Jump to content

LiviuC

Donator
  • Posts

    7218
  • Joined

  • Last visited

About LiviuC

  • Birthday 08/14/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chişinău/Iași
  • Hobbies
    memes

Previous Fields

  • Real name
    Liviu
  • RPG1 Nickname
    Lee.

Recent Profile Visitors

9612 profile views

LiviuC's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • 30 Consecutive Logs Rare
  • 14 Consecutive Logs
  • 7 Consecutive Logs
  • 50 Reactions Received Rare
  • 200 Reactions Received Rare

Recent Badges

414

Reputation

About Me

2uCPmn7.png
RPG bar stats 1.Lee..png

Retras

2uCPmn7.png

Retras
2uCPmn7.png
RPG4 bar stats LiviuC..png

helper.png& leader.png

Parcursul meu pe comunitate

 


Totul a inceput pe data de 5 decembrie 2014, o zi de vineri, eram la scoala si discutam cu colegul meu de banca care este Wisy, pe atunci jucand pe contul king.of.sun pe RPG1, din cate imi amintesc, era ora de istorie, o ora plictisitoare, stateam in ultima banca si ma intreaba daca nu mi-as dori sa ma reapuc de samp, eu la acea vreme tocmai ma lasasem de o alta comunitate, i-am raspuns "da" doar din curiozitate sa vad ce o sa zica deoarece nu prea eram interesat de samp atunci, el mi-a zis de comunitatea B-Zone, tin sa mentionez ca pana la acea vreme, atat eu, cat si el, jucam doar pe comunitati din astea mici ce aveau servere de tip Stunt. Nu imi amintesc prea bine ce mi-a zis, dar m-a convins sa invat cu ce se mananca un RPG, asadar, am ajuns acasa, intru pe RPG1 impreuna cu el si am inceput sa facem work la Quarry Worker si nu m-am lasat pana nu am facut skill 3, totul mi se parea extrem de greu, la acea vreme faceai doar 500$ dintr-o tura de work la Distribuitor de Arme si in jur de 80$ la Quarry Worker. Eu unul, neavand idee ce inseamna un server de RPG, nu stiam de existenta factiunilor pana sa nu-mi zica Wisy de acestea, la inceput, ne doream ambii sa intram in Taxi sau in Paramedics. A urmat o perioada de vreo 2 luni in care picasem testele de intrare de vreo 2 ori, iar a treia oara, mi-a suras norocul, trecusem testele in SF Taxi cu 0/3, eram extrem de bucuros, insa n-a fost sa fie, prima mea factiune a fost un esec total, deoarece la doar 3 zile mi-am pus demisia deoarece aveam o problema la PC si necesita reparatie. Insa, am trecut peste, am scos FP-ul, 60 la numar, intr-o luna. Astfel, nu ma dau batut si decid sa aplic in Tow Truck Company, fusesem acceptat spre uimirea mea, am invatat extrem de bine regulamentul si trecusem testele cu 0/3, din nou, am stat in acea factiune timp de 1 luna si 20 de zile, aveam rang 3, toate bune si frumoase pana sa primesc ban permanent pentru Bug Abuse, acum lasati-ma sa explic bug-ul, deoarece multi m-au intrebat, aveai nevoie de inca o persoana, sau doua, luai un Bus de la job-ul Bus Driver, setai /fare 5 si iti puneai prietenii sa urce la tine in Bus de cat mai multe ori posibil, de preferat de 200 de ori+, dupa aceasta, trebuia sa iesi din Bus si sa intri din nou si tastai rapid comanda /fare 5, dupa care iti dadea 1.000$, si uite asa am facut cam 4.000.000$, dar degeaba, deoarece fusesem banat, insa am avut norocul sa-mi transfer bunurile pe un cont secundar pana sa iau ban. Acel cont secundar este Lee. Deoarece mi-a placut prea mult factiunea TTC, am decis sa aplic din nou cu noul meu cont, cu care am reusit sa obtin rang 5 si am petrecut in jur de 10 luni in factiune, devenind o legenda a acesteia. Tot pe acest cont, aplicasem pentru prima data in clanul Ultras Victory, care, in prezent poarta denumirea de United Victory, pot sa spun ca am petrecut o perioada destul de lunga in acest clan si ca mi-am facut multi prieteni cu care tin legatura si in prezent.

RPG4
Era 14 ianuarie 2016, din cate imi aduc aminte, o zi ploioasa, stateam in casa si neavand ce face, stateam pe forum si comunicam cu prietenii, mare mi-a fost uimirea cand am vazut anuntul facut de Bobo, si anume acesta https://forum.b-zone.ro/topic/316689-rpg4-opening-1st-february-2016/page-1, in care anunta deschiderea unui nou server, RPG4, deoarece ma plictisisem de RPG1, imi pusesem in plan sa ma apuc si de acest server, cine stie unde voi ajunge, nu regret nici o clipa acest lucru, aplicasem pentru functia de admin, si, sa fiu sincer, nu ma asteptam sa o primesc, vroiam doar sa vad raspunsul Staff-ului, astept o zi, doua, o saptamana, si iata ca in cele din urma, Kelton raspunse tuturor aplicatiilor de admin, si mare mi-a fost uimirea cand in loc sa vad "Respins", vad acest mesaj "Aplicatia ta a fost procesata si nu-ti putem oferi functia de admin, dar, daca doresti, poti accepta functia de Helper." Nici nu am stat pe ganduri si am acceptat-o. Asteptam cu nerabdare deschiderea serverului. Toate bune si frumoase, intrasem in News Reporters pe la sfarsitul lui februarie si ma acomodasem bine. Iata ca vine si ziua de 14 martie, o zi in care eram din cap pana in picioare plin de responsabilitati, eram clasa a 9-a, iar in Republica Moldova, examenul de absolvire al gimnaziului este in a 9-a, trebuia sa invat si sa ma pregatesc sistematic, trebuia sa am grija si de sora mea mai mica deoarece parintii erau foarte ocupati la locul de munca, asa ca, am decis sa ma las de RPG4 in favoarea lui RPG1 unde inca eram in TTC si acolo imi erau toti prietenii.

