Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

zL Arhix

VIP
 • Content Count

  3066
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zL Arhix last won the day on August 14 2019

zL Arhix had the most liked content!

Community Reputation

837 Veteran

About zL Arhix

 • Rank
  0!=1 ∧ ln1=0
 • Birthday 01/10/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Arhix./
 • Discord
  Arhix#8782

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1
 • Hobbies
  Maths and Communism

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  Arhix.

Recent Profile Visitors

5669 profile views
 1. zL Arhix

  @.ReKSiO nu sunt identice ID-urile, intr-adevar, la marea majoritate ID-urile corespund cu cele de pe RPG1, dar e frustrant sa faci quest in LS, sa dai /gps pe o casa care e in LV si probabil care nici nu are cadou.
 2. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: LaW» Data sanctionarii: 25.09.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #78418» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: -
 3. Salut, Imi vine greu să scriu acest anunț, dar a venit și acest moment. În decursul zilei de ieri am luat decizia să mă retrag din funcția de lider. La baza acestei decizii au stat mai mulți factori: clasa a XII - a și bacalaureatul care bate la ușă ca mascații la interlopi, școala de șoferi, meditațiile, cât și nevoia mea de a avea puțin timp liber după aceste activități. În decursul după-amiezii de mâine(25.09) ar trebui să apară votul pe website. Rugămintea este să nu vă certați și să votați cu cap. Sunt convins că veți lua o decizie înțeleaptă. Până la alegerea noului lider, dacă aveți probleme veniți la mine. Mi-a făcut plăcere să coordonez un asemenea colectiv, încă din 08.06.2019 de când am primit această funcție. Am trăit niște momente foarte frumoase, am cunoscut persoane minunate. Au fost și momente dificile cu reclamațiile, schimbările de regulament sau recrutarea, dar am trecut peste toate cu bine. #RememberArhix 08.06.2019 - 23.09.2020 #LSPD
 4. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Cristinel» Data sanctionarii: 24.09.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #78407» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: -
 5. Salut, Aspectul general al Regulamentului Intern a fost modificat. Au avut loc schimbări de aspect, ordonarea a categoriilor și de numerotare. De asemenea, varianta în engleză a fost îmbunătățită. - nu au avut loc schimbări majore de reguli. Datorită acestui lucru, schimbările intră în vigoare de acum. (!) Recitiți regulamentul, chiar dacă considerați că îl știți foarte bine, acum e momentul să îl recitiți. Dacă găsiti probleme, greșeli de scriere sau formatare, aștept un PM pe forum sau mesaj pe Discord. De asemenea, a fost modificată o precizare ce ține de Blacklist, mai exact la acordarea de Blacklist 1 AV pentru jigniri ușoare. Precizarea veche: "jigniri ușoare sau luat la mișto membrul sau facțiunea" Precizarea nouă: "jigniri grave, în exces, care tind spre limbaj vulgar (atât la adresa membrilor, cât și la adresa facțiunii)" Vă reamintesc că Regulamentul Blacklist este disponibil pe website în Regulamentul General al Departamentelor.
 6. Nick: Arhix. Rank-ul: Chief(Leader) Nick-ul câștigătorului: GuZuNel Rank-ul câștigătorului: 5 Număr de puncte valide: 218 Dovezi: Pe website. Alte precizări: Felicitări.
 7. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: JuguletPWR» Data sanctionarii: 06.09.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #78253» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: -
 8. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Aleksander» Data sanctionarii: 06.09.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #78247» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: -
 9. Nick: Arhix. Rank-ul: Chief(Leader) Nick-ul câștigătorului: UberSilence Rank-ul câștigătorului: 5 Număr de puncte valide: 137 Dovezi: Pe website. Alte precizări: Felicitări.
 10. @South DoQ. activitatea ta pe luna în curs, cât și pe lunile trecute nu este una suficientă pentru un tester. Respins momentan. @Karstjager1 vei primi o șansă pentru funcția de tester. Citește bine PM-ul, iar în caz că ai nelămuriri, contactează-mă atât pe mine, cât și pe sublideri. Dacă nu ești pe serverul de discord al facțiunii, te rog să intri și să îmi dai mention pentru rolul de Tester. Acceptat. @UberSilence vei primi o șansă pentru funcția de tester. Citește bine PM-ul, iar în caz că ai nelămuriri, contactează-mă atât pe mine, cât și pe sublideri. Dacă nu ești pe serverul de discord al facțiunii, te rog să intri și să îmi dai mention pentru rolul de Tester. Acceptat. @NC.AdriaN.. vei primi o șansă pentru funcția de tester. Citește bine PM-ul, iar în caz că ai nelămuriri, contactează-mă atât pe mine, cât și pe sublideri. Dacă nu ești pe serverul de discord al facțiunii, te rog să intri și să îmi dai mention pentru rolul de Tester. Acceptat. @uS ZoNeK activitatea ta pe luna în curs nu este una suficientă pentru un tester. Te rog să îți ridici activitatea. Respins momentan. @Carbino2003 momentan nu mai avem locuri pentru tester, iar trecutul tău în LSPD a început cu stângul. Obține rank 5 și data viitoare ai șanse mari să primești funcția. Respins momentan. @alex23 nu ai minim 50 de post-uri pe forum. Citește cerințele pentru funcția de tester din acest topic. Respins momentan.
 11. @CBN LittleBebe am să propun acest lucru atât colegilor mei, cât și adminilor. Având în vedere și reducerea numărului de ore la suspendarea licenței este și părerea mea că pentru 1 oră fără permis nu trebuie polițistul să se chinuie și sa se pună AFK să analizeze atât.
 12. @CBN LittleBebe zi mersi ca nu facem 2 activitati pe saptamana si 1 sedinta la ore gen 12-13 Scopul a fost de a mai interactiona unii cu alții, de a vă oferi premii și de a da FW-uri , glumesc cu ultima.
 13. Salut, A fost adăugată regula 1.16 ce vă oferă posibilitatea să folosiți [/tazer] pe jucătorii care fug la controlul de rutină, dacă i-ați anunțat în chat și le-ați acordat minim 1 somație cu [/ms]: 1.16. În cazul în care un jucător este anunțat că urmează un control de rutină, iar acesta fuge pe jos și i-ați acordat minim 1 somație cu [/ms] aveți posibilitatea să folosiți [/tazer] de maxim 3 ori (sancțiune: Faction Warn). Această regulă intră în vigoare începând cu Duminică(23.08) ora 09:00. De asemenea, doresc să vă anunț că săptămâna care urmează(24.08 - 30.08) voi fi plecat în vacanță. De acordara premiilor se vor ocupa exclusiv subliderii. Vă rog să cooperați cu aceștia și să nu fie incidente neplăcute. Atribuțiile mele vor fi preluate de un Admin Nivel 4.
 14. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: LaurentiuMRS» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Absent activitate» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: - » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Leonard» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Absent activitate» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: - » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: ZoNeK[2]» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Absent activitate» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: - » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: ZawN» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Absent activitate» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: - » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: i.M.a» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Absent activitate» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: - » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Khalid.FRANCEZU» Data sanctionarii: 20.08.2020» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Avertisment Verbal» Motivul: Intarziere la activitate(<10 minute)» Dovada (optional, dupa caz): La mine/sublideri.» Alte precizari: -
 15. zL Arhix

  Medaliile pentru facțiuni:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.