Jump to content

LF NightMare

Member
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

About LF NightMare

  • Birthday 10/09/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targu Mures , Mures , Romania.
  • Hobbies
    Football playing , Pc gaming .

Contact Methods

  • Skype
    gazsitomy74

Previous Fields

  • Real name
    Tomy
  • RPG1 Nickname
    NightMare

Recent Profile Visitors

382 profile views

LF NightMare's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

19

Reputation

  1. End Of The Story Deci, Asta a fost Sa fie Cariera mea si aventura mea in San Fierro Police Departament , m-am simtit super dar din pacate nu a fost sa fie , am avut o perioada proasta s-a intamplat ce sa intamplat si am fost sanctionat. Multumesc celui care a dat Informatiile la Alin din Acel PM. Captain NightMare Puts his badge in the locker. Am intrat in data de 19.02.2016 fiind S4bin95 Liderul Acestei factiuni minunate in care am cunoscut mii si mii de persoane diferite unele bune altele proaste. Asa sunt oamenii , Am avansat la rank pe merit pana am ajuns sa devin Capitan , nefacand greseli majore. Am petrecut 277 de zile cred eu minunate in care mi-am dat seama ca nu poti avea incredere in nimeni intr-un joc. Majoritatea oamenilor din Jocuri traiesc in ele si fac tot posibilul sa faca un avantaj pentru ei. Eu cred ca am ajutat mereu si am facut tot posibilul pentru factiune dar din pacate la unu era mai important relatia sa cu liderul si mi-am luat rasplata cu 3/3, Asta e se intampla nu am nimic cu nimeni. Alin nu am nimic cu tine crezi ce vrei tu , Eu inca te cred un prieten daca mai vrei ca mereu mi-am petrecut bine timpul cu tine , in ultima saptamana nu eram in apele mele , ai inchis acel topic degeaba si am facut un PM, da mi-am zis parerea despre anumite miscari ale tale, dar nu inseamna ca nu sunt un prieten daca zic ceva din nervi sau ca nu imi place ceva ce ai facut. Nu te-am barfit ca ti-am zis si in fata ca doar ce nu traiesc intr-un joc, eu am stat din placere ca mi-am realizat obiectivul in SFPD. Oricum Daca vrei ma crezi daca nu atunci nu. As vrea inca sa mentionez anumite persoane/membrii cu care mi-a facut placere sa fiu Coleg de factiune si anume , Gaaby a.k.a StyleTM un om de nota 10 , T.i.B.i. Bafta cu subliderul ca il meriti si sper sa te vad admin in decembrie mai vorbim oricum pe /c, Bvd_Dorin un om de treaba cu care te poti rade,poti vorbi oricand , Str_Razvan om cu caracter sper sa te vad un youtuber mare pe viitor, MrJelly un om caterinca imi va fi dor de tine, Mar1us imi va fi dor de acele live-uri facute recent , Ansife un om blond la minte dar mersi ca ai dat testul cu mine pe aceea vreme am ajuns rank 5 sper ca nu te-am dezamagit, Dr.Xray de multe ori ai vrut sa iti dai demisia si eu te-am facut sa ramai si uite am iesit mai repede ca tine.. , Finn tu sper ca nu esti suparat pentru treaba de pe acel PM ca nu esti afectat sper sa ramanem prieteni, Relike un om de treaba , GigiNebunul om prost , Lord_Kush cel mai bun sublider pe care l-am avut pana acum , S4bin95_ Multumesc pentru aceasta sansa si sper ca nu te-am dezamagit chiar daca stiu ca nu o sa citesti asta. Va urez bafta tuturor si sper sa ne mai Vedem! Rest in Peace Captain NightMare 19.02.2016 - 22.11.2016 Cu Respect si Stima, Captain NightMare.
  2. End of the Story , Captain NightMare Put his badge in the locker. ( 19.02.2016 - 22.11.2016 ) Respect S4bin95 for the Chance . Din pacate dupa 23.10.2016 s-a stricat factiunea... E timpul sa trec mai departe intr-o alta factiune.

    1. Show previous comments  5 more
    2. LF NightMare

      LF NightMare

      Pai eu n-am plecat intentionat. Nu vezi ca am fost dat afara cu 3/3? =))

    3. TL REEF

      TL REEF

      Ba , da pana la urma ce i-ai zis ? Ca eu nu stiu povestea .

    4. LF NightMare

      LF NightMare

      Nu dau detalii. Ai totul la posturi de la admini. Fiecare informatie.

  3. Jelly o cheama alexandra pe facebook
  4. @,Ba vrea doar ca are preturi mari. O femela pe ora. Da no @@MrJelly ? @, Ce ai fa , ai baut prea multa apa plata si te-ai inbatat? Salutare in general. Tre sa fac raportul Ne vedem ingame .
  5. Rautaciosule. 5 ture de HQ. Sau ai PM . Cerinte: sa fii pe jos ( fara vehicul ) si sa ai m4 in mana. Alt nu e obligatoriu.
  6. Lasa-ti fratilor ne distram si noi dar robii trebuie sa fie ca ceausescu ca de ce nu...
  7. @,Semnatura ta deja te face de rusine =)
  8. Apoi imi permit sa nu le fac. =]] Dar tu insa nu.
  9. Vezi s-a speriat de fata ta...
  10. @, Ray nabule poti posta pe Blacklist doar jucatori de level 7+ Jucatorul postat de tine are level 6 , mai multa grija si atentie pe viitor.
  11. @,Stiu , daca vreau pot sa port si skinul de postas insa am mod pe cel de rank 5 in negru deci nu il schimb.
  12. @@LF DarK,Pai cu altceva nu poate ca n-are bani de plapuma apoi de gagica nici nu mai zic ca la ce fata are toti il evita.
  13. Am revenit cu inca un Live by SFPD filmat complet . Playlist : https://www.youtube.com/playlist?list=PLiLOkHDYzePndfjRgJpjwDl9Lau2WIVCV Part 1 : https://youtu.be/Sq0UEHEmEbg Part 2 : https://youtu.be/kIrH3p2g5-4?list=PLiLOkHDYzePndfjRgJpjwDl9Lau2WIVCV Part 3 : https://youtu.be/Vcp0H2itM6c?list=PLiLOkHDYzePndfjRgJpjwDl9Lau2WIVCV Part 4 : https://youtu.be/mStHwtRsKSA?list=PLiLOkHDYzePndfjRgJpjwDl9Lau2WIVCV Part 5 : https://www.youtube.com/watch?v=8WuJoSVlnjo&list=PLiLOkHDYzePndfjRgJpjwDl9Lau2WIVCV&index=5 Distracite si Vizionare Placuta!
  14. @,Da antrenament. @@MrJelly, Pai n-ai vazut pozele?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.