Jump to content

HG S p L i F F

Donator
  • Posts

    1303
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About HG S p L i F F

  • Birthday 05/01/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://huligans.b-zone.ro/
  • Steam ID
    huliganul

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Angel Pine
  • Hobbies
    HG.B-Zone.RO

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin
  • RPG1 Nickname
    SpLiFF[Huligan]

Recent Profile Visitors

3274 profile views

HG S p L i F F's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

268

Reputation

  1. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[huligan] Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Intru in concediu de mâine ca le am zis ca am war cu 69 pm
  2. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[huligan] Rank: 1 Data la care nu poti veni: 12.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Probleme la net, daca revine intru. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa revina.
  3. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[Huligan] Rank:1 Data la care nu poti veni:10.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: Trebuie sa-mi iau diplomele de liceu. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: O sa câștigați.
  4. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[Huligan] Rank:1 Data la care nu poti veni:5.7.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: Sunt plecat in delegație. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: O sa câștigați.
  5. Salut mane please back to read around 1 (application)  because you accepte 2 players when they are have ban for cheats and we have apply s dunhill(TTB faction)  join another clan if you can rejected him 

    Good luck :))

  6. - Nume: Jhon. - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Vand casa 155 situata pe richman. (mai bagati voi ceva sa arate mai bn) - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: e primul. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: yes - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: yes - Alte precizări: heloo que pasa
  7. Imi poti pune si mie textdraw-ul la clanul WATF de pe rpg1?

    Am tot incercat sa dau de tine in joc de cand a fost implementat dar n-am reusit.

    1. Odin

      Odin

      Îmi dai PM pentru așa ceva, nu mă cauți în joc. Ce textdraw? Te referi la HQ? Dă-mi PM.

    2. HG S p L i F F

      HG S p L i F F

      nu poti sa primesti pm-uri -_-, altfel nu iti scriam aici

    3. Odin

      Odin

      Vezi acuma.

  8. [WATF]RaYeNLORD spune :

    - multumesc frate mersi la rank up ??

  9. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[Huligan] Level: 70 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani + RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/SpLiFF[Huligan] Ai mai avut aceasta functie?: Da Motivul pentru care doresc să fiu Primar: A fi primar este un lucrul exceptional, trebuie sa ai grija de jucatorii, sa le oferi sfaturii atentie, sprijin financiar sa fi mereu in acel loc in care au nevoie playerii de primar. Vreau sa continui ce am facut mandatul trecut si acum ca m-am obisnuit sa readuc unele proiecte. De asemenea taxa va fii in permanent 1$ iar aceasta va fii impartita de minim 3 ori pe zi. Ce intenționez să fac pentru jucători: Multiplele taxe vor fi impartite in continuare, in acest mandat am impartit si de 7-8 ori taxa pe zi. Seria de evenimente zilnice de 100k - 200k. Party-uri pe radio Huligans B-Zone. O sa ajut in continuare playerii incepatori cu sfaturi si propuneri pentru un joc cat mai placut. O sa continui tombola de pe TAB in care alegeam jucatorii random iar daca acestia raspundeau la telefon castigau marele premiu. Retrag, il las pe domnul Perke luna asta, mult succes !
  10. hi my bro i will missed you I will stay inactive for 1 year . But maybe I will play in holidays sorry i, swear to god i will back in, holidays bro i love Huligans and thanks for helping me and my friends from your clan i will, said thanks to all hope you spliff accept my latter and i hope you don t kicked me from Huligan ??

    1. HG S p L i F F

      HG S p L i F F

      No problem bro!

    2. SoBiG2Glory

      SoBiG2Glory

      Thanks dear ??

    3. SoBiG2Glory

      SoBiG2Glory

      Bro don t forget today Rank 3 ☺?

  11. Daca dai +1 ai 1 leu 

     

  12. HG S p L i F F

    Nick: SpLiFF[Huligan] Level: 70 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani + RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/SpLiFF[Huligan] Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: A fi primar este un lucrul exceptional, trebuie sa ai grija de jucatorii, sa le oferi sfaturii atentie, sprijin financiar sa fi mereu in acel loc in care au nevoie playerii de primar. Vreau sa preiau ce a facut Strandy deoarece i-am fost "mana dreapta" pe toata durata mandatului ajutandu-l la multe evenimente si proiecte. De asemenea taxa va fii in permanent 1$ iar aceasta va fii impartita de 2 ori pe zi. Ce intenționez să fac pentru jucători: Cele 2 proiecte incepute de Strandy, Targul auto si Rasplata saptamanala, vor fi continutate de mine iar pe langa acestea mai am in plan 2. Fiind fondator pe Radio Huligans B-Zone voi continua party-urile zilnice care erau organizate de Strandy. Majoritatea evenimentelor vor avea ca premiu GOLD din banii mei iar restul vor avea un premiu destul de consistent. Proiectul principal pe care o sa ma axez va fi Tombola Saptamanala in care doritorii se vor inscrie iar folosind un site de extragere castigatorul va primii marele premiu de 1.000 GOLD
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.