Jump to content

OG Vlad

Donator
 • Content Count

  3590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

278 Extraordinary

About OG Vlad

 • Rank
  Doar Dumnezeu mă poate judeca
 • Birthday June 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peste tot si nicaieri
 • Hobbies
  Fotbal, tenis, SAMP, etc.

Previous Fields

 • Real name
  Vlad
 • RPG2 Nickname
  .Vlad

Recent Profile Visitors

6737 profile views
 1. OG Vlad

  Am jucat din 2014 pana pe la inceputul lui 2019. Stiu cum sta treaba pe aici si ce pot sa zic e ca ti-ai facut-o cu mana ta nasule. De la banurile alea pe filmare de prin 2016 unde au fost banati multi jucatori aiurea si din cauza asta s-au lasat. Si asta stii si tu. Cel putin un ban am luat eu asa. Si sa nu mai zic de staff, cum alegea brigada din CBN, Anonimul, Leo, Aurica si Toriino liderii pe 2. De Paul nu mai zic ca lua la teste asa la misto din mafia mai buna ca ii ziceau baietii din RW care erau in mafia mai slab sa castige si ei warul. Pana la urma ajung la concluzia ca Luka n-a avut doar coaie si a facut bine ce a facut. De Dany de pe 4 ce sa mai zic ca cere bani pentru rank up si tot felul de cacaturi asemanatoare, dar toata lumea se preface ca nu vede. Si nu mai zic de AC-ul ala pe care ti-l cerea toata lumea, din orgoliu n-ai putut sa ajungi la un acord cu cel putin un baiat care face coduri. Ma rog, ai deschis ochii, dar prea tarziu dupa parerea mea. Oricum nu mai treziti jocul asta orice ati face.
 2. OG Vlad

  Mersi, ai grija de tine. Ha ha ha. Mersi. Va pup pe toti.
 3. OG Vlad

  Cam atat cu sa:mp-ul, baieti. Nu stiu daca ma mai reapuc. M-am simtit prea bine aici, sincer. Bafta @TLG Levy sa reusesti ce ti-ai propus pe aici, esti un om de nota 10, jos palaria. Va pup si poate ne mai auzim.
 4. Mi a luat un copil prost numele cat eu aveam unul la caterinca. Nu sunt eu ala daca se da drept mine sau ceva https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/.Vlad

  eu joc pe puskarie.tradatoru din hitman

  1. Show previous comments  3 more
  2. runtimE Fabiskh

   runtimE Fabiskh

   eu mai gioc sanp din placere pe 1 

   dc le-ati lasat :( 

  3. OG Vlad

   OG Vlad

   Eh ca e zdrente d aia

  4. runtimE Fabiskh

   runtimE Fabiskh

   te inteleg bos rpg4 e aiurea but u still hev rpg1

 5. OG Vlad

  Sarbatori fericite tuturor!
 6. OG Vlad

  Eu zic sa-ti vezi de treaba daca nu poti sa intelegi niste glume, pe care apropo le facem noi intre noi, nu stiu ce treaba ai tu.
 7. OG Vlad

  Tu ce vrei si tu ti ai luat arfe de helper? Ahahah
 8. OG Vlad

  Original golan ba asta
 9. OG Vlad

  Ti ai cam luat arfe de helper
 10. OG Vlad

  taci si stai jos acolo la coada vacii
 11. OG Vlad

  @Zeldris e prea misto. Mersi mult!
 12. OG Vlad

  Display Name: OG Vlad Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/373416-cerere-s4f-vlad-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Un logo cu clanul OG - Original Golan Text: Un logo cu clanul OG - Original Golan Dimensiuni: Sa fie buna pentru un logo pentru niste topicuri ale clanului. Alte precizări: Multumesc!
 13. OG Vlad

  Pai nu? Asa te vreau
 14. OG Vlad

  Calitate nu cantitate
 15. OG Vlad

  ups nasoala situatie
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.