Jump to content

Helios

Member
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Helios

  1. Helios

    Durere

    :))) asta e cu dedicatie sa mor de nu te mint
  2. Helios

    Revelion

    Mno ca saracii daca nu avem bani de oras
  3. Helios

    Fifa 2018

    FIFA 18 este deja în producţie, mulţi dintre noi ne gândim deja la acest joc cu toate că FIFA 17 ne oferă cam tot ce ne dorim de la un simulator de Fotbal European. În acest articol veţi afla data de lansare a noului FIFA 18, ştiri şi alte zvonuri. Dupa ce in ultimii ani Ea Sports l-a ales pe Lionel Messi ca si coperta, acum a venit randul lui Cristiano Ronaldo. Acesta va promova cel mai asteptat joc al acestui an, care la prima vedere se prezinta foarte bine, cu o grafica de invidiat, gameplay-ul fiind si el foarte ok. Trailer-ul are o durata de 50 de secunde, iar dupa cum puteti vedea la finalul acestuia, data oficiala de lansare este 27 septembrie 2017. Fifa 18 va fi disponibil pe Xbox One, PC, PS3, PS4, Nintendo Switch si Xbox 360. Ca si o prima noutate, am putea spune ca este prima data cand Cristiano apare pe coperta Fifa, in trecut promovand mai des PES-ul (Pro Evolution Soccer). Daca tot am deschis acest subiect, se pare ca PES ocupa foarte rapid teren in ceea ce priveste popularitatea jocului, astfel incat Fifa 18 trebuie sa se ridice la asteptarile fanilor si sa ne uimeasca cu ceva nou. Prin urmare, anul acesta este cel mai important an pentru cei de la EA Sports, fiind nevoiti sa isi intreaca recordul de vanzari si sa vina cu performante sporite. Cu toate ca jocul va fi disponibil de pe data de 27, acesta va ajunge pe piata in data de 29 septembrie, iar pentru abonatii Origin Access si EA Access de pe data de 21. Totodata, cei care vor precomanda FIFA 18 Ronaldo Edition, se vor bucura de de joc cu o zi mai devreme, pe data de 27. Sursa : CLick
  4. Cu lupte spațiale noi, personaje Jedi, și peste 16 noi frontiere de luptă, Star Wars Battlefront II vă oferă mai multe căi decât oricând, pentru a juca luptele clasice de războaie în Star Wars în orice fel doriți. Îmbunătățirea experienței pentru un singur jucător - Alăturați-vă ascensiunii celei de-a 501-a Legiune a Stormtrooperilor de la Darth Vader, luptând printr-o nouă saga bazată pe poveste, în care fiecare acțiune pe care o luați influențează frontul de luptă și, în cele din urmă, soarta galaxiei Star Wars. Toate locațiile noi de trilogie clasice - Luptă în interiorul coridoarelor celei de-a doua stele a morții, în mlaștinile ale lui Dagobah și chiar la bordul lui Tantive IV, Blockade Runner al prințesei Leia, așa cum se vede la începutul Episodului IV: o nouă speranță. Mai multe clase și vehicule - Acum alegeți dintre șase clase distincte de soldați, plus personaje eroice bonus pentru fiecare dintre cele patru facțiuni: Rebeli, Imperiali, CSI și Republica. Apoi săriți în mai mult de 30 de vehicule de teren și spațiu diverse, inclusiv clona BARC speeder, AT-RT și noul Jedi Starfighter și ARC 170. PLUS Caracteristici îmbunătățite online - Implicați în bătălii masive online cu acțiune multiplayer pentru până la 64 de jucători. Joacă cinci moduri diferite de jocuri online, inclusiv Conquest, Assault, Capture the Flag și Hunt. Acum, pentru prima dată, Star Wars Battlefront II vă permite să ... Lupta ca un Jedi - Câștigă capacitatea de a purta o săbie de lumină și de a folosi forțe de forță cum ar fi Yoda, Darth Vader și mulți alți eroi și răufăcători. Bătălia în spațiu - Dogfight în X-aripi, luptători TIE, Starfighters Jedi și alte nave clasice, sau aterizați nava pe un distrugator de stele și luptați-l pe jos la bordul navelor inamice. Joacă 16 noi locații - Bătălia între Star Wars: Episodul III, cum ar fi Utapau, Mustafar și lupta spațială epică deasupra Coruscant.
  5. Felicitari pentru munca depusa, tine-o tot asa si multa bafta in continuare.
  6. Helios

    Ciorba de porc

    Ingrediente : 500 gr carne porc ( cei care o vor grasca e bine sa puna piept de porc ) 70 gr orez 1 morcov mare 1 ceapa mare 1 bucata telina 1 bucata pastarnac 1 radacina mica patrunjel 1 /2 ardei gras 200 ml smantana 1 lingura rasa faina 1 lingura buna de tarhon tocat 1/4 legatura patrunjel sucul de la 1/2 lamaie (sau otet) 2 linguri ulei sare, piper 1) Se taie carnea de porc cubulete si se pune la fiert, la foc mediu, pentru 45 minute in 2 l apa rece. In primele 15 minute de fierbere supa se spumeaza. 2) In uleiul incins adaugam ceapa tocata fin, morcovul, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul date pe razatoarea mare, plus ardeiul taiat cubulete. Se calesc la foc mic pentru 10 minute, pana legumele se inmoaie un pic. * telina, patrunjelul si pastarnacul aveau in total 100 gr 3) Se adauga zarzavaturile in supa, plus piper si 1 lingurita de sare si se mai fierbe inca 15-20 minute. Se da apoi focul la mic astfel inca supa sa nu mai clocoteasca. 4) In acest timp, orezul se fierbe separat si apoi se scurge. 5) Smantana se freaca cu faina si apoi se dizolva cu 5 polonice supa fierbinte, adaugate pe rand. Apoi se toarna smantana incet in oala cu supa, amestecand continuu pentru a nu se branzi. 6) Se adauga suc de lamaie dupa gust (eu am pus 2 linguri suc de lamaie) si se mai lasa 10 minute pe foc foarte mic. Se gusta de sare. 7) Se adauga orezul si patrunjelul tocat marunt in ciorba de porc si se stinge focul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.