Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

zL Arhix

RPG2 LSPD Leader
 • Content Count

  2461
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zL Arhix last won the day on August 14

zL Arhix had the most liked content!

Community Reputation

646 Fantastic

About zL Arhix

 • Rank
  Proletari din toate țările, uniți-vă!
 • Birthday 01/10/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Arhix.
 • Discord
  Arhix#8782

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1
 • Hobbies
  ☭ Communism ☭

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  Arhix.

Recent Profile Visitors

4037 profile views
 1. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Garcea» Data sanctionarii: 22.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #73239» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 2. zL Arhix

  Frumos meme Stiu pe cineva care a fost in aceasta situatie, mai exact pe @zL Cypzh
 3. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Raw» Data sanctionarii: 21.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #73213» Dovada (optional, dupa caz): Pe website.» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 4. Scopul acestei misiuni este de a testa dacă este posibilă schimbarea orbitei unui asteroid cu ajutorul navetelor în posibilitatea în care un astfel de obiect se apropie la o distanţă periculoasă de Terra. În anul 2013, NASA şi ESA şi-au anuţat colaborarea într-un proiect care vizează identificarea unor modalităţi prin care Pământul poate fi apărat de impactul unui asteroid. În cadrul viitoare lansări, oamenii de ştiinţă de la cele două agenţii vor să afle dacă impactul unei navete de corpul unui asteroid se dovedeşte o metodă de luat în calcul atunci când Terra va fi în pericol, notează Science Alert. Ţinta aleasă pentru acest zbor este asteroidul Didymos B, cel mai mic copr al sistemului binar de astroizi cu acelaşi nume. Oamenii de ştiinţă au ales acest asteroid deoarece se află la o distanţă rezonabilă, în termeni cosmici, de Terra şi, în posibilitatea în care ceva nu ar merge aşa cum a fost planificat, asteroidul nu va reprezenta un pericol pentru nimeni. „Ţinta pe care am ales-o pentru DART, Didymos, este candidatul ideal pentru primul test de apărare planetară al omenirii”, a declarat Nancy Clabot, expertă în ştiinţe planetare a Universităţii John Hopkins. Cercetătorii care lucrează la proiectul acesta plănuiesc să lanseze naveta DART, „Double Asteroid Redirection Test” către asteroidul Didymos B, făcând astfel primii paşi în vedere stabilirii unui sistem de apărare planetar care să facă provocărilor reprezentate de obiectele care se apropie la o distanţă periculoasă de Terra. „Astăzi suntem primii oameni din istorie care au tehnologia necesară oprească un asteroid din a se lovi de suprafaţa Pământului”, explică Ian Carnelli, astronom al ESA. Oamenii de ştiinţă estimează că după impactul dintre DART şi Didymos B, viteza acestuia se va modifica doar cu câtiva centimetri pe secundă. Dacă testul nu ar fi fost folosit pentru perechea de asteorizi Didymos, cercetătorilor le-ar fi fost impsoibil să observe potenţialele efecte ale impactului. Deşi, la prima vedere,o viteză cu câtiva centimetri pe oră în minus nu pare impresionantă, oamenii de ştiinţă explică faptul că această scădere ar putea schimba dramatic traiectoria unui asteroid. Naveta DART va fi lansată în luna iulie a anului 2021 şi ar trebui să se lovească de Didymos B în luna septembrie a anului 2022. Înainte ca impactul să aibă loc, o bucată a navei în formă de cub se va detaşa de corpul acesteia pentru a surpinde imaginile imapctului. Iar în anul 2023, oamenii de ştiinţă plănuiesc lansarea unei mici navete, Hera, pentru a monitoriza traiectoria pe care Didymos B o va urma. sursa:descopera.ro
 5. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Addrian.» Data sanctionarii: 20.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie PM» Dovada (optional, dupa caz): La mine.» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 6. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Soricel» Data sanctionarii: 20.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #73208» Dovada (optional, dupa caz): Pe website» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 7. Salut, Doresc să vă comunic că a fost adăugată o regulă nouă adresată celor ce au acces la scoaterea bunurilor din seif(bani, materiale, droguri). 1.15. Este interzisă folosirea bunurilor din seiful facțiunii în scop personal. Aceste bunuri sunt destinate recompensării membrilor la anumite activitați/evenimente (sancțiune: Faction Warn la prima abatere, demitere la următoarele). Verificarea va fi făcută periodic de adminii 4+ la solicitarea mea sau a lui @Big Mac. Aceștia pot să vadă tot ce faceți la seif prin intermediul funcției "Income" de pe website. EDIT: De asemenea, a mai fost adăugată o regulă ce interzice deconectarea voluntară în timp ce aveți un suspect în custodie. Din experiența mea proprie când luam crash, suspectul primea /uncuff de la server, dar s-a impus necesitatea adăugării acestei reguli. 6.24 Este interzis să vă deconectați (/q) în timp ce aveți un suspect în custodie (cu /cuff) (sancțiune: Faction Warn) - în continuare nu sunteți sancționați dacă luați crash, însă dacă mesajul transmis de server în chat la deconectare specifică "Quit" veți fi sancționați. © LSPD Staff RPG2
