Jump to content

Helios

Member
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Helios

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 12/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sufletul
 • Hobbies
  Multe si diverse.

Contact Methods

 • Yahoo
  darak_cs@yahoo.com
 • Skype
  darak.boss

Previous Fields

 • Real name
  Allexandru
 • RPG1 Nickname
  Reep

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. Smeker Discord. 

 2. Pentru a lua legatura cu mine ma puteti contacta: Steam : http://steamcommunity.com/id/skynet_96/ Discord : https://discord.gg/xMg5nuG Nume discord : Arabu
 3. Aici vor fi afisati cei care au fost banati pe serverul de rust.
 4. Nickname: Motivul: Descrierea situatie:Screnshots/Dovezi: IP-ul tau: Altle precizari:
 5. Nume în joc:Numele celui reclamat:Descrierea situatiei:Martori:Poze/Video-uri:Alte precizari:
 6. 1. Hack-uri / Cheats Nu sunt permise cod-urile care iti ofera avantaje fata de ceilalti. Acest lucru se sanctioneaza cu ban permanent. 2. Reclama Nu aveti voie sa faceti reclama altor servere sau a unor comunitati cu scopul de a aduce jucatori catre adresele respective. Acest lucru se sanctioneaza cu ban permanent. 3. Limbajul vocal/chat Permitem jucatorilor sa se exprime liber, asadar jicnirile nu for fi sanctionate. Totusi avem cateva reguli care trebuie respectate pentru a pastra un joc placut si decent va este interzis sa folositi insulte grave la adresa jucatorilor care nu va permit astfel de lucruri. Daca veti fi raportati pentru asa ceva, indiferent ca acea persoana va este prieten, veti fi sanctionati. 4. Reclamatii Orice reclamatie facuta trebuie sustinuta cu dovezi concrete(video sau poze). Nu permitem santajarea jucatorilor pentru a retrage reclamatia, in caz contrar veti fi sanctionati. O dovada este valabila 3zile. Daca nu ati avut timp sa faceti reclamatia, nu o mai faceti deloc, in caz contrar veti fi sanctionati. 5. Cerere unban Nu se permit cererile facute in batjocora ori care sa contina un limbaj neadecvat. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand regulamentul! Ne rezervam dreptul de a face exceptii de la orice regula in functie de caz!
 7. UP
 8. Bravo, gg.
 9. :))) asta e cu dedicatie sa mor de nu te mint
 10. Mno ca saracii daca nu avem bani de oras
 11. Nu mi s-a intamplat
 12. Welcome
 13. Nume si prenume: Trusca Alexandru Varsta: 18 Nickname: Allexandru Profil steam: http://steamcommunity.com/id/AllexandruT/ ( CONT NOU ) http://steamcommunity.com/profiles/76561198002192713/ ( CONT VECHI ) De ce doresti sa faci parte din staff-ul B-Night?: Salut, in primul rand as vrea sa fac parte din staff-ul b-night, deoarece imi place sa ma implic in proiecte cat si sa le organizez bineinteles asa inseamna sa le duc la bun sfarsit si mi-ar face placere sa pot sa fiu alaturi de aceasta administratie. Va multumesc! Ce crezi ca poti aduce nou acestui proiect?: Devotament, implicare cat si seriozitate in ceea ce tine de proiectele in care sunt implicat. Care sunt punctele tale forte dar si ce slabiciuni ai?: Nu pot sa spun ca am puncte forte, deoarece asta ar insemna sa ma supraapreciez, iar la slabiciuni consider ca este familia.
 14. Nice good job.
 15. Imi poti da si mie fontul din chat?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.