RPG1
Dupa revenirea mea pe RPG1, ei bine, teoretic vorbind, nici nu ma lasasem, doar ca in perioada in care jucam pe RPG4, eram foarte inactiv pe RPG1, unde intram doar sa-mi fac raportul. Plictisit de TTC, decid sa incerc si alta factiune, asa ca aplic in LV Taxi si acolo mi-am gasit locul timp de 1 luni si 2 saptamani, avusem rang 3 si totul mergea ok, insa, examenul se apropia si am ales sa ma las, de aceasta data, pentru o perioada mai lunga de timp, asadar, imi pusesem demisia din factiune, nu si din clan, deoarece mai intram odata la 3-4 zile sa-mi salut colegii de clan si sa mai facem putina caterinca. Desi avusem in plan sa ma reapuc imediat dupa examene, adica pana la sfarsitul lui iunie, nu a fost sa fie, nu ma mai atragea jocul, stateam toata ziua la fotbal, iar seara ieseam in oras sau ma plimbam cu prietenii. Din nou, nu stiu ce m-a apucat, dar imi era tot mai dor de samp, de prietenii mei virtuali, in plus la asta, bunul meu prieten, DaytoNa. aka Rallye., imi oferise un cont de nivel 37 ce avea undeva 1500 de ore jucate si un FH curat, asa ca am decis sa joc pe acesta si sa las in urma vechiul meu cont de nivel 25 si de 570 de ore jucate, *laugh*. Desigur, cu noul meu cont aplicasem in TTC, si anume cu contul Liviu.. avand un numar ridicat de ore, ma gandisem sa incerc sa aplic la functia de Helper, insa mare imi fu mirarea cand vazusem ca cerintele s-au schimbat, inainte aveai nevoie de nivel 40 si de 1400 de ore jucate, insa, se schimbase in nivel 50 si 2000 de ore jucate, asa ca am abandonat acest plan si mi-am vazut de treaba.

RPG4
Tin sa mentionez ca mi-am dat contul de pe RPG4, nu vreau sa specific cui, ideea este ca acesta imi facuse in log 2x rang 6 in mafii, ceea ce ma bucura, dar si un ban de 3 zile pentru un mod ilegal, asta nu ma prea bucura, dar am vorbit cu cativa admini si mi-au zis ca banul nu este foarte grav asa ca inca mai pot juca pe acest cont. Si cum sunt legat oarecum de TTC, ce credeti ca am facut? Evident, am intrat din nou in factiunea mea de suflet, din care fac parte si pana astazi. Acest lucru se datoreaza numai si numai lui Sebis55 si lui 1o.FARAON. Sebis, colegul meu de clan de pe RPG1, lider la acea vreme, ma primise calduros in factiune, desi regulamentul este diferit in TTC pe RPG4 fata de cel de pe RPG1, m-am adaptat usor, iar la doar o saptamana si cateva zile, Sebis, imi oferea functia de sublider, fusesem socat de decizia lui deoarece alti membri cu vechime mai mare ca mine isi asteptau si ei sansa, aici ma refer la 1o.FARAON. Aparent, Sebis imi oferise acest rang ca un cadou deoarece acesta urma sa lase functia de lider. Spre nefericirea mea, nu fusesem pe lista de vot si oarecum, eram fericit, deoarece nu meritam, aveam vechime prea mica, astfel, 1o.FARAON devinde noul lider. La inceput, nu ma prea intelegeam cu el, iar eu eram sigur ca-mi va scoate subliderul. Insa, m-am inselat, el mi-a lasat rangul, iar eu i-am promis ca o sa-l ajut la administrarea acesteia deoarece aveam o experienta larga in TTC pe RPG1, si de atunci, am inceput sa comunicam mai mult si am devenit prieteni foarte buni, am stat in multe seri cu el pe skype, faceam caterinca, etc, si iata-ma ca dupa 5 luni si jumatate, inca mai fac parte din aceasta minunata factiune. Dupa luni bune petrecute in TTC, atat pe RPG1, cat și pe RPG4, am reușit sa dobândesc functia de lider, functie pe care sper s-o tin pentru mult timp inainte, alaturi de cea de helper.


Aceasta mica "cronica", ca sa-i zic asa despre parcursul meu pe comunitate nu este nici pe departe complet, asa ca urmeaza sa-l completez de-a lungul timpului ca pe un jurnal, daca ai citit tot ce am scris pana acum, sa stii ca ai respectul meu.



LpKoReO.png
Some important moments (to be edited):

 


NeYmC5x.png
2jzswum.png
g766gs8.jpg

 


Respect list:

 

 

 

RPG1

Wisy, iZy., Dyablox, Marki, SilviuM, Rangu, Anabella_Goldone, Oita, MaxyMusSs , Aure., n3xTw00w, Smith., Spawn., Daytona. aka Rallye., Eusebiu., Sebis55, Paul_, oRoxii.

RPG4

1o.FARAON, CristiROYAL, Sebis55, .Yams, Monster, Pinch., Alexandrew, Aka05, PoKe, AleCs.eXe, Adrian, Andrei26, Sebis55, _Cristi..

Dacă am uitat pe cineva, vă rog să-mi lăsați un PM. :)>-

 





PX5ZMlr.gif




 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.