Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

McClane

Member
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About McClane

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 08/18/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vrancea , Focsani
 • Hobbies
  FOTBAL , SAMP , INOT , IT ...

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  McClane

Recent Profile Visitors

1190 profile views
 1. Nick-ul tau: McClane Rank-ul pe care il detii: 1 Nick-ul celui adaugat pe BlackList: [NCS]CapitanNM4LaLoW Motivul: DM Dovada: (Screenshot, Video):https://imgur.com/yNe5vQE
 2. McClane

  Lag

  Ceva corect
 3. McClane

  Nume: McClane Rank: Rank 1 Dovada: Civili : https://imgur.com/iN4bi2q / https://imgur.com/sB1Q3Of Helpers : https://imgur.com/6Meyl6j PD / Admin : https://imgur.com/liXdYGC Alte informatii: Mersi !
 4. Nick: McClaneRank: Trainee (1) Data sedinţei/activității: 29.02.2020Motivul absenţei: Trebuie sa ajung la un majorat al unui prieten foarte bun , si nu pot sa ajung din pacate chiar voiam sa ajung la prima activitate cu factiunea.Alte precizări: Multumesc mult pentru intelegere ! Power SF Taxi !!!
 5. McClane

  Clar azi dimineata !
 6. Salut Nale as avea si eu un pm de facut in legatura cu furarea unui cont , am avut un cont de rpg2 si am luat o pauza de samp azi am vrut sa vad ce mai este pe samp si cand sa intru pe cont am vazut ca avea schimbat email si parola , eu am poze cu care as putea dovedi ca contul este al meu plus de asta daca te uiti la adresele de email bagate pe acel cont o vei gasi pe a mea ca fiind prima facuta pe cont, andrei_remix@yahoo.com si am si martori care pot spune ca acel cont a fost al meu sniquit , numele contului este McClane are lvl 24 , daca as putea sa ma ajuti sa-l iau inapoi ti-as fi recunoscator ! Mersi pentru timpul acordat ! Astept raspunsul !  

  1. CBN Nale

   CBN Nale

   Salut,

    

   O să te rog să faci o cerere de recuperare pentru contul respectiv. ( https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverAccount/ )

  2. McClane

   McClane

   Gata nale eu am facut cererea de vro 2 zile ai putea sa te uiti pe ea?

 7. Salut Auras as avea si eu un pm de facut in legatura cu furarea unui cont , am avut un cont de rpg2 si am luat o pauza de samp azi am vrut sa vad ce mai este pe samp si cand sa intru pe cont am vazut ca avea schimbat email si parola , eu am poze cu care as putea dovedi ca contul este al meu plus de asta daca te uiti la adresele de email bagate pe acel cont o vei gasi pe a mea ca fiind prima facuta pe cont, andrei_remix@yahoo.com si am si martori care pot spune ca acel cont a fost al meu sniquit , numele contului este McClane are lvl 24 , daca as putea sa ma ajuti sa-l iau inapoi ti-as fi recunoscator ! Mersi pentru timpul acordat ! Astept raspunsul ! 

 8. » Nick: McClane » Rank: 3 » Echipa: Swat » Data: 29.07.2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Antrenament » Lipsesc din motivul: Trebuie sa ajung la o nunta si nu pot veni ! » Alte precizari?: Multumesc !
 9. Felicitarii Cipriian pentru sublider , astept sa dai de baut !!!
 10. » Nick: McClane » Rank: 3 » Echipa: SWAT » Data: 11/07/2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Ședință » Lipsesc din motivul: Nu cred că o sa pot ajunge , deoarece sunt plecat la bunici cu treburile case . » Alte precizari?: Mulțumesc pentru înțelegere.
 11. » Nickname: McClane» Level: 16» Rank: 2» Motivul: Vreau sa scapt Ls de wanted! » Alte precizări: Multumesc !!
 12. A revenit numele McClane pe rpg2

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.