Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

AIM AlinN

RPG2 Helper
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About AIM AlinN

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  #Fotbal

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG2 Nickname
  AlinN

Recent Profile Visitors

1337 profile views
 1. AIM AlinN

  De acum incolo o sa aveti de respectat un regulament, cine n-o sa faca acest lucru o sa fie sanctionat corespunzator
 2. AIM AlinN

  Reguli pentru membrii: Încercați pe cât de mult să evitați glumele de prost gust pe chatul clanului (/c). Chiar dacă aveți simțul umorului bine dezvoltat, faceți glume cu cine vă permite și fără să ofenseze un alt membru al clanului într-un mod indirect. Încercați să vă ajutați la nevoie, să vă respectați și să păstrați un limbaj cât mai decent pe chatul clanului (/c). Reclamațiile între membrii clanului nu sunt permise. Așadar veți fi sancționați direct cu clanuninvite și cu interdicția de a mai intra aici vreodată. Membrii clanului atât neoficiali, cât și oficiali, le este permis să posteze în oricare din topicurile predestinat acestui clan. Membrii clanului atât neoficiali, cât și oficiali, sunt obligați să poarte clan tagul pe forum în fața numelui, exemplu: AIM Gabriel. Ceea ce e pe /c, rămâne pe /c. Dacă sunteți prinși dezvăluind informații din interiorul clanului veți fi scoși din clan și nu vă veți mai întoarce atât timp cât clanul va fi administrat de către mine. Inactivitatea neanunțată duce la demitere. Nu avem nevoie de membrii inactivi, ținând cont că sloturile clanului sunt și puține și sunt și alți jucători care ar fi apți pentru a face parte din clan. Membrii clanului care se ocupa cu "POST HUNTING", la prima abatere se primeste 1/3 "CLAN WARN", iar daca se mai repeta veti primi demitere. Certurile pe chatul clanului/aliantei, o sa se sanctioneze cu 3/3 "CLAN WARN". ***Cine iese din clan aiurea si nu iese cu un motiv bine intemeiat nu mai are dreptul sa intre aici si o sa fie adaugat pe blacklist. Regulile pentru sublider/lider: Reguli de acordare a rank-ului: Rank 2: 14 zile. Rank 3: 14 zile. Rank 4: 30 zile. Rank 5: 45 zile. Rank 6: Cine merita.
 3. AIM AlinN

  Salutare, Incepand cu data de 27.01.2020 liderul/subliderul au dreptul de a promova dupa urmatoarele zile: Rank 2: 14 zile. Rank 3: 14 zile. Rank 4: 30 zile Rank 5: 45 zile Rank 6: Cine merita. Cine o sa ceara pe [/c] sau pe alte chat-uri rank-up o sa primeasca un clan warn la fiecare abatere.
 4. AIM AlinN

  Buna, vreti o guma?
 5. Nickname: AlinN Nivel:63 Rank:2 Echipa actuală:Roads Echipa dorită:Swat Motiv:Vreau sa merg dupa wanted.
 6. AIM AlinN

  Multumesc! Cer T/C
 7. AIM AlinN

  frumos, mai astept creatii sa am de unde alege.
 8. AIM AlinN

  multumesc!
 9. AIM AlinN

  @RW Konny multumesc, mai astept si alte creatii.
 10. AIM AlinN

  Display Name:AIM AlinN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Link de la ultima cerere facuta (obligatoriu): Tema (În caz că nu există o imagine):Messi. Text: AlinN si mai jos Member Staff Dimensiuni:Le stiti voi. Alte precizări:Sa fie ceva frumos.
 11. La multi ani, douazeci douazeci!!🥂🥂

  1. iLDuce

   iLDuce

   douăzeci douăzeci indeed

 12. AIM AlinN

  La vara salpa si eu
 13. AIM AlinN

  Sarbatori fericite, klan!! O rupem si anul asta pe sanp
 14. AIM AlinN

  Discord ID:AlinN#2360 Gradul/Gradele dorite:Helper si peaceful faction member. Link catre profilul RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/AlinN Rank bar-ul profilului RPG:
 15. AIM AlinN

  Discord ID:AlinN#2360 Gradul/Gradele dorite:Helper si peaceful faction member. Link catre profilul RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Rank bar-ul profilului RPG:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.