Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Romii

Member
 • Content Count

  1229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

215 Extraordinary

1 Follower

About Romii

 • Rank
  am bani de m-am săturat să-i văd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzău
 • Hobbies
  Fotbal/Ping-pong.
  Ca și jocuri pe calculator: Counter Strike Global Offensive/SA:MP.

Previous Fields

 • Real name
  Romeo

Recent Profile Visitors

3605 profile views
 1. Romii

  Nick: RomiiLevel: 73Vârstă (reală): Curând 17.Sex (real): Masculin (misoginilor)Vechime pe server: Joc de când s-a deschis, deci peste 3 ani.Link profil RPG: https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/RomiiMotivul pentru care doresc să fiu Primar: 1. Primul motiv pentru care vreau să fiu primar îl constituie faptul că știu cum e să fii începător și să nu ai bani. Astfel că sunt gata să ajut financiar în primul rând, dar şi cu sfaturi ş.a.m.d. toţi playerii de pe acest server, fără să fac diferențe. 2. Am observat tot mai mulți jucători ce s-au săturat să muncească la un job, astfel că prin evenimentele pe care le voi face (pe care le poate câștiga oricine, vor fi foarte multe tipuri de evenimente) jucătorii vor face rost de ceva bănuți, care ar însemna câteva ore la un job. 3. Nu prea am ce face cu banii, cred că ştie deja toată lumea asta, iar dacă-s primar măcar îi cheltui într-un mod constructiv. 4. Nu aplic pentru că este o funcție, am fost Admin Nivel 4 şi în trecut am mai fost primar. Doresc doar să ajut, nu mai înseamnă nimic funcţiile pe un joc pentru mine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu o să vă înșir aici un program cu evenimente pe care oricum nu-l respectă nimeni, vă spun direct ce voi face, acestea vor fi și în joc, nu doar scrise aici, vă promit lucrul acesta, nu cum au făcut alții. 1. Toate tipurile de evenimente cu diverse premii (nu doar bani). Am început deja o nouă serie de evenimente pentru campanie. 3. Olimpiade, ca să zic așa, pentru facțiuni, dar și pentru clanuri. În ce vor consta? Păi vor fi echipe de câte X playeri dintr-o facțiune/clan și se vor duela în mai multe etape. Premiile pentru astfel de „evenimente” vor fi pe persoană/echipă și vor fi destul de mari. 4. Evenimente ce inainte puteau fi realizate doar de către un admin, extrem de frumoase, cu teleportare și alte situații de genul, cum a fost Factory War. 5. Taxa va fi 1$ și voi încerca să fac diferite `evenimente` şi pe [/gov], de mai multe ori pe zi. 6. Acestea au fost doar niște exemple, se vor întâmpla mai multe, nu doar evenimente. Voi încerca să ajut playerii să intre în facțiuni, să li se ofere șanse tuturor, cu diferite informaţii, poate petrecem şi ceva timp împreună (live-uri, plimbări etc)
 2. Romii

  Vânduți: 60 de euro Disponibili: 3 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT
 3. Romii

  Metoda de contact este PM-ul, e cam logic că majoritatea nu postează aici şi dau direct PM. Vânduți: 49 de euro Disponibili: 14 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT Accept schimburi doar cu un cont de steam cu CS GO.
 4. Romii

  Vânduți: 49 de euro Disponibili: 0 euro 1 euro - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT În continuare accept schimburi care îndeplinesc condițiile de mai sus: skinuri CS GO, euro pe steam. P.S.: Pot face rost de euro dacă dorește cineva. Aștept PM pe forum.
 5. Romii

  Dă-mi pm şi discutăm acolo.
 6. Romii

  Vânduți: 36 Disponibili: 20 1 - 3 lei Metoda de plată: Transfer bancar BT În continuare accept schimburi care îndeplinesc condițiile de mai sus: skinuri CS GO, euro pe steam.
 7. Romii

  Dă-mi PM cu mai multe informații.
 8. Romii

  Dețin alți 28 de euro. Schimb doar cu iteme cs go sau euro pe steam.
 9. Romii

  Am vândut 12, mai am doar 16 de vânzare. Dacă doreşte cineva şi poate respecta cerințele de mai sus, să-mi dea un PM. Ofertă de preț dacă îi vrea cineva pe toți.
 10. Romii

  ​Numele produsului: Euro clienti.b-zone.ro Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: Euro pe site-ul clienti.b-zone.ro Preţ: Negociabil în funcție de suma dorită. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Iteme CS:GO / conturi de steam cu CS:GO / euro pe steam Metoda de plată: În funcție de client, discutăm prin PM și ajungem la o variantă. Contact: PM Imagini: - Alte precizări: Profitați de RPG Discounts! - Dețin 28 de euro pe clienți.
 11. Ai nevoie de EURO pe clienți? Contactează-mă prin PM și îți voi face o ofertă în euro pe clienți în schimbul unei sume de bani reali. În prezent dețin 28,00€.

  1. Show previous comments  5 more
  2. Derick

   Derick

   si modest

    

  3. Romii

   Romii

   nu e loc de modestie aici, trebuie să fim realiști

    

  4. Derick
 12. Romii

  Unele întrebări conțin propuneri ce nu se fac aici, iar asemenea sondaje (restul întrebărilor) sunt de râs, sincer. Pe lângă faptul că engleza este sub orice critică, întrebările sunt mai mult amuzante decât constructive. Nu se va adăuga title aiurea pe website, care oricum nu ajută cu nimic. Testele nu vor fi scoase, iar helperii nu vor putea face teste, ca și până acum. Termină cu prostiile astea, am pretenții de la tine, lider fiind. Întrebările se contrazic între ele, cum a spus și cineva mai sus. Topic closed.
 13. varule, dar frumos esti

  1. Romii

   Romii

   mulțumesc vărule, de mic.

 14. Romii

  Romii power, se ştie.
 15. Romii

  Mă bucur că vă place. sanky răw.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.