Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Nicolae

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  2596
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nicolae

 1. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Septembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/843 Pasaroi tu nu ai mai fost pus pe lista pentru ca nu indeplinesti cerintele de pe prima pagina. Mult succes TUTUROR!
 2. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Septembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 3. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/383 Mult succes TUTUROR!
 4. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii August au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 5. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iulie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/367 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 6. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iulie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 7. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc.
 8. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/351
 9. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iunie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 10. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 13/05/2019 Sanc?iunea acordata: Faction warn. Motivul sanctiunii: Neplata amenda. Dovezi*: website
 11. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sancționatului: Andrey.URAGANU / RenwardPORNSTAR / TitoEscobar / Scuta12 / .Dogii / ShyphTER / Dalmore / Swau. / twinsJr. / BOZARU.[SEXOS] / .Punker . Data sancțiunii: 12/05/2019 Sancțiunea acordată: Faction warn. Motivul sancțiunii:Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 12/05/2019 Sanctiunea acordata: AV. Motivul sanctiunii: Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website
 12. Nicolae

  Noul Mayor pe luna Aprilie o sa fie AlexGG.eXe, fara sa mai pun vreun polls pentru asta. Tu Texicano, nu ai fost pe lista pentru ca ai un ban foarte recent pentru Teleport si nu avem nevoie de asa ceva, aceasta decizie a fost luata impreuna cu un Admin de nivel 5.
 13. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Aprilie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 14. Cereri acceptate, mult succes dupa prinderea infractorilor.
 15. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Martie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/321 Ceilalti care nu au ajuns pe lista, nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic).
 16. Nicolae

  Super tare noul update, sa vina 1 martie sa spargem niste gold. ' sparge case '
 17. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Martie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 18. Nicolae

  Oohoo, abea astept sa vina si pe RPG-uri sa va iau toti bani, la fel cum am facut pe teste ❤️.
 19. Nicolae

  » Nick: Nicolae. » Rankul detinut: Factions Manager » Numele celui sanctionat: .Eminescu » Data cu pricina: 04.02.2019 » Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere ) - Demitere. » Motiv: Fraudare raport » Dovada (optional, dupa caz): nu e nevoie. » Alte precizări: Ganduri bune.
 20. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Februarie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/314 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 21. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Februarie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 22. Nicolae

  Crăciun fericit, vă spune Moș Nicolae.
 23. Nicolae

  Ho, Ho, Ho, dragi mosului! Un update frumos!
 24. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Decembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/299 Celalalt care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 25. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Decembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.