Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

zL Arhix

RPG2 LSPD Leader
 • Content Count

  2325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 Fantastic

About zL Arhix

 • Rank
  Proletari din toate țările, uniți-vă!
 • Birthday 01/10/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Arhix.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1
 • Hobbies
  ☭ Communism ☭

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  Arhix.

Recent Profile Visitors

3728 profile views
 1. Nick:Arhix. Rank-ul:Chief Nick-ul câștigătorului: Kenzu Rank-ul câștigătorului:1 Număr de puncte valide:106 Dovezi: Pe website. Dovada acordării sumei de bani: voi da edit Alte precizări: Felicitări!
 2. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Meka» Data sanctionarii: 16.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #51749» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grija. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Meka» Data sanctionarii: 16.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #51750» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 3. @Dance4Life în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa SWAT. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
 4. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Kenzu» Data sanctionarii: 15.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #51727» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 5. Salut, Împreună cu ceilalți lideri ai departamentelor am luat decizia să adăugăm următoarea regulă ce intra în vigoare începând de luni(15.07): 7.05. Vă este interzis să amplasați radar în zona Marina și Market, deoarece sunt prea apropiate de alte zone de radar intens utilizate (sancțiune: Faction Warn) Am luat această decizie deoarece jucătorii erau nemulțumiți că în alte zone apropiate(SMB și Temple) erau prinși de radar, plăteau amenda și în următoarea zonă apropiată rămâneau fără permis. În concluzie: NU mai amplasați radar în zonele Marina și Market, deoarece riscați să fiți sancționați. Țin să precizez că această regulă se aplică tot timpul, indiferent dacă e sau nu radar în celelalte zone intens folosite. Informați-vă și colegii pentru a evita sancțiunile nedorite.
 6. Folosind undele gravitaţionale, astronomii se află mai aproape de a înţelege ce se întâmplă atunci când două găuri negre se ciocnesc. Într-o galaxie aflată la 2,5 miliarde de ani depărtare, astronomii au detectat două găuri negre supermasive care ar urma să se ciocnească. Astronomii estimează că vor mai trece aproximativ două miliarde de ani pentru ca acestea să se întâlnească, notează Science Alert. Deşi ciocnirea este un eveniment îndepărtat, chiar şi la scară comică, oamenii de ştiinţă sunt optimişti şi au declarat că prin studierea acestor două găuri negre vor putea afla mai multe despre acestea, dar şi despre undele gravitaţionale. Mai exact, despre undele gravitaţionale de fundal, care sunt emise de către găurile negre care sunt pe cale să se contopească. Următorul pas în studierea fenomenului este reprezentat de detectarea sunetului pe care acestea două îl emit, totuşi instrumentele aflate la îndemâna oamenilor de ştiinţă încă nu permit asta. Oamenii de ştiinţă au teoretizat că studierea caracteristiclor celor două găuri negre ar putea să determine existenţa altor perechi de găuri negre care trec prin acelaşi fenomen. Conform modelelor teoretice, atunci când două galaxii se unesc, găurile lor negre sunt atrase între ele, transferându-şi energia orbitală către materia şi stelele din jurul lor, mişcându-se într-o spirală din ce în ce mai strânsă. Atunci când două găuri negre se ciocnesc, ele devin un singur obiect cosmic, totuşi, în acest caz, lucrurile nu sunt atât de simple, din contră. În acest caz, astronomii au identificat două găuri negre supermasive, ceea ce poate crea unele probleme. Atunci când cele două obiecte supermasive ajung să împartă o orbită care se micşorează, la fel şi regiunea din spaţiu prin care ele pot să îşi transfere energia se micşorează până în punctul în care distanţa ajunge să fie de aproximativ 1 Parsec, aproximativ 3,2 ani-lumină. În acest punct, astrofizicienii au teoretizat că există posibilitatea ca intrarea în colaps a orbitelor să nu mai fie posibilă, ajungându-se la o orbită binară stabilă pentru miliarde de ani. În acest punct, apar problemele pentru oamenii de ştiinţă. Pe de o parte, e foarte greu să „vezi” o gaură neagră şi pe de altă parte, la doar un parsec distanţă, de pe Terra cele două obiecte pot apărarea ca unul. sursa:descopera.ro
 7. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: RosLoW» Data sanctionarii: 12.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Demitere 60 FP» Motivul: Banat pentru coduri» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Imi pare rau, mult succes! » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: MoldoveanuKIA» Data sanctionarii: 12.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Demitere 60 FP» Motivul: Banat pentru coduri» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Imi pare rau, mult succes!
 8. Inginerii de la NASA au dezvoltat şi testat o nouă formulă de combustibil care fie folosită în viitoarele lansări spaţiale. Ei susţin că acest nou combustibil este mai puţin toxic şi mai eficient decât cel folosit în prezent. În toate misunile şi programele spaţiale care s-au desfăşurat sau care se derulează şi în prezent, combustibilul folosit pentru lansări şi pentru zborul spaţial, este foarte important. De combustibilii folosiţi depinde capacitatea rachetelor de a se elibera de atracţia gravitaţională a planetei. De-a lungul timpului, chimiştii şi inginerii au dezvoltat formule de combustibil tot mai eficiente, totuşi, chiar şi un scop nobil ca explorarea spaţială are un impact asupra încălzirii globale. Astfel, eficienţa combustilbilior folosiţi a venit la pachet şi cu o amprentă de carbon pe măsură. Inginerii de la NASA au veşti bune, ei au anunţat că proiectul GPIM (Green Propellant Infusion Mission), care a fost lansat pe 25 iunie cu ajutorul rachetei Falcon Heavy a SpaceX, a trecut cu succes de primul test, notează Space.com. Informaţiile despre acest proiect care au fost făcute publice arată că GPIM este alimentat cu un nou tip de combustibil, care să înlocuiască hidrazina care este folosită în prezent la marea majoritate a lansărilor NASA. Noul combustibil a fost proiectat să fie mai puţin toxic, ceea ce reprezintă o veste bună atât pentru cei care trebuie să îl manevreze, cât şi pentru mediul înconjurător. De asemenea, dacă testele care vor fi efectuate în următoarele luni se vor dovedi de succes atunci noul combustibil va contribui la scăderea costurilor viitoarelor misiuni spaţiale. Acest combustibil „verde”, pe bază de hidroxid de amoniu, cunoscut sub numele de AF-M315E, este cu 50% mai eficient faţă de hidrazină şi, la fel de important, mult mai dens. O densitate mai mare înseamnă că în aceleaşi rezervoare poate fi stocată o cantitate mai mare de combustibil ceea ce poate permite misiuni spaţiale mai lungi. sursa:descopera.ro
 9. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Diamond.AmK0D» Data sanctionarii: 11.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #51673» Dovada (optional, dupa caz): La mine/pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grijă.
 10. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Hebelea» Data sanctionarii: 10.07.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie PM» Dovada (optional, dupa caz): La mine.» Alte precizari: Ai mai multa grijă.
 11. zL Arhix

