Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

HG S p L i F F

Donator
 • Content Count

  1293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

281 Extraordinary

6 Followers

About HG S p L i F F

 • Rank
  Born to be a hooligan!
 • Birthday 05/01/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://huligans.b-zone.ro/
 • Steam ID
  huliganul

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Angel Pine
 • Hobbies
  HG.B-Zone.RO

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  SpLiFF[Huligan]

Recent Profile Visitors

2208 profile views
 1. HG S p L i F F

  salutare!
 2. HG S p L i F F

  Nick: SpLiFF[huligan] Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Sunt la servici. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Intru in concediu de mâine ca le am zis ca am war cu 69 pm
 3. HG S p L i F F

  Nick: SpLiFF[huligan] Rank: 1 Data la care nu poti veni: 12.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Probleme la net, daca revine intru. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa revina.
 4. HG S p L i F F

  Nick-ul tau: SpLiFF[Huligan] Level: 70 Rank: 1 Suma depusa: 12.000$ Data si ora: 11/07/2018 18:46 Screenshot: Motivul: 5k - lipsa secunde | 7k - minus 8 war
 5. HG S p L i F F

  Nick: SpLiFF[Huligan] Rank:1 Data la care nu poti veni:10.07.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: Trebuie sa-mi iau diplomele de liceu. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: O sa câștigați.
 6. HG S p L i F F

  Nick: SpLiFF[Huligan] Rank:1 Data la care nu poti veni:5.7.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: Sunt plecat in delegație. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: O sa câștigați.
 7. HG S p L i F F

 8. HG S p L i F F

  Cateva poze cu Rasvax: https://imgur.com/a/PrVwR
 9. HG S p L i F F

  Sedinta foto completa mai jos : https://imgur.com/a/PrVwR
 10. HG S p L i F F

  Numele tau: SpLiFF Numele Reclamatului: Soren Dovada(Screenshot): https://imgur.com/a/5ANvy Descrierea situatiei: Am intrat pe canalul meu [HG] HolyGuns alaturi de El chapo, (dupa o perioada lunga de inactivitate), si auzim "Your channel has been edited". M-am uitat sa vad cine mi-a editat canalul si am vazut ca Soren. Am mers cu El chapo la Asistenta Tehnica sa-l intrebam pe Soren care a fost problema descrierei sa stim si noi cu ce am gresit, sa nu mai facem. Acesta mi-a vorbit la misto, nu mi-a oferit informatii concrete si ii tinea partea lui GigGs.
 11. HG S p L i F F

  Bine ati venti !
 12. HG S p L i F F

  ia-o in tine fiuleee, ce sa te mai primim.
 13. HG S p L i F F

  Bun venit in brigada.
 14. HG S p L i F F

  E o perioada mai delicata in care timpul nu ne permite vechea activitate. In viitorul apropiat o sa revenim puternic, pana atunci suntem in cautare de cativa oameni care sa administreze serverul.
 15. HG S p L i F F

  Aplicațiile pentru sub-leader au fost deschise, încercați să faceți o aplicație cât mai complexă și să-i oferiți suficientă atenție pentru a fii promovați la noua funcție, succes!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.