Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

v8 BlasT KIA

Member
  • Posts

    1755
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About v8 BlasT KIA

  • Birthday 01/18/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.renko.exe.com
  • Skype
    PM !

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov
  • Hobbies
    KIA

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG Nickname
    BlasTKIA / [K]en[J]i

Recent Profile Visitors

2774 profile views

v8 BlasT KIA's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

146

Reputation

  1. Baietii, ultimul meu post in acest topic. Mi-a parut bine, impreuna cu voi am reusit sa castigam SF-ul si ce sa zic, va urez multa bafta. Poate cand o sa se duca interdictia o sa ma reapuc, pana atunci eventual o sa ma apuc de un Departament si raman acolo ori pana la iarna nu mai intru deloc, vedem. Asa un ultim video din Avispa. Like/Comm/Subscribe. Vizionare placuta ! Imi cer scuze pentru acel limbaj de mai sus, eram nervos. Dupa ce primesti ban si nu iei unban stiind ca esti curat ... #SALUTIC !
  2. @AT RaduMamii, Gata, nu mai vreau sa ma cert cu voi pentru un pisat de joc, mi-am facut destui dusmani din cauza unui joc, mai precis pentru niste pete pe /turfs, inainte de aceste pete aveam foarte multi prieteni din GSB-ul actual, chiar nu mai vreau sa ma bag si gata, am fost banat, ma pis pe el joc si gata. Va urez succes cu lv-ul.
  3. @RoberT ZEW, Frate, analfabet ori cum ma faceti sunt din doua lucruri, unu este invidia si altu este suferinta. Da frate, nu stiu sa scriu perfect gramatical ca sunt in Germania de aproximativ 8 ani, in acesti 8 ani eu nu am facut NICIODATA macar o singura ora de Limba Romana, niciodata. Eu scoala in Romana n-am facut niciodata, este logic sa nu stiu sa scriu perfect, insa asa ca o mic paranteza, sunt alti care sunt nascuti in Romania, scoala in Romania si sunt analfabeti. Intelegi? Sa nu trecem de la una la alta, infine. Hai ca v-am lasat sa va bucurati de acest joc minunat.
  4. , Ma baiatule, tu cand ai intrat in GSB lucrurile erau gata, intelegi? Verdant nu mai exista, Vietnames nu mai zic + in LV si cei din Verdant bat daca se fac 41.
  5. @Kelton, Bossule, ce zici, iti dau un Paysafe de 10-20 euro acolo ? Scoti banul ? @Kelton, Bossule, ce zici, iti dau un Paysafe de 10-20 euro acolo ? Scoti banul ? , Sa moara familia ta ca sunt codati? ITI REAMINTESC CAND AI FOST UMILIT SI FILMAT PE SERVERUL ALA **** NU DAU NUME, R.. ? CAND TE-AI CHINUIT SA FACI C-BUG SI TE-A INVATAT CUM SE FACE C-BUG SI ALEA? VAI DE TINE MA COPILE, IN RDT AM AVUT 6 TURF-URI MAI NOU, DAR ESTE OK SI 0 ASA CA TINE.
  6. , Cand erau aproape pe sfarsit? Atunci i-am batut si noi, stai calm.
  7. , Pe mine chiar ma doare in pula de tine, pana sa intrii in ZEW erai vai de pula tare care te plimbai de colo colo. Adevarata ta valoare ti-ai aratat-o in Red Dragon, El Loco in care Red Dragon 2-3 turfs maxim si El Loco cate ai avut, 8 ? Acolo ti-am vazut valoare. Esti un nimic fara cei din ZEw, pupic.
  8. , Mori de nervi ca nu ai prins attack si astazi din pacate o sa pierzi, naspa.
  9. , Te inteleg, de aia v-ati dus ca niste pizde in LV ca am luat bataie. Ok !
  10. , Cat timp am fost in Avispa m-am pisat pe GSB de cate ori am avut ocazia, ca am pierdut de 2-3 ori asta este altceva, insa s-au tirat ca pizdele in LV. Shanker asta sa moara familia lui de copil avortat. A aparut el dintr-o data sa ne baneze pe toti, nu ma refer doar la cei din KIA, ma refer si la Beyond, ryakyy, phax si multi altii. De ce pula mea a mai facut Kelton acel update cu Cerere interdictie? Asa de aspect? Bagami-as pula in ele update-uri ca nu sunt in stare sa bage un update anti-cheat. GSB? Ma bucur ca sunteti fericiti ca ati scapat de niste oameni care va punea piedica, insa va spun cu siguranta, voi mai mult de 45 turf-uri nu o sa faceti cu toate ca o sa jucati contra lui Fanica neauzitul si deastia care au intrat pentru prima data in gang-uri.
  11. Caut cont RPG2/3 in mafii !

