Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RW Adee

Member
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About RW Adee

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 06/01/1998

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Pitesti

Previous Fields

 • Real name
  Adina
 • RPG2 Nickname
  Adee

Recent Profile Visitors

1126 profile views
 1. RW Adee

  Dumnezeu sa te odihnească, suflet cald! Sunt in stare de șoc total, voiam să fim amândoi la nunta noastră, nu sa îți vin la innmormantare...știu că și de acolo de sus o sa mă iubești cum mă iubeai și aici pe pământ și o sa ai grija de mine! Mi-ar trebuii o viața întreagă să îți mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit! Și câte am învățat de la tine... exact cum a spus și Boca, o sa îmi tatuez și eu cheia sol în semn de respect și din iubire! Și o sa duc mai departe pasiunea lui cu muzica pentru că el trăiește acum prin mine. Ii sunt alaturi tuturor prietenilor lui și mamei lui. Sa va rugați pentru el sa ii fie bine acolo sus intre îngerași și să i se odihnească sufletul așa cum merita! Te iubesc enorm îngerașule, Dumnezeu să te aibă în pază și să te odihnească!
 2. Hai să revoluționăm comunitatea B-Zone! Susține această propunere și da-o mai departe să vadă cât mai mulți! Noi putem schimba ceva! http://forum.b-zone.ro/topic/326394-propunere-aplicaÈ›ie-b-zone-android-ios/#entry4895852

 3. RW Adee

  Vă mulțumesc mult tuturor! @@CannoT, poza ta mi-a plăcut cel mai mult.
 4. RW Adee

  Nick: Adee Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/Z5twVHZ Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Adee & Yuri Dimensiuni: Pentru avatarul de pe forum. Alte precizari: Vreau cu același efect ca in poza asta. - http://i.imgur.com/oKw7Lnw.gif. Daca se pot posta mai multe poze e și mai bine. Mulțumesc!
 5. RW Adee

  Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/CEuLDWy.jpg Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://i.imgur.com/CEuLDWy.jpg Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
 6. Vrei să joci pe RPG2 și să faci parte din cel mai atractiv și organizat sistem de referral? http://forum.b-zone.ro/topic/309900-rpg2-yuris-referral-cum-sa-faci-bani-simplu-È™i-rapid-cu-yuris-referral/?p=4680244 - Profită de ocazie, bonusuri pentru level, ore jucate, facțiuni, etc.

 7. » Invoire [sedinta sau Antrenament]:Sedinta. » Nick-name:Adee » Rank:4 » Data sedintei19.12.2015 » Motivul:Am o problema personala, sunt pe telefon si nu pot sa intru la PC, este urgent. » Alte precizari: Va rog sa ma intelegeti, a intervenit pe moment.
 8. RW Adee

  Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/FtDzgCG Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 60 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Artificiile și fumigenele sunt perfecte pentru o atmosfera de neuitat. [/findbiz 16] si bucura-te de ele. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/FtDzgCG Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
 9. RW Adee

  @@DanieI, pentru primul pachet, acesta o sa fie gratuit deoarece nu mi-a fost dat de catre Dsal. Nu e vina mea ca nu știi să acorzi pachetele, zi mulțumesc că nu te-am reclamat. Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: Nu este nevoie, pachetul meu nu a fost dat nici in ziua de astazi. Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/dtqK6Fj Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
 10. RW Adee

  Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa cumperi tigari, artificii, un MP3 sau un telefon? 24/7 Gara Los Santos, [/findbiz 16] te asteapta cu preturi mici. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/mpqMwrU Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc! Nume in joc: Adee Level: 57 Factiunea din care faci parte: F.B.I Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?: Da. Numar de telefon: 181-3853 Anuntul: Vrei sa asculti muzica ta preferata tot timpul, nu doar in masina? [/findbiz 16] si cumpara acum un MP3. Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/mpqMwrU Alte precizari: Vreau ca acest pachet să fie dat unui reporter activ ziua, nu noaptea. Am să verific în evidență. Mulțumesc!
 11. Sorry, i'm on the phone...
 12. Goodnight Austin!!! Goodnight Austin!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.