Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

AN D R E I

VIP
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

4 Followers

About AN D R E I

 • Rank
  ♛♛ LeGeNd ♛♛
 • Birthday 02/16/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Calarasi - Crivat
 • Hobbies
  SA:MP

Contact Methods

 • Skype
  Nu te conosc nu iti dau nimic!
 • Steam ID
  Nu am.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei Ricu
 • RPG1 Nickname
  Mystik.
 • RPG2 Nickname
  RuNNix (PREZENT)
 • CS 1.6 Nickname
  RYC

Recent Profile Visitors

1798 profile views
 1. Te pup, te alea! 😍😍😍

 2. AN D R E I

  LIDERI! 1. Rămân doi jucători cu gradul de lider până când unul dintre aceștia va renunța, iar apoi se va reveni la regimul normal de un singur lider. E o soluție care s-ar putea să funcționeze și totul depinde foarte mult de cât de bine ar reuși două persoane în rol de conducător să se înțeleagă. R. O idee foarte proasta. Pai voi va ganditi cate certuri vor fi? nu mai spun de abuz-uri etc. E evident ca orice lider vrea sa isi pastreze functia si vrea sa l scoata pe cel de al doilea din functie nu este logic? Ganditi va la favorizarile pe care o sa le faca ce i 2 lideri nu mai spun cate PM-uri vor fii etc. 2. Liderii cu vechimea cea mai mare în cadrul facțiunii (inclusiv ca membru) și cu activitatea cea mai bună să-și păstreze gradul de lider iar ceilalți vor rămâne cu rank 5 în facțiune. R. O varianta foarte buna! 3. Liderii de pe serverele principale (cele cu mai mulți jucători) își păstrează gradul de lider iar ceilalți vor rămâne cu rank 5 în facțiune. R. O idee foarte penibila. Pai eu ca lider pot sa deschid faciunea sa o fac full si sa imi pastrez functia de lider. la fel ca si mine o poate face si celalalt lider de pe serverul cu care se face fuziunea si atunci ce optiune aveti de a alece liderul? CONCLUZIE SOLUTIA A 2 A ESTE CEA MAI BUNA. SUB-LEADERII 2. Dacă rămâne un singur lider atunci subliderii vor rămâne cei de pe serverul de pe care a rămas liderul în conducere. R. Asta este varianta logica. 1. Clanul cu vechimea și mărimea cea mai mare își va păstra tagul, iar celălalt va primi un Free Name Change cu care își va putea schimba numele și tagul. Aceasta ar fi varianta cea mai logică și corectă. R. Aveti dreptate aici. Cititi cu atentie ce am spus si sper sa fiti de parere cu mine. daca ai aceasi parere ca si a mea da un like. Multumesc.
 3. Nick: AndreiR. Rank: 1 Data activităţii: 27.4.2019, ora 16:00 Motiv absenţă: Plec la munte pe 26 si ma intorc pe 01. Alte mențiuni:Multumesc. Nu stiu sigur daca pot sa intru fiindca imi iau si un laptop cu mine, probabil daca am posibilitatea intru in cazul in care nu am posibilitatea de a intra am decis sa am o cerere de invoire fiindca nu vreau sa primesc FW. Multumesc pentru intelegere. Imi pare foarte rau ca nu pot intra dar nu stiu daca acolo o sa am acces la internet sau timp sa intru la activitate.
 4. Viaţa de cartier are o limită pe care Dacă nu o bagi în seamă pleci devreme la culcare Şi să mori un oarecare nu e sigur o mândrie

 5. Nume:RuNNix Rank-ul deținut: 1 Membrul care ți-a acordat amenda: Tupi Am primit amenda numărul: 6 Dovada plătirii amenzii (/fdeposit): https://imgur.com/a/sqKWS8u Alte precizări: O platesc fiindca am bun simnt. Si din respect fata de lider. Pwp.
 6. AN D R E I

  Nick: Nicusor Rank:1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Am treaba prin curte Data activitatii la care nu poti veni:25.07 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari. multumesc
 7. AN D R E I

  Nick: BandytuV2.5TSA Level : 80 Rank : 1 As dori sa ma invoiesc de la : war Data : 23.07.2018 Invoirea din aceasta saptamana, numar: 1/2 Motivul: Nu poate ajunge deoarece, are putina treaba/. Alte precizari: Bafta!
 8. AN D R E I

  Nick: Nectarina Rank: 3 Învoire pentru war-ul din data: 23.07.2018. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2. Motivul învoirii: Am ceva treaba cu tata prin curte, si nu pot ajunge la war Alte precizări:Multumesc pentru intelegere
 9. AN D R E I

  Nick: Nicusor Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Am ceva treaba cu tata prin curte Data activitatii la care nu poti veni: 23/07/2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): Aceasta este prima. Alte precizari: Bafta.
 10. AN D R E I

  Nick: Nicusor Rank:1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:sunt pana la un prieten la dezmembrari, nu pot ajunge azi, a avut nevoie de mine. Data activitatii la care nu poti veni:16/07/2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari:Mulțumesc.
 11. AN D R E I

  Nick: Nicusor Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu pot intra azi la Waruri. Data activitatii la care nu poti veni: 10.07.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Multumesc de intelegere.
 12. AN D R E I

  PoKeM0oN mai e valabila oferta?
 13. Auras te rog frumos, verifica pm-urile "Propunere clan" Multumesc.

 14. AN D R E I

  TLG Aka05 Dai 50e clienti pe 25 lei PSF?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.