Jump to content

RW Adee

Member
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About RW Adee

  • Birthday 06/01/1998

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Pitesti

Previous Fields

  • Real name
    Adina

Recent Profile Visitors

1698 profile views

RW Adee's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

20

Reputation

  1. Hai să revoluționăm comunitatea B-Zone! Susține această propunere și da-o mai departe să vadă cât mai mulți! Noi putem schimba ceva! http://forum.b-zone.ro/topic/326394-propunere-aplicaÈ›ie-b-zone-android-ios/#entry4895852

  2. Vă mulțumesc mult tuturor! @@CannoT, poza ta mi-a plăcut cel mai mult.
  3. Nick: Adee Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/Z5twVHZ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Adee & Yuri Dimensiuni: Pentru avatarul de pe forum. Alte precizari: Vreau cu același efect ca in poza asta. - http://i.imgur.com/oKw7Lnw.gif. Daca se pot posta mai multe poze e și mai bine. Mulțumesc!
  4. Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/CEuLDWy.jpg Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/CEuLDWy.jpg Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
  5. Vrei să joci pe RPG2 și să faci parte din cel mai atractiv și organizat sistem de referral? http://forum.b-zone.ro/topic/309900-rpg2-yuris-referral-cum-sa-faci-bani-simplu-È™i-rapid-cu-yuris-referral/?p=4680244 - Profită de ocazie, bonusuri pentru level, ore jucate, facțiuni, etc.

  6. Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/FtDzgCG Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Artificiile și fumigenele sunt perfecte pentru o atmosfera de neuitat. [/findbiz 16] si bucura-te de ele. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/FtDzgCG Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
  7. @@DanieI, pentru primul pachet, acesta o sa fie gratuit deoarece nu mi-a fost dat de catre Dsal. Nu e vina mea ca nu știi să acorzi pachetele, zi mulțumesc că nu te-am reclamat. Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: Nu este nevoie, pachetul meu nu a fost dat nici in ziua de astazi. Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/dtqK6Fj Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
  8. Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/mpqMwrU Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/mpqMwrU Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
  9. Am sustinut test cu: EMO. Rezultat: 0.5/3. Admis/Picat: Admis. Data: 14/08.2015 Alte precizari: Welcome!!
  10. Am modificat preturile de la pachete de anunturi si de la interviuri! Va rog sa verificati topic-urile si sa taxati jucatorii conform noilor preturi!
  11. @, o sa fac tot ce pot sa aduc factiunea asta la cum era inainte, pe vremea lui Matryko si a lui ANDDY!
  12. @, nu ma feliciti si tu pentru lider? Nu e asa ca nu te asteptai sa iasa o fata lider? O sa fac o treaba minunata pentru News Reporters!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.