 8. Nick:Arhix. Rank-ul:Chief Nick-ul câștigătorului: Raw Rank-ul câștigătorului:3 Număr de puncte valide:153 Dovezi: Pe website. Dovada acordării sumei de bani: revin cu edit Alte precizări: Felicitări!
 9. Oamenii de ştiinţă au descoperit pentru prima oară apă pe o planetă potenţial locuibilă şi care se află la aproximativ 110 ani-lumină distanţă de Pământ, relatează site-ul postului BBC. Aceasta a fost denumită K2-18b şi este luată în considerare ca fiind o planetă ce ar putea susţine viaţă extraterestră, notează Mediafax. În următorii zece ani, cercetătorii consideră că telescoapele ar putea determina dacă atmosfera K2-18b ar putea conţine gaze produse de organisme vii. Omul de ştiinţă care a condus echipa de cercetare, profesorul Giovanna Tinetti din cadrul University College London (UCL) a declarat că descoperirea este una "extraordinară". "Aceasta este pentru prima oară când am descoperit apă pe o planetă în zonă locuibilă circumstelară şi care orbitează în jurul unei stele unde temperaturile sunt compatibile cu prezenţa vieţii", a afirmat aceasta. Zonă locuibilă circumstelară reprezintă o regiune în jurul unei stele unde temperaturile sunt potrivite pentru a permite existenţa apei în formă lichidă pe suprafaţa unei planete. sursa:descopera.ro
 10. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: David_Baiat_Bun» Data sanctionarii: 08.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Avertisment Verbal» Motivul: Reclamatie #73081» Dovada (optional, dupa caz): Pe website» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 11. O planetă din sistemul HR 5183 are o orbită eliptică care o duce din proximitatea stelei până la extremităţile sistemului solar. Cercetătorii de la Caltech, Statele Unite ale Americii, au descoperit la 100 de ani-lumină în sistemul solar HR 5183 o planetă cu o orbită neobişnuită, atât pentru sistemul nostru solar, cât şi pentru celelalte exoplanete descoperite de-a lungul timului, notează Futurism. HR 5183b prezintă, conform observaţiilor oamenilor de ştiinţă, o orbită eliptică care pleacă din interiorul sistemului solar şi ajunge spre extremităţile acestuia. Astronomii care au făcut această descoperire compară orbita acestei planete cu cea a unui obiect care s-ar deplasa, în sistemul nostru solar, din proximitatea planetei Neptun către centrura de asteorizi dintre Marte şi Jupiter. O rotaţie completă în jurul stelei sale durează pentru HR 5183b între 45 şi 100 de ani tereştri, mare parte a anului fiind petrecută în exteriorul sistemului solar. În mod obişnuit, exoplantele care au orbite care se îndepărtează atât de mult de steaua sistemului tind să prezinte orbite circulare, dar, conform cercetătoarei Sarah Blunt, care a realizat această descoperire, unul sau mai multe evenimente atipice au avut loc în evoluţia acestei planete, rezultând în urmarea acestei orbite eliptice. Cercetătorii care au lucrat în cadrul acestui studiu au teoretizat că, la formarea acestui sistem solar, HR 5183b a avut un vecin cu o masă şi mărime similară şi atunci când acestea două s-au apropiat, prima planetă a primit un impuls gravitaţional. Acest impuls s-a tradus prin defomarea orbitei, într-un mod pe care oamenii de ştiinţă nu l-au mai întâlnit până în prezent. sursa:descopera.ro
 12. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: .TreborROYAL» Data sanctionarii: 05.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Avertisment Verbal» Motivul: Reclamatie #73023» Dovada (optional, dupa caz): Pe website» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 13. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: SportLine.LeL» Data sanctionarii: 03.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): Faction Warn» Motivul: Reclamatie #72973» Dovada (optional, dupa caz): Pe website» Alte precizari: Ai mai multa grija.
 14. @SENS0R în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa SWAT. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
 15. » Nickname: Arhix.» Rank-ul detinut: Chief» Nick-ul membrului sanctionat: Guta.Anu1LaDrept» Data sanctionarii: 02.09.2019» Sanctionat cu (Avertisment/FactionWarn): 3/3 FW» Motivul: Limbaj pe /r» Dovada (optional, dupa caz): La mine.» Alte precizari: Mult succes!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.