Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Romii

Member
 • Content Count

  1229
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Romii

 1. Romii

  Nick: RomiiLevel: 73Vârstă (reală): Curând 17.Sex (real): Masculin (misoginilor)Vechime pe server: Joc de când s-a deschis, deci peste 3 ani.Link profil RPG: https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/RomiiMotivul pentru care doresc să fiu Primar: 1. Primul motiv pentru care vreau să fiu primar îl constituie faptul că știu cum e să fii începător și să nu ai bani. Astfel că sunt gata să ajut financiar în primul rând, dar şi cu sfaturi ş.a.m.d. toţi playerii de pe acest server, fără să fac diferențe. 2. Am observat tot mai mulți jucători ce s-au săturat să muncească la un job, astfel că prin evenimentele pe care le voi face (pe care le poate câștiga oricine, vor fi foarte multe tipuri de evenimente) jucătorii vor face rost de ceva bănuți, care ar însemna câteva ore la un job. 3. Nu prea am ce face cu banii, cred că ştie deja toată lumea asta, iar dacă-s primar măcar îi cheltui într-un mod constructiv. 4. Nu aplic pentru că este o funcție, am fost Admin Nivel 4 şi în trecut am mai fost primar. Doresc doar să ajut, nu mai înseamnă nimic funcţiile pe un joc pentru mine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu o să vă înșir aici un program cu evenimente pe care oricum nu-l respectă nimeni, vă spun direct ce voi face, acestea vor fi și în joc, nu doar scrise aici, vă promit lucrul acesta, nu cum au făcut alții. 1. Toate tipurile de evenimente cu diverse premii (nu doar bani). Am început deja o nouă serie de evenimente pentru campanie. 3. Olimpiade, ca să zic așa, pentru facțiuni, dar și pentru clanuri. În ce vor consta? Păi vor fi echipe de câte X playeri dintr-o facțiune/clan și se vor duela în mai multe etape. Premiile pentru astfel de „evenimente” vor fi pe persoană/echipă și vor fi destul de mari. 4. Evenimente ce inainte puteau fi realizate doar de către un admin, extrem de frumoase, cu teleportare și alte situații de genul, cum a fost Factory War. 5. Taxa va fi 1$ și voi încerca să fac diferite `evenimente` şi pe [/gov], de mai multe ori pe zi. 6. Acestea au fost doar niște exemple, se vor întâmpla mai multe, nu doar evenimente. Voi încerca să ajut playerii să intre în facțiuni, să li se ofere șanse tuturor, cu diferite informaţii, poate petrecem şi ceva timp împreună (live-uri, plimbări etc)
 2. Romii

  ​Numele produsului: Euro clienti.b-zone.ro Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: Euro pe site-ul clienti.b-zone.ro Preţ: Negociabil în funcție de suma dorită. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Iteme CS:GO / conturi de steam cu CS:GO / euro pe steam Metoda de plată: În funcție de client, discutăm prin PM și ajungem la o variantă. Contact: PM Imagini: - Alte precizări: Profitați de RPG Discounts! - Dețin 28 de euro pe clienți.
 3. Romii

  Vânduți: 60 de euro Disponibili: 3 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT
 4. Romii

  Metoda de contact este PM-ul, e cam logic că majoritatea nu postează aici şi dau direct PM. Vânduți: 49 de euro Disponibili: 14 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT Accept schimburi doar cu un cont de steam cu CS GO.
 5. Romii

  Vânduți: 49 de euro Disponibili: 0 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT În continuare accept schimburi care îndeplinesc condițiile de mai sus: skinuri CS GO, euro pe steam. P.S.: Pot face rost de euro dacă dorește cineva. Aștept PM pe forum.
 6. Romii

  Dă-mi pm şi discutăm acolo.
 7. Romii

  Vânduți: 36 Disponibili: 20 1 - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT În continuare accept schimburi care îndeplinesc condițiile de mai sus: skinuri CS GO, euro pe steam.
 8. Romii

  Dă-mi PM cu mai multe informații.
 9. Romii

  Dețin alți 28 de euro. Schimb doar cu iteme cs go sau euro pe steam.
 10. Romii

  Am vândut 12, mai am doar 16 de vânzare. Dacă doreşte cineva şi poate respecta cerințele de mai sus, să-mi dea un PM. Ofertă de preț dacă îi vrea cineva pe toți.
 11. Ai nevoie de EURO pe clienți? Contactează-mă prin PM și îți voi face o ofertă în euro pe clienți în schimbul unei sume de bani reali. În prezent dețin 28,00€.

