tot joc e, dar ma pasioneaza sa filmez si sa creez. Dupa parerea mea, a iesit destul de bine pentru calculatorul meu slab.@, mersi!
 10. @@Elix, @@LF TIBERIU, @@South Alin, SFPD Trailer. E gata. A zis ca poate face si sebi unul [vrea COTM al dq ] -
 11. @, sterge dq commentu cu limbaj vulgar.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.