Jump to content

AlexKojo

Member
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

About AlexKojo

  • Birthday 04/07/1997

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2203 profile views

AlexKojo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

33

Reputation

  1. Multumesc @Jericho, dar mai astept si altele.
  2. Multumesc, dar mai astept. *ca idee, nu mai modificati poza, ai intunecat-o si nu am cerut asta.
  3. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări:
  4. Imi dai seama, dar cerintele sunt pe masura. Vreau doar un avatar din ea, fara efecte, etc si un border negru sau care se potriveste.
  5. Arata bine, imi place a 2-a la efect, dar borderul acela nu arata ok. Fa-i o schimbare daca poti, mersi anticipat:)
  6. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări: Nu vreau sa ii fie stricat contrast sau altele, mai ales claritate. Ceva simplu, poate si un border, nu stiu. Daca ar fi cum este avatarul meu ar fi perfect, atat la claritate, efect cat si contrast.
  7. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/4EDJzbj Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări: Nu vreau sa ii fie stricat contrast sau altele, mai ales claritate. Ceva simplu, poate si un border, nu stiu. Daca ar fi cum este avatarul meu ar fi perfect, atat la claritate, efect cat si contrast.
  8. Multumesc, dar mai astept. Precizez ca vreau sa ramana cat de cat la claritatea normala.
  9. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/4EDJzbj Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări: @OmE, avatarul cu Scarface e facut de tine, poate mai treci odata pe aici ( la fel si avatarul pe care l folosesc ) Multumesc
  10. Multumesc pentru efortul depus tuturor. O voi alege pe cea a lui @EduardLFC
  11. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/XZTOr Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări: Textul nu vreau sa fie unul complicat, ceva transparent intr-un colt, iar imaginea sa nu fie incarcata de efecte, sa nu i se duca claritate. @OmE, avatarul cu Scarface e facut de tine, poate mai treci odata pe aici. Multumesc.
  12. Multumesc tuturor pentru efortul depus. O voi alege pe cea a lui @OmE!
  13. Display Name: AlexKojo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/392323-cerere-alexkojo-avatar/?tab=comments#comment-5972528 Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Fara. Dimensiuni: La fel ca asta, nu ma pricep. Alte precizări: Textul nu vreau sa fie unul complicat, ceva transparent intr-un colt, iar imaginea sa nu fie incarcata de efecte, sa nu i se duca claritate. @OmE, avatarul cu Scarface e facut de tine, poate mai treci odata pe aici. Multumesc.
  14. Multumesc frumos, apreciez efortul. O voi alege pe cea a lui @OmE
  15. Multumesc pentru efort, dar mai astept si altele.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.