  Cel mai bine ar fi ca liderii de pe serverele cele mai vechi sa ramana, sa nu exista favorizari intre membrii liderului X si membrii liderului Y. Liderul de pe serverul mai nou sa aiba ocazia sa ramana rank 5 si sa aiba sanse mult mai mari cand renunta/pierde functia liderul actual sau sa aiba ocazia sa renunte la functie de buna voie cu 0 FP, indiferent de vechime. Legat de case, cele de level 999 care au proprietar si pe serverul vechi si pe serverul nou, casa sa ramana celui de pe serverul vechi, iar cel de pe serverul nou sa primeasca o compensatie. Aceiasi chestie sa se intample si cu casele normale. Sper ca sondajele pe website vor rezolva lucrurile in cel mai democratic mod posibil.
 12. zL Arhix

  In legatura cu liderii, varianta cea mai buna din punctul meu de vedere este ca liderii de pe serverul cel mai vechi sa ramana in functie, sper sa fie si sondaje pe tema asta. Cu 2 lideri ar fi probleme si certuri intre ei, unul ar da mai multe rank up-uri, altul "nu face nimic si doar tine functia". As propune RPG1-RPG3 | RPG2-RPG4
 13. În Africa de Sud, oamenii de ştiinţă au descoperit fosila unei bacterii neobişnuit de mari care a trăit în urmă cu 2,5 miliarde de ani. În general, atunci când ne gândim la fosile, avem tendinţa să ne gândim la dinozauri, păsări sau alte animale mari. Mai precis, pentru publicul larg fosilele reprezintă rămăşiţele unor animale preistorice pe care le pot admira în vitrinele unor muzee. Şi deşi această abordare nu este greşită, nu trebuie să uităm că, de asemenea, fosilele pot fi şi microscopice. De studierea lor depinzând înţelegerea modului în care a evoluat planeta noastră şi viaţa organică odată cu ea. Un astfel de caz de fosilă care poate fi observată doar la microscop este cel al unei cianobacterii descoperite de către conferenţiarul universitar al Universităţii Cincinnati în Africa de Sud, Andrew Czaja, notează Live Science Dr. Andrew Czaja a descoperit fosila unei cianobacterii care a trăit în urmă cu 2,5 miliarde de ani în timp ce săpa într-un depozit de stromalit. Această rocă este o structură calcaroasă multistratificată construită din lamine subţiri, formate de-a lungul timpului din cianobacteriile care se depun. Din analiza fosilei, dr. Czaja a ajuns la concluzia că organismul descoperit de el fie este strămoşul bacteriilor care au cauzat Marea Oxigenare, fie chiar e unul dintre organismele care a procesat oxigenul din atmosfera Pământului şi care, ulterior, a permis dezvoltarea formelor de viaţă mai complexe. Referitor la Marea Oxigenare, dr Czaja declară: „Este o perioadă foarte importantă în istoria Terrei, atât în termenii evoluţiei planetare, cât şi în termenii evoluţiei vieţii”. Până în prezent, literatura de specialitate consemnează doar alte patru cazuri de fosile ale unor bacterii care datează de acum 2,5- 2,7 miliarde de ani. Din cauza rarităţii descoperirii acestui tip de fosile, dar şi din cauza formei şi mărimii neobişnuite, unii colegii ai dr. Czaja nu îi împărtăşesc entuziasmul şi opiniile asupra descoperirii. „Acestea (n.r. fosilele descoperite) sunt mult mai mari decât celulele şi decât cianobacteriile, aşa că nu am fost foarte convinsă că acelea erau celule”, explică Emily Kraus de la Colorado Schools of Mines. Ea a mai adăugat că este posibil că ceea ce este prezentată ca fiind o bacterie de acum miliarde de ani să fie doar nişte lichide, încastrate în rocă, care s-au evaporat foarte greu. Descoperirile făcute de dr. Czaja nu au fost publicate într-un jurnal de specialitate şi nici nu au trecut prin procesul de peer review. sursa:descopera.ro
 14. Nick:Arhix. Rank-ul:Chief Nick-ul câștigătorului:Alex.PHENOMEN Rank-ul câștigătorului:2 Număr de puncte valide:155 Dovezi: Pe website. Dovada acordării sumei de bani:https://i.imgur.com/f7plMb1.png Alte precizări: Felicitări!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.