Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

TLG Grizzly

RPG2 Supervisor
 • Content Count

  2420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TLG Grizzly last won the day on November 26 2019

TLG Grizzly had the most liked content!

Community Reputation

519 Fantastic

About TLG Grizzly

 • Rank
  🏍 Four wheels move the body Two wheels move the soul 🏍
 • Birthday 12/16/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Hobbies
  ★ Moto-cross ★
  ★ Gaming ★
  ★ Beer ★

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  Grizzly.
 • RPG2 Nickname
  Grizzly

Recent Profile Visitors

14089 profile views
 1. Vand 40 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 2. TLG Grizzly

  Aplicațiile pentru Helperi sunt din nou deschise. Vă așteptăm cu o aplicație aici https://forum.b-zone.ro/forum/1674-helper-applications-on/ Nu uitați să citiți cu atenție cerințele. Aplicațiile se vor închide în aproximativ 2 zile, când se va strânge un număr suficient de aplicații. Helper applications are again open. We are waiting for you with an application here https://forum.b-zone.ro/forum/1674-helper-applications-on/ Don't forget to carefully read the requirements. Applications will close in approximate 2 days, when a sufficient number of applications will be colected.
 3. TLG Grizzly

  UP! Detin 40 de euro (1 euro = 3 lei) Vanduti pana acum: 755 de euro. Modalitate de plata: transfer bancar/paypal, poate mai accept si paysafe. PM cei interesati!
 4. Vand 40 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 5. Vand 40 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

  1. TLG Gold.eXe

   TLG Gold.eXe

   Mai ai de vândut urătule? 

  2. TLG Grizzly

   TLG Grizzly

   Tot timpul.

 6. Vand 40 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 7. TLG Grizzly

  Salutare, Suntem in cautare de cativa helperi. Daca sunt printre voi jucatori care au detinut functia de helper in decursul ultimului an de zile si doresc sa se reintoarca in staff ii rog sa deschida un ticket. ATENTIE! Daca stiti ca nu ati fost activi, ati primit nenumarate sanctiuni si chiar ati fost demisi NU are rost sa aplicati! Aplicati numai daca ati fost harnici, v-ati facut treaba si nu ati creat probleme si ganditi-va de doua ori inainte daca sunteti capabili sa va ocupati din nou de functie. Aveti timp pana in data de 17.01.2020 sa va ganditi daca doriti din nou aceasta functie si sa aplicati. Succes!
 8. Nickname: Grizzly Lider al clanului: TLG Dovada cu taxa platita (/transfer) https://i.imgur.com/M8ONxCX Comentarii suplimentare: Succes!
 9. Vand 19 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 10. TLG Grizzly

  UP! Detin 19 de euro (1 euro = 3 lei) Vanduti pana acum: 646 de euro. Modalitate de plata: transfer bancar/paypal, poate mai accept si paysafe. PM cei interesati!
 11. Vand 35 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 12. Vand 35 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

 13. TLG Grizzly

  Salutare tuturor, Am hotarat ca de acum inainte sa nu mai acceptam reveniri in staff de fiecare data cand cineva isi doreste sa se reintoarca. Unii dintre voi nu trateaza functiile in serios si prefera sa renunte cand au mici probleme la activitate sau cand nu mai au chef de functie si apoi sa revina fara nicio problema. Astfel, ceilalti jucatori nu mai pot primi functii noi sau nu mai pot avansa in grad datorita numarului mare de admini/helperi. Asadar, cand noi vom considera ca avem nevoie de admini, respectivi helperi noi si nu avem pe cine promova din interiorul staffului, respectiv nu putem deschide aplicatiile din diverse motive, vom anunta in cadrul acestui topic si doritorii vor putea aplica din nou pentru functie printr-un ticket. Ganditi-va bine inainte sa renuntati la functia pe care o aveti, mult succes!
 14. TLG Grizzly

  UP! Detin 35 de euro (1 euro = 3 lei) Vanduti pana acum: 630 de euro. Modalitate de plata: transfer bancar/paypal, poate mai accept si paysafe. PM cei interesati!
 15. Vand 115 euro pe shop.b-zone.ro. PM pentru detalii.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.