Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

L3golas

Donator
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

About L3golas

  • Birthday 11/20/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Adi

Recent Profile Visitors

995 profile views

L3golas's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

2

Reputation

  1. Baiatu', m-ai tradat pe mine, l-ai tradat pe axi, si ai tradat toata comunitatea asta si adminii care ti-au oferit a doua sansa la lider dupa ce prima data ai facut numai greseli. Noi vrem un joc frumos, nu vrem sa fie stricat de codati!

  2. Salut Kelton. Am si eu o mare cu problema cu Adminii de pe RPG4. Am fost luat la teste , Bun, Nu mi-a gasit absolut nimic. Peste o ora ma vad ca am ban pentru Cheats Aimbot. Si ca dovada imi arata acest video 

     

    Daca aceste e aim, eu ma las de Comunitate si bafta in continuare. Mai ai sanse se dai decateva ori 3/3 la unii dar ce sa faci, astia sunt adminii dupa B-Zone "banul ramane". Raman la decizia ta Kelton.

    1. Show previous comments  1 more
    2. L3golas

      L3golas

      Am facut cerere unban ca cica "Banul ramane" ca cica s-au documentat toti adminii cu cei care foloseau "aim" si stiu cu ce se mananca ... Frate am pe luna trecuta 80 de ore, am rank 6 in 69 75 de zile e si normal sa invat sa trag cat de cat okey, dar ei nuu, da-i ban, la teste nimic, degeaba, da-i ban :|

      Am facut cerere unban ca cica "Banul ramane" ca cica s-au documentat toti adminii cu cei care foloseau "aim" si stiu cu ce se mananca ... Frate am pe luna trecuta 80 de ore, am rank 6 in 69 75 de zile e si normal sa invat sa trag cat de cat okey, dar ei nuu, da-i ban, la teste nimic, degeaba, da-i ban :|. Nu mai am nici o posibilitate sa fac cerere unban sau reclamatie, din cauza asta am postat aici.

    3. Hayden ZEW

      Hayden ZEW

      Salut

       

       

      Menționez că banurile pentru coduri se acordă doar după ce adminii de pe toate serverele se sfătuiesc între ei, împreună cu consultanții noștri în coduri (membrii de ganguri cu vechime sau foști codați). Așadar dacă decizia lor cumulată a fost că folosești coduri, șansa de a fi debanat este aproape inexistentă.

    4. L3golas

      L3golas

      Frate, deci eu pot sa jur cu mana pe Biblie ca n-am folosit absolut nimic in momentul acela, ce vina am eu daca mai nimeresc si dau 3/3 la cateva persoane, nu sunt incepator pe comunitate, joc de prin 2013/2014 si aproape numai in gang-uri stat, nu ii inteleg ... Ban-uri aiurea ..

  3. Ce mai faci mai "Grasutule" ? :)))

    1. Lewoo

      Lewoo

      Uite bine fac =))

  4. Nick: AdiTtza Level: 63 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: War-ul de azi 11/09/2017 Data:11/09/2017 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Chiar nu pot ajunge, am niste probleme.... Alte precizari: Bafta
  5. Salutare si bun Venit!
  6. Bafta fostii mei colegi, va urez tuturor succes cu functiile pe care le detineti si sa deveniti pe viitor ceva pe server.Eu ma las de samp (cred ca stiti cauza) si inca o data succes tuturor.Stiu ca nu mai am voie sa postez aici, doar am vrut sa imi iau adio.
  7. Nickname:=BlooDy= Level-ul detinut:53 Factiunea din care faci parte:Ls S.i Voi respecta regulile prezentate mai jos?:Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?:Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari:Bafta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.