Jump to content

Alcatar

Member
  • Posts

    589
  • Joined

  • Last visited

About Alcatar

  • Birthday 08/22/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania >>> Oradea
  • Hobbies
    F O T O G R A F I E + P H O T O S H O P + S A M P

Previous Fields

  • Real name
    Paul
  • RPG1 Nickname
    el.mareleAlcatar

Recent Profile Visitors

654 profile views

Alcatar's Achievements

Regular

Regular (8/14)

136

Reputation

  1. Alcatar

    Salut, colegi, salut, Xin, vreau sa iti multumesc pentru tot, sansa acordata sa fiu aici. Imi pare,rau ca nu am mai intrat, dar viata reala e mai importanta decat un joc, care iti creaza dependenta. Multumesc si colegilor de ajutor si Tuckson, felicitari, cu privire la functie, ma bucur de tine. Dar Xin, de ce ai lasat liderul? Pentru admin? .... ti-as sugera sa te gandesti bine, inainte sa iti pierzi timpul intr-un joc! see u guys, mai ne vedem pe forum...
  2. Alcatar

    la 4 FW, pe care i am avut, nu am zis nici cat, dar sunt smecheras? .....
  3. -- Nick: el.marelealcatar -- Rank: 2 -- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4 ON/OFF -- Serviciul a fost oferit jucătorului: Picone -- Anunţul: Business-ul Rent Bike din Las Venturas isi asteapta clientii pentru a avea parte de o plimbare de neuitat! -- Anunţurile publicate (dovada): ANULAT. -- Alte precizări: Orarul de joc, nu corespunde, cand sunt eu, nu e el, tot asa, m-am uitat si in log si absollut niciodata nu l-am prins online, cand am fost eu... imi pare rau
  4. Alcatar

    ms de /eject, asa sa tot faci, esti de treaba
  5. Alcatar

    Fw? parca voiai sa fim prieteni si sa ne simtim bine. Face omu' o gluma proasta, isi cere scuze...iar tu Fw.... e prea de tot. te rog, daca te am jignit atat de tare, iarta-ma. Dar sa nu imi zici, te i.plor, "ca mi s-a urcat la cap". nu mi s-a urcat nimic, dar daca chiar te tii de cuvant in ceea ce ai zis, pot sa ma plang. Daca nu iti place ca imi cer scuze si aici, cu toate cele... oricum, m ai amenintat destul...dar sunt dispus sa trec peste.
  6. Alcatar

    Realizati si voi?... Cel mai batran rank 1, a plecat... acum, cel mai nou rank 2, e el.marelealcatar. PWp
  7. Alcatar

    Si eu... multumesc, dar o voi face...)tu esti om...D E mustar:)0 nush ce am uneori, as manca papucii cu talpa de la ei
  8. Alcatar

    fain, pwp xin, ce e cu tine? .... esti ok? cu raceala zic
  9. Alcatar

    va saluta soarta! o seara faina! vb la joc in nb
  10. Alcatar

    mergi la numele tau, apesi pe settings, dai acolo edit si in stanga apare "signature" and atat... acolo editexi cum vrei. Dar ai grija sa apar la cei respectati, sau iti da oldnab ban
  11. Alcatar

    m ai uitat. app, exista mod de "signature" nu trebuie sa pui tu la fiecare post...
  12. Alcatar

    Avem puţine locuri libere şi sunt jucători ce vor să intre, dar nu au loc, aşa că aveţi grijă ce faceţi. Nu mai e ce-a fost. ok..te salut, iti doresc spor la ce faci! see ya!
  13. -- Nick: el.marelealcatar -- Rank: 1 ( Intern ) -- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4 OFF/ON -- Serviciul a fost oferit jucătorului: el.marelealcatar -- Anunţul: el.MareleAlcatar ofera Infernus spre inchiriere! Detalii pe forum, sectiunea "Services" sau SMS la numarul 332-6222. -- Anunţurile publicate (dovada): ANULAT -- Alte precizări: ANULAT. Nu poate sta sa isi inchirieze masina.
  14. Alcatar

    Tati, era o gluma, nu ma asteptam, credeam ca te binedispun, sorry daca nu s-a intamplat . Imi place de tine, ca prienten si lider, esti super tare, but i want it reciproc.
  15. Alcatar

    sunt suuper suparat, nu mi ai dat quote cu parerea de ziarul meu... Nu e ceva maret, dar o parere nu strica.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.