Jump to content

Jackson Brooklyn

VIP
 • Content count

  3007
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

569 Fantastic

About Jackson Brooklyn

 • Rank
  ♥ Admin 3 ♥
 • Birthday 10/31/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  X:\Windows\System32\Boot\en-US\Renko.exe

Contact Methods

 • Yahoo
  PM
 • Skype
  PM
 • Steam ID
  ^4DRAG^3ONVIO^1LENT

Previous Fields

 • Real name
  Radulian
 • RPG2 Nickname
  Jackson_Brooklyn
 • RPG3 Nickname
  GhOsT_x.80InSalcie
 • MIX Nickname
  Jackson_Brooklyn
 1. Contacteaza-ma pe privat, te ajut eu.
 2. Modul este ok, e problema de la tine. Da-mi datele TW, adauga-ma pe Discord: GhOsT_x#7082 ca sa te ajut.
 3. Ce zici sa imi dai tu mie modul si sa imi spui ce vrei sa fac in el... cred ca o sa fie mult mai ok si mai usor...
 4. Descarci de aici varianta SDK pentru sampfuncs: http://ugbase.eu/Thread-ASI-SAMPFUNCS-5-3-0-3-7 O sa iti dea o arhiva, copiezi tot ce e in SB Data in (Partitia unde ai instalat tu sanny builder):\Sanny Builder 3\data\sa Trebuie sa arate ceva gen: C:\Program Files (x86)\Sanny Builder 3\data\sa Si pornesti sannybuilder, ar trebuii sa fie tot ok.
 5. @skorpionxd69 Ai instalat libraria Sampfuncs sdk in fisierul local root pt. sanny builder?
 6. Topic inactiv de mai mult de 4 zile.
 7. Mare video ce am facut:

   

  1. Show previous comments  4 more
  2. Jackson Brooklyn

   Jackson Brooklyn

   :))))) nu, m-am uitat acum la tine pe profil sa vad ce e de capul tau, daca sa te las in pace ca esti prost sau sa ma iau de tine... Esti oricum un anonim neauzit :)))

  3. Elon Musk

   Elon Musk

   am enervat multi pe comunitatea asta, dar e posibil ca tu sa ai cea mai misto reactie :)) keep it up bro 

  4. Jackson Brooklyn

   Jackson Brooklyn

   :)))) bine asa.

   Multumesc ;)

 8. Metoda 1: Apasa ALT+F2 pentru a deschide un shell si cand apare fereastra shell scrie urmatoarele comenzi: 1. mkdir /cdrom 2. mount -t vfat /dev/sdb1 /cdrom sdb1 este usb-ul tau. Ce o sa faci tu mai exact? O sa copiezi datele de instalare in directorul facut la pasul 1, mkdir cdrom. Inchizi shell-ul si reincerci instalarea. Metoda 2: Scoate USB cand apare treaba cu "Your instalation CD ROM couldn-t be mounted" baga-l iara si dai "Try again to mount CD ROM? "YES"" Asta se intampla cand linux kali e prea prajit ca sa mai rezolve erorile de genul Linux Kali 2017.1 e forta.
 9. Si nici tu nu era nevoie sa comentezi aiurea aici, vad ca ai chef de post hunt, dar macar incearca sa nu bata la ochi. Foarte bun topic-ul, felicitari pt. postare, si felicitari pentru acordarea creditelor.
 10. Ai uitat sa spui ce face <li> </li> List Item. <li> </li> - Iti defineste un obiect din listat, trebuie sa puneti neaparat Li pentru ca <ol>, <ul> sau <menu> sa mearga. Frumos tutorialul, totusi, mai lucreaza la aspect.
 11. Frumos tutorial am mai spus, te mai asteptam si cu alte tutoriale si doame ajuta si la unele mai ample.
 12. Ca un sfat, ai putea sa reorganizezi codul in asa fel incat sa nu te uncurci in declaratii. Uite un exemplu de cod mai organizat <button class="salut"><a href="https://www.b-zone.ro">TEXT</a></button> <style> .salut{ background-color: #ff6546; (rozaliu) - culoarea butonului border: none; - margine(daca vrem) color: white; - culoarea textului font-size: 16px;- marimea fontului } </style> Oricum, codul tau este valabil, este functional, dar cred ca la un script mai lung este foarte dificil, pentru ca te incurci usor, dar oricum, felicitari pt. tutorial.
 13. Tu vorbesti despre o alta eroare, eroarea asta e de la cookies salvate cand website-ul nu avea https://, adica cand a picat conexiunea securizata.
 14. Intra in setari > aplicatii > google chrome si dai wipe data si wipe cache. Dupa incearca iara sa bagi rpg2.b-zone.ro
×