  1. Show previous comments  5 more
  2. Derick

   Derick

   si modest

    

  3. Romii

   Romii

   nu e loc de modestie aici, trebuie să fim realiști

    

  4. Derick
 12. În urma primei ediții din cadrul competiției Clan Wars (CLICK), clanul The Legends - [KING] a învins clanurile Team of Veterans - [ToV] și Wild Geese - [WG]. Cei mai buni dintre cei mai buni au reușit să supraviețuiască în totalitate, astfel că, la finalul competiției, toți membrii participanți din cadrul clanului [KING] erau în viață, de-aici reiese și ce valoare avem. Asta se întâmplă când nu ai adversar nici la [/spray], nici la.. de fapt, nu avem adversar oricare ar fi subiectul discuției. Vă puteți abona, să dați un like/share. Aveți link-ul mai jos:
 13. Romii

  Unele întrebări conțin propuneri ce nu se fac aici, iar asemenea sondaje (restul întrebărilor) sunt de râs, sincer. Pe lângă faptul că engleza este sub orice critică, întrebările sunt mai mult amuzante decât constructive. Nu se va adăuga title aiurea pe website, care oricum nu ajută cu nimic. Testele nu vor fi scoase, iar helperii nu vor putea face teste, ca și până acum. Termină cu prostiile astea, am pretenții de la tine, lider fiind. Întrebările se contrazic între ele, cum a spus și cineva mai sus. Topic closed.
 14. Hai salut, M-am gândit să fac niște filmulețe amuzante cu prietenii în care se fac diferite ironii. Acestea vor fi în mare parte pe versuri de manele și/sau alte idei care îmi vor veni pe parcurs. Scopul este să fie amuzante, dacă nu sunt - mai lucrăm. Acestea se bazează pe ironii, sarcasm ș.a.m.d.. Îmi propun să fac unul pe zi. Videoclipurile sunt un pamflet și trebuie să le tratați ca atare, persoanele puse într-o lumină negativă sunt strict pentru filmare. V-am lăsat un link mai jos cu o filmare de acest gen, dacă vă place nu strică un like, vă puteți abona ca să fiți la curent cu toate ce vor apărea și.. vizionare plăcută!
 15. Romii

  Romii power, se ştie.
 16. Romii

  Mă bucur că vă place. sanky răw.
 17. @@BYZE, normal. @@M1kE, dacă mă rogi frumos, data viitoare te înscriu și pe tine. @, mare patron sunt, de mic. @, îmi permit. Legenda spune că data viitoare vor fi 10 WG vs 10 ToV vs 5 KING, poate așa au și ei șanse, deși mă îndoiesc.
 18. Romii

  Mulțumesc. Revin cu unele noi după examen.
 19. Romii

  Trebuie să ştii să-l accesorizezi.
 20. Romii

  Mă bucur că vă place. ACDC, ba da. Manelele sunt forză, mai ales la caterincă.
 21. Romii

  Nu aici se fac propunerile. Citeşte secțiunea de propuneri şi vei vedea că sunt propuneri acceptate (de fapt, au 'pinned') legat de fee-ul unor business-uri de aici, întrucât nu toate necesită asta.
 22. Romii

  Primarul lunii iunie este Seek.Me. Felicitări! http://i.imgur.com/orV5C7l.jpg
 23. Romii

  Aplicațiile se încheie aici. Candidați: .DRiT TudizT Seek.Me Nu ați fost acceptați dacă nu aveți level 15, nu sunteți civili, nu aveți 0 FP, nu a fost o aplicațe cel puțin decentă și dacă nu ați fost suficient de activi în această lună. De asemenea, s-au luat toate punctele de vedere în calcul și doar cei care au meritat și au muncit mai mult vor fi la vot. Votul se va desfășura mâine (31.05.2016) în jurul orei 20:30.
 24. Romii

  Aplicațiile pentru funcția de Mayor sunt acum deschise.
 25. Bună seara. Am revenit cu un nou video cu mine la paintball. Sper să vă placă.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.