Jump to content

Nicolae

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  2612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

418 Impeccable

About Nicolae

 • Rank
  După război, mulţi viteji se arată!

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Nicolae.

Contact Methods

 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/vNicolae/

Recent Profile Visitors

28376 profile views
 1. Nicolae

  Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/852
 2. Nicolae

  Redeschidem aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie, fostul primar si-a dat demisia. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 3. Nicolae

  Votul pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/844 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic )
 4. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Octombrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 5. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Septembrie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/843 Pasaroi tu nu ai mai fost pus pe lista pentru ca nu indeplinesti cerintele de pe prima pagina. Mult succes TUTUROR!
 6. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Septembrie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 7. Barosan de CasaBlanka. ♥️

  1. Nicolae

   Nicolae

   Casablanca

    

 8. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/383 Mult succes TUTUROR!
 9. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii August au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 10. ce admin activ, bv, meriti o degradare

   

  promovare*

 11. Hei, te am la follow de mult, hai sa bem pentru asta, alaturi de @NC Cretsu.

 12. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iulie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/367 Ceilalti care nu a ajuns pe lista nu a indeplinit cerintele minime pentru a putea candida. ( cerintele pot fii vazute pe prima pagina a acestui topic)
 13. Nicolae

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Iulie au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare.
 14. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc. Acceptat, sa ai grija la /wanted etc.
 15. Nicolae

  Votul pentru functia de Primar al lunii Iunie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/351
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.