Jump to content

McClane

Member
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by McClane

  1. Nick-ul tau: McClane Rank-ul pe care il detii: 1 Nick-ul celui adaugat pe BlackList: [NCS]CapitanNM4LaLoW Motivul: DM Dovada: (Screenshot, Video):https://imgur.com/yNe5vQE
  2. McClane

    Lag

    Ceva corect ??
  3. Nume: McClane Rank: Rank 1 Dovada: Civili : https://imgur.com/iN4bi2q / https://imgur.com/sB1Q3Of Helpers : https://imgur.com/6Meyl6j PD / Admin : https://imgur.com/liXdYGC Alte informatii: Mersi !
  4. Nick: McClaneRank: Trainee (1) Data sedinţei/activității: 29.02.2020Motivul absenţei: Trebuie sa ajung la un majorat al unui prieten foarte bun , si nu pot sa ajung din pacate chiar voiam sa ajung la prima activitate cu factiunea.Alte precizări: Multumesc mult pentru intelegere ! Power SF Taxi !!!
  5. McClane

    Cand dai rob

    Clar azi dimineata ! ???
  6. Salut Nale as avea si eu un pm de facut in legatura cu furarea unui cont , am avut un cont de rpg2 si am luat o pauza de samp azi am vrut sa vad ce mai este pe samp si cand sa intru pe cont am vazut ca avea schimbat email si parola , eu am poze cu care as putea dovedi ca contul este al meu plus de asta daca te uiti la adresele de email bagate pe acel cont o vei gasi pe a mea ca fiind prima facuta pe cont, andrei_remix@yahoo.com si am si martori care pot spune ca acel cont a fost al meu sniquit , numele contului este McClane are lvl 24 , daca as putea sa ma ajuti sa-l iau inapoi ti-as fi recunoscator ! Mersi pentru timpul acordat ! Astept raspunsul !  

    1. RW VladTepes

      RW VladTepes

      Salut,

       

      O să te rog să faci o cerere de recuperare pentru contul respectiv. ( https://www.rpg2.b-zone.ro/account/recoverAccount/ )

    2. McClane

      McClane

      Gata nale eu am facut cererea de vro 2 zile ai putea sa te uiti pe ea?

  7. Salut Auras as avea si eu un pm de facut in legatura cu furarea unui cont , am avut un cont de rpg2 si am luat o pauza de samp azi am vrut sa vad ce mai este pe samp si cand sa intru pe cont am vazut ca avea schimbat email si parola , eu am poze cu care as putea dovedi ca contul este al meu plus de asta daca te uiti la adresele de email bagate pe acel cont o vei gasi pe a mea ca fiind prima facuta pe cont, andrei_remix@yahoo.com si am si martori care pot spune ca acel cont a fost al meu sniquit , numele contului este McClane are lvl 24 , daca as putea sa ma ajuti sa-l iau inapoi ti-as fi recunoscator ! Mersi pentru timpul acordat ! Astept raspunsul ! 

  8. » Nick: McClane » Rank: 3 » Echipa: Swat » Data: 29.07.2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Antrenament » Lipsesc din motivul: Trebuie sa ajung la o nunta si nu pot veni ! » Alte precizari?: Multumesc !
  9. Felicitarii Cipriian pentru sublider , astept sa dai de baut !!!
  10. » Nick: McClane » Rank: 3 » Echipa: SWAT » Data: 11/07/2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Ședință » Lipsesc din motivul: Nu cred că o sa pot ajunge , deoarece sunt plecat la bunici cu treburile case . » Alte precizari?: Mulțumesc pentru înțelegere.
  11. » Nickname: McClane» Level: 16» Rank: 2» Motivul: Vreau sa scapt Ls de wanted! » Alte precizări: Multumesc !!
  12. A revenit numele McClane pe rpg2

  13. Nickname:[x]Aktros Rank: 1 Level: 8 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu pot ajunge deoarece sunt plecat la bunici si nu am acces la pc. Data sedintei/activitatii:18.03.2017 Alte precizari: Multumesc !
  14. M-an reapucat de samp cu numele [x]Aktros sunt fostul McClane

  15. National Guard Rank 1

  16. Nick: McClane Level: 15 Factiune: Civilianus Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor de pe aceasta lista !
  17. Nick: McClane Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/339262-cerere-avatar-mcclane/#entry5112010 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini, Fete Text: McClane Dimensiuni: Profil Forum Alte precizari: Mulumesc !
  18. Nickname: McClane Rank:LV Instructors (2) Propunere: Vreau sa propun prescurtarea comenzi /accept needlicense , pentru ca este mult de scris si pana scriem noi poate accepta altu. Cu ce crezi ca ajuta?: Pai ne-ar fi de folos nou cei din SI pentru ca am putea accepta mai repede playeri. Alte precizari: O zi buna !
  19. Asai cand ai bani ca mine ! :

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.