Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

Nicolae

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  2550
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

382 Impeccable

About Nicolae

 • Rank
  După război, mulţi viteji se arată!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Nicolae.

Contact Methods

 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/vNicolae/

Recent Profile Visitors

27436 profile views
 1. Nicolae

  Noul Mayor pe luna Aprilie o sa fie AlexGG.eXe, fara sa mai pun vreun polls pentru asta. Tu Texicano, nu ai fost pe lista pentru ca ai un ban foarte recent pentru Teleport si nu avem nevoie de asa ceva, aceasta decizie a fost luata impreuna cu un Admin de nivel 5.
 2. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Aprilie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 3. Buna ziua domnul Nicoale, am venit cu un pm aici deoarece: 

  Am fost acceptat in SP, am dat testul cu liderul factiunii fiind Saw, am dat testul practic cand si teoretic cu el, am facut la testul teoretic 0/3, si la testul practic 5-3 si nu am fost bagat in factiune, am numele pe server edwardgod.

  1. Nicolae

   Nicolae

   Poti sa dai acum pm cu explicatii daca e nevoie baga-l si pe lider.

 4. Cereri acceptate, mult succes dupa prinderea infractorilor.
 5. Vreau sa iti dau PM.

  1. Nicolae

   Nicolae

   Salut, am inactivitate il poti cauta pe Om3ga, ii explici frumos ce am vorbit noi si sa faca el.

  2. DonNarcis

   DonNarcis

   I-am dat mesaj lui Nale.

   Daca este nevoie vorbesc cu OM3GA.

 6. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Martie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/321 Ceilalti care nu au ajuns pe lista, nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic).
 7. Nicolae

  Super tare noul update, sa vina 1 martie sa spargem niste gold. ' sparge case '
 8. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Martie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 9. Nicolae

  Oohoo, abea astept sa vina si pe RPG-uri sa va iau toti bani, la fel cum am facut pe teste ❤️.
 10. Nicolae

  » Nick: Nicolae. » Rankul detinut: Factions Manager » Numele celui sanctionat: .Eminescu » Data cu pricina: 04.02.2019 » Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere ) - Demitere. » Motiv: Fraudare raport » Dovada (optional, dupa caz): nu e nevoie. » Alte precizări: Ganduri bune.
 11. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Februarie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/314 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 12. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Februarie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 13. Nicolae

  Crăciun fericit, vă spune Moș Nicolae.
 14. Nicolae

  Ho, Ho, Ho, dragi mosului! Un update frumos!
 15. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Decembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/299 Celalalt care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.