    1. Show previous comments  1 more
    2. Andreigl
    3. enzo regele vostru

      enzo regele vostru

      Sigur ma, toti suntem codati in plm, ce a ajuns rpg 1 sa-mi bag pl....

      Cand mi se debaneaza contul nici nu o sa mai intru pe el, dau si eu un 3/3 la un cop si imi da muia aia ban pt ceva ce am folosit mai demult si am sters, ma pis pe programele voastre de kkt si pe adminii retardati mental.Scuze Blast ca vb asa la statusul tau, dar iti imaginezi cati nervi am, si tu la fel cred.

    4. enzo regele vostru

      enzo regele vostru

      #CrazyTaxi ti s-ar potrivi tie bai.Vii tu repede si banezi pe astia care nu au coduri...sunteti penibili.Nu te baneaza adminii 4+ te baneaza niste anonimi care au luat si ei a1 si 2.Nu oi fi eu mare zeu pe server, dar nu accept sa fie toti umiliti de niste playeri cu arfe de tarani ca voi.

  12. Ce sa zic, banul ramane. Imi pare rau ca am fost banat de un pisat taximetrist pe aceasta comunitate, un nimeni pe aceasta comunitate. A intrat in staff sa baneze lumea aiurea si Kelton care e mai ...... decat sHanker a pus botu, asa coruptie ma oamenilor? Pentru un joc sa iti dai si ultimul leu ca sa fie x banat? Rusine, insa cand zici B-Zone nu este imposibil. Uitati-va in pulla mea un sclav ce vorba are: http://imgur.com/WuKVB9r Imi zice "Il activezi pentru 1 secunda", "Esti roobot", ba bagami-as pula in familia ta, ce nu intelegi ca Renko nu se poate ascunde ma pisatu' dracu? Daca imi dai ban imi dai pentru v2 care nu stiu daca exista, tu crezi ca eu in timpul warr-ului doar asta fac, ma joc cu Renko? Il activez pentru 1-2 secunde? Mi-ai pus niste faze in pula mea care abea dadeaM damage si tu zici ca sunt codat, stateau aia pe loc si tu zici ca am activat? )Anonimu pulii mele. S-a ajuns un sclav de 14 ani sa-mi fie mie Admin pe B-zone. Daca te uiti aici sa dea domnu sa-ti cada o mana si doua picioare. Ne pisam toti din KIA pe tine si pe familia ta de neauzit, poate cine stie, ne vedem in iulie;). Pentru cine nu stie unde poate gasii fazele, le puteti gasii aici pe toate: https://www.youtube.com/channel/UCVNbcZEpmOjrn4x_3cj7v2Q Un pisat a mentionat toate fazele, ba prostuu pulii mele, era o faza in care acea persoana statea pe loc, trageam pur si simplu in ea si tu zici ca m-am activat pentru cateva secunde? "Se vede clar cum apesi butonul clar pentru doar 0.25 secunde", deja esti tampit ma copil incult, cine pula mea isi ia Renko sa dea cu secundele. La tine din cate observ toate fazele sunt "Dubioase", am dat un 2/2 "Tare dubios, esti tareee". Copil avortat cu 50 ore in 9 zile. http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Shanker. #RETRAS#MUIE MULTA SHANKER, o sa ramai un anonim si un neauzit pe comunitate, salut-o pe ma-ta din partea mea. O mica aroganta din partea lui Kelton care se crede expert in coduri: http://imgur.com/yzLklmn Baietii in GSB, cat timp am fost in Avispa m-ati de pula, v-ati tirat in LV ca niste femei, ati fost si veti ramane niste sclavi pentru mine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.