Jump to content

Summer Calendarul va fi activ pe toată durata lunii August pe serverele RPG

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Nicolae

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  2678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

417 Impeccable

About Nicolae

 • Rank
  După război, mulţi viteji se arată!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Nicolae.

Contact Methods

 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/vNicolae/

Recent Profile Visitors

29999 profile views
 1. Nick: Nicolae RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Georglana RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Imi iau omor.
 2. Nicolae,mi-a fost furat contul din taxi soferpeglont,si mia intrat unu pe contul sineq di  ng si mia schimbat numele in gabrielmagn1ficul si ma dat afara din ng,mia pus un pin cv pe cont faca el nu pot intra pe cont,help plss am facut cerere.Am luat keyloger....

 3. Nicolae

  Să vină cadourilor, sărbători fericite alături de cei dragi.
 4. Sal man dc esti inactiv? ZAI

 5. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Decembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 6. Nicolae

  Votul pentru funcţia de Primar al lunii Noiembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/856
 7. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Noiembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 8. Nicolae

  Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/852
 9. Nicolae

  Redeschidem aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie, fostul primar si-a dat demisia. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 10. Nicolae

  Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/844 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic )
 11. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 12. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Septembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/843 Pasaroi tu nu ai mai fost pus pe lista pentru ca nu indeplinesti cerintele de pe prima pagina. Mult succes TUTUROR!
 13. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Septembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 14. Barosan de CasaBlanka. ♥️

  1. Nicolae

   Nicolae

   Casablanca

    

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.