Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Nicolae

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  2587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

409 Impeccable

About Nicolae

 • Rank
  După război, mulţi viteji se arată!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Nicolae.

Contact Methods

 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/vNicolae/

Recent Profile Visitors

28074 profile views
 1. Barosan de CasaBlanka. ♥️

 2. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/383 Mult succes TUTUROR!
 3. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii August au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 4. ce admin activ, bv, meriti o degradare

   

  promovare*

 5. Hei, te am la follow de mult, hai sa bem pentru asta, alaturi de @NC Cretsu.

 6. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iulie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/367 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 7. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iulie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 8. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc.
 9. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/351
 10. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iunie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 11. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 13/05/2019 Sanc?iunea acordata: Faction warn. Motivul sanctiunii: Neplata amenda. Dovezi*: website
 12. Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sancționatului: Andrey.URAGANU / RenwardPORNSTAR / TitoEscobar / Scuta12 / .Dogii / ShyphTER / Dalmore / Swau. / twinsJr. / BOZARU.[SEXOS] / .Punker . Data sancțiunii: 12/05/2019 Sancțiunea acordată: Faction warn. Motivul sancțiunii:Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website Nick: Nicolae. Rank: Faction Manager Nickname-ul sanctionatului: Horse. Data sanctiunii: 12/05/2019 Sanctiunea acordata: AV. Motivul sanctiunii: Evidenta war 10/05/2019 Dovezi*: Website
 13. Salut

   

  1. Unicum

   Unicum

   Am venit cu un PM

 14. Nicolae

  Noul Mayor pe luna Aprilie o sa fie AlexGG.eXe, fara sa mai pun vreun polls pentru asta. Tu Texicano, nu ai fost pe lista pentru ca ai un ban foarte recent pentru Teleport si nu avem nevoie de asa ceva, aceasta decizie a fost luata impreuna cu un Admin de nivel 5.
 15. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Aprilie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.