Jump to content

Dragos V4

Member
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Dragos
  • RPG1 Nickname
    -
  • CS 1.6 Nickname
    -

Recent Profile Visitors

585 profile views

Dragos V4's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

3

Reputation

  1. Dragos V4

    Nick : dragos.10din10 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni : 11.04.2018 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: nu Atentie!
  2. Dragos V4

    Nick : vasea.01 Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 06.04.2018 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizar: -
  3. Nick: Dragoshhh. Level: 17. Rank: 1. Nick-ul celui reclamat: Mokanel. Bara RPG a celui reclamat: Motiv: Mi-a zis sa-l duc la cnn ls , am zis ca nu sunt taxi , si a inceput sa ma injure.. Dovezi: http://imgur.com/art4RKT. Alte precizari: Sper sa fie pus pe Blacklist.
  4. Nickname: Dragoshhh. Level-ul detinut: 17. Factiunea din care faci parte: Los Santos school instructors. Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Doresc sa fac live-ul alaturi de un reporter activ. Multumesc.
  5. Nickname:Dragoshhh Tipul de live (in 3, 4, 5, cu alti lideri, simplu):3 simplu. : Eu , bercea198 , No_Name_123_666 Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?:Nu, doar sa fie un live frumos! Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?:Da Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?:Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da Alte precizari:Multumesc!
  6. Nick : Dragoshhh Rank :1 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti : 22.03.2015 Motiv : Antrenament fotbal Alte precizari : Multumesc anticipat !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.