Jump to content

Jackson Brooklyn

VIP
 • Content Count

  3264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

645 Fantastic

About Jackson Brooklyn

 • Rank
  ♥ Admin 3 ♥
 • Birthday 10/31/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  X:\Windows\System32\Boot\en-US\Renko.exe

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Steam ID
  ^4DRAG^3ONVIO^1LENT

Previous Fields

 • Real name
  Radulian
 • RPG1 Nickname
  GhOsT_x
 • RPG2 Nickname
  Jackson_Brooklyn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jackson Brooklyn

  Prietene, tu ai ceva boala mintala? Retard sau ceva? Serios, spune-ne ca sa stim sa te tratam ca atare. In aplicatii spui ca ai 17 ani, dar te comporti ca un copil de 13, esti inchis sau ce naiba e cu tine, acum 2 ore imi ziceai “Muie” si “ma pis pe voi de staff” si acum faci cerere de unban? Ceva 100% e gresit la mansarda prietene... Ti-am spus clar sa refaci cererea in 48h, nu cand vrei tu. Pentru asta o sa cerem sanctionarea ta pe forum si banul ramane.
 2. Jackson Brooklyn

  Ai refacut cererea la nici 15 minute de cealalta, ambele sunt gresite. Daca mai spamezi forumul o sa cerem sanctionarea ta. Banul ramane.
 3. Jackson Brooklyn

  1. Nu ti-ai scris nici macar numele corect in titlu. 2. Nu ai pus un CaseID. 3. Nu ai pus UserD. Cererea e facuta in bataie de joc. Banul ramane.
 4. - Nume: GhOsT_x - Anunţ: In cursul zilei de astazi, Syverson a fost promovat la rangul de LS Manager (5), in cadrul factiunii Los Santos School Instructors de catre liderul Edward_NissaN, succes mai departe! Primul rand: In cursul zilei de astazi, Syverson a fost promovat la rangul de LS Manager (5), in cadrul factiunii Al doilea rand: Los Santos School Instructors de catre liderul Edward_NissaN, succes mai departe! - Dovadă: https://i.imgur.com/fOWhssj.png - Data publicării: 17/01/2020 - Tema anunţului: promovare jucator in factiune - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: N/A
 5. Jackson Brooklyn

  Cerere ti-a fost procesata si acceptata. Gradul ti-a fost acordat!
 6. Jackson Brooklyn

  5. Limbajul de programare in care a fost scris tutorialul trebuie scris intre paranteze patrate - Extras din:
 7. Jackson Brooklyn

  5. Limbajul de programare in care a fost scris tutorialul trebuie scris intre paranteze patrate - Extras din:
 8. Jackson Brooklyn

  @shanker' 5. Limbajul de programare in care a fost scris tutorialul trebuie scris intre paranteze patrate - Extras din: (acel topic a fost sters, ramane acesta)
 9. Jackson Brooklyn

  5. Limbajul de programare in care a fost scris tutorialul trebuie scris intre paranteze patrate - Extras din: Simplu si curat, felicitari! Multumim pentru tutorial.
 10. Jackson Brooklyn

  Frumos, se putea si mai bine clar, dar pentru inceput, cum zici tu, este decent. Felicitari!
 11. Jackson Brooklyn

  Salut, membrul staff nu a gresit cu nimic. Este strict interzis Off-Topic. Off-Topic se considera atunci cand un membru sau mai multi folosesc un chat in alt scop decat a fost el conceput. [ Sanctiune: Mute 1d / kick]
 12. Jackson Brooklyn

  Vandut!
 13. Jackson Brooklyn

  Numele produsului: 7.5 Euro Skrill Model: - Starea produsului: Fierbinte Detalii despre produs: - Preţ: 6 euro Bitcoin(0.00090222 BTC) Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): 6 euro Bitcoin(0.00090222 BTC) Metoda de plată: Bitcoin Contact: Discord: GhOsT_x#6329 / PM forum Imagini: - Alte precizări: -
 14. Jackson Brooklyn

  Vad ca nu esti curios de acest subiect prietene. Banul ramane!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.