Jump to content

dragis

Member
  • Posts

    497
  • Joined

  • Last visited

About dragis

  • Birthday 04/04/2000

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/cosmin.vlad7v
  • Skype
    CosminVlad21

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

853 profile views

dragis's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

90

Reputation

  1. Nick: DragosDrogatu. Level: 50. Rank:2. Vechime: 16 zile parca. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa ma duc PD. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una destul de buna. Alte precizari?: Bafta Nower cu factiunea, sa iei tot LS-ul wee!!! Sper ca te-am ajutat cum am putut, bafta.
  2. Nick-name: DragosDrogatu Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 22.04.2016 Motivul pentru care nu poti veni la war: Ma duc la tara pentru ca am treaba in vie si nu stiu cand vin acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Daca o sa vin inainte de war o sa intru cu siguranta. Sper sa ma intelegeti, daca nu, sa vina FW. Salut! Imi retrag cererea de invoire. Am fost la tara si am plecat, n-am stat. Multumesc!
  3. Nick: DragosDrogatu Rank: 2 Data depunerii: 21.04.2016 Suma depusa: 3000$ Dovada: http://i.imgur.com/3K0VShG.png Motivul: -5 la war Alte precizari: Pwpick!
  4. - Nume: DragosDrogatu - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): [X]AT0M - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări: Vreau sa fie live-ul inainte de 8, ca am war dupa. Multumesc frumos!
  5. Nick-name: DragosDrogatu Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 18.04.2016 Motivul pentru care nu poti veni la war: nu mai mi se deschide Windows-ul, o sa încerc să-l reinstalez, dar fac o înviere preventivă în caz de orice. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere
  6. Salut băieții, ce mai faceți? Bă m-a luat adminu ieri la teste TW și îi mergea greau PC ul. Bă caută el cât caută și nu găsește nimic, se enervează omu și îmi zice mie ca data viitoare să îi spun adminului care mă ia la teste că am un PC handicapat și a ieșit din TW )) oricum n-avea ce să găsească
  7. https://m.youtube.com/watch?v=fGdldGvbuqAPentru Octi, care zicea că am aim.
  8. Nick-name: DragosDrogatu Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 11/4/2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: am plecat la ziua lui vara'miu și nu pot ajunge la war .. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 0/2, asta e prima Alte precizari: i-am dat și pm lui nower, dar nu mi-a răspuns și am zis sa fac învoire. Mulțumesc pentru înțelegere.
  9. Am facut si eu un skin cu logul de la Verdant Family. Daca va place puteti sa-l downloadati si voi http://imgur.com/a/9OF98 http://www103.zippyshare.com/v/ROEBZSvt/file.html
  10. Nu ieșit bă, rămâneți să spargem LS ul. Avem nevoie de membri buni pentru a ridica factiunea. O să se ridice și Verdant ul, după să nu vă pară rău că aţi ieșit...
  11. Verdant Family recruteaza noi playeri care stiu sa tina deagle in mana!

  12. http://forum.b-zone.ro/topic/326069-propunere-taxi/. +1 cine vrea să se schimbe regula. Eu zic că ar fi ok să se schimbe.
  13. Ba am facut un skin pe jumatate, adica l-am gasit pe net si l-am editat eu oleaca asa. Eu i-am facut mustata, i-am pus pozele alea 2, ala din fata is eu . Si i-am scris acolo pe blugi Dragos Drogatu (nu se prea vede, da' nu-i bai). Ce parere aveti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.