Jump to content

Egris

Member
  • Posts

    448
  • Joined

  • Last visited

About Egris

  • Birthday 03/30/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Hobbies
    rolling around

Previous Fields

  • Real name
    Paul

Recent Profile Visitors

2428 profile views

Egris's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

151

Reputation

  1. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  2. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  3. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  4. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  5. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  6. Salut baieti, astazi, am trimis un pm la Kelton, propunandu-i sa modifice putin sistemul de taxi, voi lasa propunerea aici si in fiecare forum de Discutii Generale al factiunii Taxi. Propunerea mea este urmatoarea: Fiecare membru Taxi sa primeasca cate o masina personala tip Taxi, Cabbie sau Sultan in functie de rank, eventual sa poata alege o data la saptamana daca vrea sa schimbe masina dupa preferinte, ex, unii poate prefera taxiul tip Premier in schimbul taxiului tip Cabbie, pe care o poate parca oriunde doreste el. Asa ar fi mult mai usor pentru un membru taxi sa-si poata parca masina la casa lui, sau la casa unde are rent, micsorandu se numarul de taxiuri de la HQ, si cand doreste sa-si inceapa munca pentru raport, doar isi spawneaza masina si incepe lucrul. Pentru a se evita abuzul sa se introduca o comanda de tip [/duty], urmand ca masina sa poata porni doar daca scrii si comanda [/fare], pentru a nu se putea folosi in scop personal. Chiar daca unele persoane vor reusi sa faca asta, lucrul se va sanctiona ori cu un FW ori cu demitere pentru abuz. Un +1 ar fi de ajutor, sa se vada ca se doreste schimbarea, daca aveti vreo idee in plus, nu sunteti de acord cu ceva, puteti sa-mi dati mention iar eu o sa modific pm-ul. Sper ca va place ideea si o sa primesc feedback. PS: N-am facut un topic la "Propuneri Server" deoarece era inchis.
  7. Cont nou, il puteti gasi pe Rezok sub numele Egris,

    1. Ciprian Pian

      Ciprian Pian

      Era si timpul, PhaXSilent si-a luat ban la paint :))))))) http://bit.ly/2avc1Jg

    2. Rami

      Rami

      Nu ne pasa. :D

  8. Nume nou, fara perdea.

  9. Egris

    @@Cristina, ai primit +1, multumesc mult, asta o s-o aleg.
  10. Egris

    Ati primit toti +1. Mai astept cateva variante si apoi ma decid.
  11. Egris

    Ati primit toti +1, inca mai astept raspunsuri pentru a ma putea decide.
  12. Egris

    Nick: Rezok therealOG Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/346146-cerere-rezok-avatar/#entry5211433 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13612393_1221207741245633_1577176319336431423_n.jpg?oh=75db69734399807af88a26dbeaf2777f&oe=58308BBE Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: - Dimensiuni: Nu stiu exact cum se potriveste, nu pot sa-mi dau seama ochiometric fara sa deschid ps-ul. Alte precizari: Nu trebuie sa o redimensionati neaparat pe toata, integral, puteti sa-i faceti un cut gen prin redimensionare, va pricepeti voi . Fiecare creatie primeste +1.
  13. Egris

    @@Snipervlad, @, ati primit +1. @@Specify, multumesc mult, o sa-l aleg pe asta.
  14. Egris

    Nick: Rezok therealOG Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/338742-cerere-rezok-avatar/#entry5104541(nu inteleg de ce aceasta a fost inchisa, WM-ul de pe ea fiind al evenimentului, nu a vreunui site, implicit, nu faceam reclama, pentru ca a fost o petrecere care s-a terminat, you know, nu prea mai are lumea cum sa mearga la ea daca s-a terminat) Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): niggaz, swag Text: Rezok - the real og Dimensiuni: 150x250 / 150x300 vedetz voi Alte precizari: +1 fiecaruia
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.