Jump to content

ROBBEL

Member
  • Posts

    1343
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Previous Fields

  • RPG1 Nickname
    .

Recent Profile Visitors

4638 profile views

ROBBEL's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

115

Reputation

  1. Foarte adevarat, maximilian. Salut la taxi company owner cf
  2. Buna dimineata! La fel si voua va urez. Si nu uitati, orice problema are minim 3 solutii.
  3. ROBBEL

    Nickname: Cica Robvany mai nou Rank: Rookie (2) Dovada [/fdeposit]: https://imgur.com/a/hNtL8Ew Alte precizari: Buna seara cu respect. Doresc sa sustin conducerea atat moral cat si financiar pentru a organiza cat mai multe activitati placute in factiune.
  4. Salut, Maxim! Bine, tu, ce faci? Restul? Va urez o saptamana placuta si spor la joc.
  5. ROBBEL

    Nume: ROBBEL Rank: Trainee (1) Dovada: https://imgur.com/a/aBMbT4h Alte precizari: Crezi in tine!
  6. Nick: ROBBEL RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): .ReMuSeL. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Multumesc anticipat!
  7. Te salut, cat vrei pe casa? 
    M-ar interesa, dar nu prea te prind online..

  8. Nickname: ROBBEL Rank: 4 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Wrong pe [/d]. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/n2egX Alte precizari:
  9. @Florenzite rog sa-ti vezi de treaba ca nu e foarte greu. Topicul asta este pentru altceva, nu pentru caterinca. Nu ai dreptul sa postezi aici.
  10. * Nume: ROBBEL * Rank: 4 (Lieutenant) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Consider ca sunt destul de apt de aceasta functie si c-as putea fi o mana de ajutor pentru factiune. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Sunt sigur ca voi putea, nu este un lucru greu, trebuie doar sa ai habar si sa fii concentrat, am mai facut lucrul asta in departament si m-am descuracat foarte bine. * Alte precizări: Multumesc!
  11. * Nume: ROBBEL * Rank: 4 (Lieutenant) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Consider ca sunt destul de apt de aceasta functie si c-as putea fi o mana de ajutor pentru factiune. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Sunt sigur ca voi putea, altfel nu as mai fi aplicat. * Alte precizări: Multumesc!
  12. Nickname: ROBBEL Rank: 2 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Cearta pe /r Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/1Nj5y Alte precizari: Daca se "cearta" doi membri nu e corect sa i sanctionam ori pe amandoi ori pe niciunul?
  13. Nickname: ROBBEL Rank: 2 (Detective). Am fost sanctionat cu amenda pentru: [/d] aiurea Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/FFzRx nproblem bro, nu sunt egoist, impart cu voi!!
  14. Nickname: ROBBEL Rank: 2 (Detective). Am fost sanctionat cu amenda pentru: Caps-Lock pe [/r]. Dovada cu [/fdeposit]:
  15. Nickname: ROBBEL Rank: 2 (Detective). Am fost sanctionat cu amenda pentru: Greseala pe [/d]. Dovada cu [/fdeposit]:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.